PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw r25/2 yedek parça !



Angeal
16 Mart 2012, 22:09
Öncelikle herkeze merhaba,foruma şimdi üye oldum ve nereye yazıcağımı bilemediğim için başlığı buraya açtım.


Benim sorunum şu bende dededen kalma bir bmw r25/2 var.Bazı parçalarım eksik ve onları tedarik etmeye çalışıyorum ama bu parçalar yurt içinde çok pahalıya satılıyor ve orjinalmi değilmi gidip görmeden kararda veremiyor insan.Parçalar yurt dışında Türkiye'de satıldığının yarı yarıya fiyatına satılıyor ama yurt dışı ile nasıl bağlantı kuracağımı bilmiyorum.
Yani olayın kısacası şu ki ben ihtiyacım olan parçaları yurt dışından temin etmek istiyorum.Yurt dışıyla iletişime geçebilmek için gerekli olan numaralar,siteler,mail adresleri veya kurumlar var ise bunları bilen arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını bekliyorum,şimdiden Teşekkür ederim..

immortalboss
16 Mart 2012, 22:12
Hocam ebay,alibaba gibi sitelere girerek bir araştırma yapmanı öneririm.Ödemeyi ise havuz sistemi ile yapabilirsin.Ancak 150 lira yada 150 $ sınırı var sanırım.Sonrası için vergi ödüyormuşsun.

Tekir
17 Mart 2012, 12:27
bmw toplayan atolyeler degil de sahislar var bolca. cukurcuma'da antikaci bir abiyle tanismistim motorumu satmak icin. o bahsetmisti bu motorlardan.

sahibinden.com'da toplayip satanlari ararsan yardimci olabilirler bence.

Angeal
18 Mart 2012, 00:09
sahibinden bir çok kişiyi aradım ama genelde sahibindende parça satıyorlar ve sattıkları parçalar yurt dışına göre en az iki kat pahalı fiyatı normal olanlar ise orjinal olmayan parçalar özellikler çamurluk ve şöför selesi arıyorum yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim.

Tekir
18 Mart 2012, 00:25
onumuzdeki haftaici ugramayi dusunuyordum bahsettigim abiye, kendisine sorar, duruma gore haber ederim.

Angeal
18 Mart 2012, 19:21
@tekir sorarsan sevinirim kardeş şimdiden sağol..