PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Full bakımlı ve eşsiz makyajlı - kuruş masrafı yok ve yeni vizeli Mondial 150 Zat



bahri_uysal
24 Ocak 2012, 20:56
2. sahibi olduğum 4000km'de ve bütün bakımlarını ve onarımlarını hobi olarak kendim yaptığım ve çok emek harcadığım motorum satılıktır.

Öncelikle motor 2005 model olup 4.000 km dir. Resimlerde görüldüğü gibi temiz ve dikkat çekicidir. Aşırıya kaçmamaya özen gösterilerek makyajlanmıştır.

Bütün bakımları yapıldıktan sonra yola çıkalı sadece 200km olmuştur. Kullanılan malzemelerin hepsi mondial orjinal yedek parçalarıdır. Onur Ticaret - Eşrefpaşa Erdinç beyden sorulabilir.

IRC Lastikleri ön ve arka sıfır alınmıştır. arka lastik orjinal boyutundan bir numara geniş takılmış olup, daha iyi yol tutuşu sağlanmış ve lakalarda altını yere sürtme durumunu bir hayli azaltmıştır.

Varyatör kapağı sıfır alınmıştır, ön ve arka varyatörleri temizlenip kaliteli varyatör kayışı takılmıştır.

Dişli yağı (90 numara), motor yağı (10w/40), ön fren hidrolik yağı (dot3) değiştirilmiş olup daha sadece 200km yol yapılmıştır.

Buji Ngk iridyum yeni takılmıştır.

Hava filtreleri temizlenip, yağlanmıştır.

Mikuni (japon malı) marka karbüratör takılıp, motorun stop etme ve fazla yakıt yakma sorunları ortadan kalkmıştır. KM'de 14 - 15 kuruş yakmaktadır. Maksimum hızı tek kişi ile düz yolda 110 - 115 km'dir.

Arka ve ön fren balataları değiştirilmiş olup, ön fren balata diski sıfır alınmıştır.

Park lambaları zenon görünümde, uzun kısa farlar beyaz yanmaktadır.

Motor grenajları ile uyumlu (gri - siyah) Cox marka 32 lt. sıfır port bagaj alınmıştır. Kızaklı seyyar sistemi sayesinde sisy bar iptali olmadan kullanım imkanı sağlamaktadır. Artçının kaskını ve 5lt benzin bidonunu rahatlıkla taşımaktadır.

Fex marka 2mm kalınlıkta ve boyayı çizmemesi için milfonlu sıfır branda alınmıştır. XL boyutunda ve motoru çok iyi korumaktadır.

Port bagaj, branda ve 1 adet wiwi marka güneş vizörlü kask fiyata dahildir.

Grenajların boyanmasında Polisan Metalik Simli Gri, Parlak siyah, bronz jant boyası, Duplicolor şeffaf vernik kullanılmıştır.

Görünüş açısından güzel olması için port bagaj demiri, jantlar, fren levyeleri ve denge topuzları aynı renk boyanmış olup polisanın bronz jant boyası kullanılmıştır.

Komple grenajları güneşin yakması yüzünden kendim tarafından profesyonelce boyanmıştır, vernik sonrasında pasta ve cila yapılmıştır. Egsoz paslanmaları temizlenerek ısıya dayanıklı siyah boya ile boyanmıştır.

Vizesi 12.01.2012 tarihinde yapılmış olup, 13.01.2014 tarihine kadar vizesi vardır. Motorun her hangi bir kazası belası bulunmamaktadır, orjinal 4.000 km dedir.

Uzun lafın kısası binicisine gönül rahatlığı ile kullanabileceği kuruş masraf etmeyeceği bir motor yaratmanın heyecanını yaşayamadan malesef borçlarım yüzünden satılığa çıkartıyorum. Pazarlıksız son fiyatı 2.500 TL dir.

Resimlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-full-bakimli-ve-essiz-makyajli-zat150-kurus-masrafi-yok-vizeli-70965878/detay

İrtibat: 0506 507 63 53