PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar. Çok makbule geçer !!!



osmanba
12 Şubat 2012, 02:35
Az önce bir arkadaşımızın motosiklet parçalarının yeniden krom kaplanması ile ilgili bir yazısını okudum. Eskiyen kromajlı parçalarını İstanbul da arayıp bulduğu bir krom kaplamacısına götürdüğünü, Ustanın bu parçaların üzerindeki eski kromaj kalıntılarını kazıdıktan sonra kendisine getirilmesini istediğini, kendisinde bir boya çözücü ile bu işi hallettikten sonra bu parçaları ustaya götürüp hatta sinyal lambaları ve çeşitli plastik grenajları 60 TL. vs. çok kaliteli bir şekilde krom kaplattığını yazmıştı. Bu kromaj kaplamaya benim de ihtiyacım var. Fakat sitedeki bu konuyu kaybettim. Bu arama bulma işlerinden veya bilgisayardan çok iyi anlarım diyen arkadaşların bu konuyu bana bulmalarını rica ediyorum. Hadi bakalım Bilgisayar uzmanı gençler. Bekliyorum..:)

hsn01
12 Şubat 2012, 02:44
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/98606-nikelaj-kaplama-nasil-yapilir-resimli.html

herhalde bahsettiğiniz link bu ??

osmanba
12 Şubat 2012, 02:59
Hay Allah razi olsun be dostum. Biliyodum böyle dahinin ortaya çıkıp bu linki bana göndereceğini. Ayrıca Adana'lı lar hep baba delikanlılar olur. Teşekkürler.:)

hsn01
12 Şubat 2012, 03:01
Hay Allah razi olsun be dostum. Biliyodum böyle dahinin ortaya çıkıp bu linki bana göndereceğini. Ayrıca Adana'lı lar hep baba delikanlılar olur. Teşekkürler.:)

Rica ederim Osman Bey Amca ... İltifatınız için teşekkürler :)

Mengu16
12 Şubat 2012, 03:01
Firefox kullanıyorsanız mesela adres çubuğuna nikelaj yazdığınızda kısa süre önce(bu kısa süre bazı durumlarda geçmiş birkaç haftayı bile kapsayabilir de) nikelaj kelimesi geçen başlıklı nikelaj kaplama konusunu açtıysanız bizlere sormadan da konuyu yeniden bulabilirdiniz, eleştirmiyorum amacım benzer durumlarda size zaman kazandırmak :)

osmanba
12 Şubat 2012, 23:06
Aranan kan bulunmuştur. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ve gönüllerindeki arslanları motosikletlerine bir an önce kavuşma dileklerimle..:)