PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A2 ve B Sertifikam var B yi bastırdım A2 için ne Gerekiyor



kayazaki
30 Ocak 2012, 16:51
Arkadaşlar A2 ve B ehliyet için herşeyi tamamlayıp dosyamı aldım.Sadece bastırmak kalmıştı.İkisi bir basılacak diye gittim.B ehliyeti farklı bir ilçeden A2 ehliyeti 100 km ötede farklı bir ilçeden almıştım.Görevli memur B ehliyeti aldığın ilçede bastır, sonra buraya gel a2 yide burda basacağız dedi.Fazladan 90 tl kart ücreti ödemiş olacağız böyle olunca.Tamam kabul ettik. B ehliyeti bastırdım. Ama öğrenim belgesi aslı o dosyada alındı.Kan grubu kartı vs.

B ehliyetim elimde.A2 harcınıda yatırdım.Sadece yeniden a2+b diye basılacak.Bunun için gereken evrakları araştırdım bulamadım.Birde öğrenim belgesi aslı olacak illa derlerse o B ehliyet dosyasında gitti.Ne yapmak lazım.Tekrar muayene ve sabıka kaydıda gerekecek sanırım.Bir yerde a2 sertifikası ve b ehliyetini götür tamam demişler ama hiç sanmıyorum.

erro
30 Ocak 2012, 16:59
valla biz b ehliyetinin yanında bi kaç parça bişey götürmüştük...diploma aslı istemezler..ben hatırlamıyorum...sağlık raporu, diploma aslı, sicil kağıdı zaten sertifikanın çıkması için gerekli diye hatırlıyorum...ama b ehliyetinin yanında verdiklerimiz emniyetten alıp doldurduğumuz formlar da olabilir...

MotorKafa
30 Ocak 2012, 17:27
En mantıklısı bir sürücü kursuna git ve onlara sor. Çok karmaşık bir iş açmışlar senin başına. Orda a bastır, burda 2 bastır, şurda b bastır... Çok saçma:silent:

ozrace
30 Ocak 2012, 17:34
a2 sertifikası yeterli olmalı bence.çünkü diğer bilgiler zaten var b ehliyetinde....

kayazaki
30 Ocak 2012, 17:35
Saçma olan şu kursa nerde gittiysen ehliyeti orda bastıracaksın deniliyor.Kanun bu şekildeymiş.Bende öyle yaptım.B tamam A2 içinde sertifikamı aldım harcımı yatırdım ama çok iş çıkacak gibi.