PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genata Atv aliyorum 250 cc görüsleriniz



Zodium
29 Ocak 2012, 13:15
Selamlar Genata 250 cc racing atv aliyorum 8500 liraya on-road olarak istenirse off-road'da olarak kullanilabilir kullanan varmi japon mali ama cinde üretildigini ve kaliteli oldugunu biliyorum o kadar birde videolarini izledim hosuma gitti ne dersiniz :)

kursattekin
29 Ocak 2012, 13:17
resim yok mu?

Zodium
29 Ocak 2012, 13:21
kardesim resim yükleyemedim ama sahibinden.com'da genata atv diye aratinca 2 adet cikiyor benimki 4 tekerlekli olan.

arca94
29 Ocak 2012, 13:28
Çok tatlı bi şekli var cidden, tam racin havası... :) Hayırlısı olsun..

Ama benim ilgi alanım değil pek bu tarz ben daha böyle yüksek dikenli tekerlerkli dağ atv lerini seviyorum nedense.. :)

Zodium
29 Ocak 2012, 13:49
Çok tatlı bi şekli var cidden, tam racin havası... :) Hayırlısı olsun..

Ama benim ilgi alanım değil pek bu tarz ben daha böyle yüksek dikenli tekerlerkli dağ atv lerini seviyorum nedense.. :)

evet sekli cok güzel gercekten kendi sitesi ingilizce okudugum kadari ile genatanin parcalari japon mali ama cindeki fabrikasinda montajlaniyormus basta fransa ve almanya olmak üzere bircok ülkede satiliyor ben sedefli beyaz olan rengini begendim ayrica su sogutmali güzel bir atv'ye benziyor daha önce motoran,kuba ve polaris atv kullandim dedigin gibiydi bunlarin tekerlekleri ama uzun yola gidilmez iskence olurdu genata ile her yola gidebiliyorsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

arkadaslar km.de 120 krs.yakiyor bugünkü sartlarda cok düsük yakit tüketimi 250 cc ve o kaliba göre.

Zippo's
29 Ocak 2012, 13:50
Genata benim bildiğim japon değil çin.Hatta yzf nin kopyası 250 lik motorları vardı.Hayırlı olsun gerçekten görüntüsü güzel

Zodium
29 Ocak 2012, 14:10
Genata benim bildiğim japon değil çin.Hatta yzf nin kopyası 250 lik motorları vardı.Hayırlı olsun gerçekten görüntüsü güzel

tesekkürler daha iyisi sizin olsun.
kendi sitesinde parcalarinin ve motorunun japon üretimi oldugu ama cin de montajlandigi yaziyor bir arkadasimda da var gercekten cok kaliteli oldugunu söyleyebilirim zaten racing amacli üretilmis bir atv ne kadar kalitesiz ve dayaniksiz olabilirki.

Felon
29 Ocak 2012, 14:16
amaçsız bir alet bence 2.eli yoktanda öte o kadar para bağlanmaz ama keyif senin.atvler yapı itibariyle hiçbirzaman asfaltta ve trafiğe açık alanlarda kullanıma uygun olduklarını düşünmüyorum.çünkü yüksek süratte gidon tepkimesinin hatasını takla atarak sonuçlandırabilirsin.ayrıca bir araç kadarda yer kaplıyor.sadece dağ tepe çıkmak için arada şehire inmek için kullanılacak çok hoş atvler var ama racing atv ile araziye girilmez (ince yanak lastik araba kullanan herhangi birine sor çektiklerini anlatsın sana) ayrıca asfalttada 80km hız üstünde yine çok amaçsızca riske girmiş olursun.arazi için cross öneririm ikisi arasında kaldıysan asfaltta kullanacaksan supermotolara bak derim.o alacağın atv elinde kalıcak ve sen onu 4-5bine zor satıcaksın.
Tabi bunlar benim düşüncelerim.Sadece show amaçlı alınıp garaja koyulacak bi alet olarak görüyorum racing atvleri.

Zodium
29 Ocak 2012, 14:24
:) 2.elini dert etmiyorum bana keyif versin yeter genata 120 km.hiza kadar cikiyor ve en ufak endise korku yasamiyorsun arkadasimda kullaniyor aynisini farkli üretilmis bir makina youtube'da videolarini izleyince anladim ayrica dagda bayirda kullanamazsin genatayi asfalt motoru oldugu icin.

Soykan67
29 Ocak 2012, 14:39
Vay be hakikaten güzel alet.Hayırlı olsun Zodium :) Resim felan koyarsan seviniriz bir ara.

Zodium
29 Ocak 2012, 15:05
Vay be hakikaten güzel alet.Hayırlı olsun Zodium :) Resim felan koyarsan seviniriz bir ara.

tamam Soykan en güzeli sizin olsun insallah tesekkürler :)

panic adak
29 Ocak 2012, 17:41
ya ben bu amaçsız yorumları anlamıyorum. yok ikinci eli yokmuş yok şöyleymiş yok böylemiş ne kadar bahane üretmeye başkalarının fikirlerini değiştirmeye boş yere çalışan adamlar var ya.
sen hayattan zevk almayı tek bir motor tipine indirgemiş olabilirsin, kısıtlı ve dar bir görüşün olabilir ama adam ben bundan zevk alıyorum diyor. sonra adam araziye girmeyecek belki niye hemen araziyi bir koz gibi gösteriyorsun.

Allahım sen bizi bu münasebetsiz yorumculardan koru.

ketchup
29 Ocak 2012, 17:59
Arkasındaki çanta çok tatlı durmuş. Ama sürat konusunda çok dikkatli olun lütfen. Arkasındaki kanat ve agresif farlar bu aracı yarış makinesi yapmaz. Benzer bir ATV'nin sanayi mahallesi içinde çok da yüksek olmayan bir hızla taklaya gelişini gördüm. Araca doğru koşarken "çocuk kesin öldü" diyodum içimden. Kullanan çocuğa birşey olmamış gerçi ama o alet nasıl takla attı inanın anlamadım. Viraj bile sayılmayacak bir dönüş sırasında bi anda çota çota diye yuvarlandı.

Mengu16
29 Ocak 2012, 18:24
Arkada çift disk var heralde defransiyellidir, çok önemli bir özellik. Ama bir atv ile 120km hız yapmak için deli olmak lazım, CG 125'lerle 140 basan apaçilerden bile deli olmak lazım, çünkü motosikleti virajda yatırabilirsiniz ama Atv motosiklet ağırlık merkezinin sınırlandırdığı bir viraj kabiliyetine sahiptir, küçük cc'lerde düz yolda yaptığınız ani gidon hareketleri sonunuzu getirmez ama Atv'de takla demektir.

Zodium
29 Ocak 2012, 19:11
Arkadaslarim hepinizin önerilerini dikkate alacagim bana görede atv hiz makinasi degil ama o potansiyele sahip olmasi insani sevindiriyor ben hiz yapmak yada yollarda apacilik yapmak icin istemiyorum bu atv yi maksat eglence olsun motosiklet keyif verici bir alettir bende hangisinden keyif aliyorsam onu tercih ediyorum parayi pahali güclü bir makinaya vermek var zevk alamadigim birde üstündeyken huzurlu oldugum zevk alabildigim basit bir makinaya binmek var hayirlisi olsun diyorum tekeriniz düz bassin.