PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman Arkadaşlar..



Tam35scream
05 Şubat 2012, 03:21
Arkadaşlar bugün kanımı durduran 2 tane olaya şahit oldum. sabah işten dönüyordum ışıklarda durduk. 20 mt ilerimizde bir kalabalık vardı yerdede paramparça olmuş mondial bir scooter. ambulans yerde yatan kişiye müdahale ediyordu. kaskı olup olmadığını yada ne halde olduğunu görmedim. iyi ki de görmedim belkide ... yerler hafif ıslak yani tam kaymaya müsait bir zemin vardı. tahmin ettiğim kadarıyla kayıp kaldırıma çarpmış ve orada kalmış içim çok cız etti o kişi bende olabilirdim. bütün moralimi alt üst etti. kendisine acil şifalar diliyorum umarım önemli birşeyi yoktur.
akşam ise, işe dönerken de ara sokakların birinde hafif kalabalık bir yoldaydım önümdeki araba gitti. sol karşıdan gelen bir araba aniden benim tarafıma göre sağda olan bir yola girmek için önümde belidri. çoook zor durdum arka teker falan kaydı düşüyordum. Kornaya belki 15 saniye yüklendim o sinirle adam haksız olduğunu biliyor ki yüzüme bile bakamadı.. Sonra anladım ki arkadaşlar biz ne kadar dikkat edersek edelim trafikte bizi kazaya sürükleyebilicek bir çok etken var.

Demek istediğim hepimiz insanız hepimizin amaçları, idealleri, sevenleri, uğrumuza canlarını ortaya koyucak ailelerimiz var. o adamın yakını olduğumu düşündüm de o anı görsem heralde bırak motorsiklete binmeyi motor lafını duydum mu sinirlerim yerinden hoplardı. Hele ki zaten bir evlat kaybetmiş anneciğimin halini düşünmek çok zor olmasa gerek.
Aman Arkadaşlar lütfen trafikte biraz daha dikkat edelim. mümkün olduğunca hızdan kaçmaya, takip mesafesini korumaya ve her an önümüze bir şey çıkıcakmışcasına dikkatli sürelim. bizi yarışa davet edercesine yanımızdan hızla geçen zibidilere ayak uydurmayalım. yağmurlu havalarda görüş mesafemizi koruyalım. KASKIMIZA MUTLAKA PARA HARCIYALIM VE YAZ KIŞ TAKALIM zira hangimizin çok ucuz atlattık dediğimiz bir an olmadı ki ?
.
Son olarak biliyorum ki bunu okuduktan sonra bir kulağından girip bir kulağından çıkıcak arkadaşlar olacaktır. onlarada diyeceğim Kontağı çevirmeden önce kendilerini düşünmüyorlarsa bile ailelerini düşünmeleri

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler..

oguzhan6161
05 Şubat 2012, 03:23
Sonra anladım ki arkadaşlar biz ne kadar dikkat edersek edelim trafikte bizi kazaya sürükleyebilicek bir çok etken var.

Şu cümlene +10000000 katılıyorum :cat:

Zodium
05 Şubat 2012, 11:11
tesekkürler.

Redmoon
05 Şubat 2012, 11:47
Bu arabaların bir anda önümüze kırma hikayesi bana her motora binişimde en az bir kere oluyor! Artık araç sürücülerinin kasti yaptığını düşünmeye başlıyorum neredeyse, bir gün duramayıp bir tanesine patlatmak beni gerçekten tedirgin ediyor :pr:

acayüp
05 Şubat 2012, 12:51
Bu olaylardan çıkardığın sonucu birçok arkadaşımız abimiz ustamız kardeşimiz in dillerinde tüy bitti yıllardır .
Neden başımıza birşeyler gelmeden ANLAMAMAK konusunda bu kadar inatçi bir milletiz. Çok enteresan yani.

seza35
05 Şubat 2012, 12:59
Uyarıların için teşekkürler. Biz ne kadar dikkat etsekte trafiği birçok hanzo ile paylaşıyoruz bu durum da beraberinde bazı olumsuzlukları meydana getiriyor. En basitinden dün çift şeritli yolda sakince 70 km hız ile ilerlerken bir tane hanzo, benim şeridime kayarak adeta sıkıştırırcasına yavaş bir biçimde solladı. Artık trafikte heran kendimi risk altında hissediyorum. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.