PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hey araba sürücüsü motosikleti görmezden mi geliyorsun?



Grado
03 Ocak 2012, 07:49
O zaman arabanda aynanın olmasına ne gerek var?
http://www.youtube.com/watch?v=T2RjuADjQtk&feature=g-vrec&context=G21c6a4cRVAAAAAAAAAQ


http://www.youtube.com/watch?v=T2RjuADjQtk

sarıdev
03 Ocak 2012, 10:22
Motosiklet arabanın kör noktasında kalmış bence o açıdan aynayla görmesi çok zor.Böyle durumda ben araç kullanırken başımı çeviripte yola bakıyorum millet dalga geçiyo aynayı kullanmıyorum diye.Ama asıl yapılması gereken o açıya girmemek diye düşünüyorum.

GuNMember
03 Ocak 2012, 12:02
kör noktada değil bariz sol şeritte seyir halinde.araç sürücüsü aynasını kontrol etmeden dalıyor. ölü nokta arabanın arka stobunun orası ve o civarlarıdır sinyal verdigi yere bak o surede motorla arac arasındakı mesafeye bak aynaya baksa kesınlıkle görür. bu sürücüye ayna gereksiz yapılan işlemde gerekliymiş (:

logaritma
03 Ocak 2012, 13:29
kör noktada değil arabayı süren adam aynalara bakmadan tabiri caizse arabayı bir yeriyle sürüyor.. zaten arabayı nasıl sürdüğü arabanın halinden belli her yanı boya içinde arabanın..

erro
03 Ocak 2012, 13:31
p.ştluğuna görmezden gelen de vardır elbet ama genellikle görünmüyolar...özellikle insan arabaya odaklandığı için...bir keresinde yolda u çekerken sol taraftan bir motor girmişti arabaya..allahtan yokuş ve motor yavaştı...gerçekten görmedim motoru...

logaritma
03 Ocak 2012, 13:44
ben hep derim türkiyede fabrikasyon stok üretilen motorların sinyalizasyon ve ışıklandırması türk sürücelere göre çok çok zayıf motorda ışıklandırmayı hat safhada kuvvetlendiriceksin projektör gibi geziceksinki adamın dikkatini çekesin. bu korna falan sesli sistemler içinde geçerli takıcaksın araba kornasını minübüs kornasını..

tabi üreticilerde bir suç yok adamlar standart duyarlı bir avrupa vatandaşına göre üretiyor motorsikletleri..

motorcu48
03 Ocak 2012, 14:08
hahha:D ilginçmiş ancak siz siz olun kimsenin aracına vurmayın bir anlık sinir ile sonra haklıyken haksız olmayın mademki görüntüde var plakada çıkıyo trafiğe git

Syanur
03 Ocak 2012, 15:33
... motorda ışıklandırmayı hat safhada kuvvetlendiriceksin projektör gibi geziceksinki adamın dikkatini çekesin...

Geçen arabayla giderken önümdeki motora 4-5 kere sellektör yaptım. Acaba neden yan yana geldiğimizde yüzüme mal mal bakıyordu dersin?