PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok istediği hayali sonu oldu



anaconda84
23 Aralık 2011, 19:49
az önce okudum haberi arkadaşlar bir kişi ölmüş bir kişide yaralanmış. dengesizin biride çıkmış motor cambazlık iş neden binilir dikkatsizilik bilmem ne diye saydırıp döktürmüş bende gereken cevabı verdim vatandaşa. ölen arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. yaralanan arkadaşımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum.


İzmir'de henüz 1.5 yaşındayken, üsteğmen babası ile doktor annesini trafik kazasında yitiren, yıllarca anne ve babası olarak bildiği babaannesi ile dedesinin yanında büyüyen üniversite öğrencisi Ece Yüzbaşı, çok isteyip satın almak istediği motosikletle deneme turunda yola düşerek yaşamını yitirdi. Ece’nin acı kaderi yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Dün saat 18.00 sıralarında İzmir- Manisa yolunda meydana gelen kazada, Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Ece Yüzbaşı, 29 yaşındaki Serkan Kirtil yönetimindeki 34 HHL 16 plakalı motosikletin arkasından yola düştü. Ağır yaralanan Ece Yüzbaşı, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı kurtulan Serkan Kirtil ise, hastanede tedavi altına alındı. Kazada, Kirtil’in alkolsüz olduğu ve her ikisinde de kask takılı olduğu belirtildi.

MOTOSİKLETİ SATIN ALACAKMIŞ
Bir süre önce otomobilini satıp, çok sevdiği ve hayalini kurduğu motosikleti almak isteyen Ece Yüzbaşı’nın, motosiklet satışı yapan Serkan Kirtil’le alacağı motosikletle deneme turuna çıktığı anlaşıldı. Ece Yüzbaşı’nın ölümünün ardından ortaya çıkan acı gerçek ise yürekleri bir kez daha dağladı.

ANNE- BABASI KAZADA ÖLMÜŞ
Ece Yüzbaşı1993 yılında henüz 1.5 yaşındayken, Kayseri’de görevli olan babası Üsteğmen Hakan Yüzbaşı’nın, doktor olan eşi Hacer Yüzbaşı ile yine doktor olan çifti otomobiliyle Ankara’ya uzmanlık sınavına götürdüğü sırada kaza yaptığı, bu kazada Ece’nin annesi ile babasının öldüğü belirtildi. Anne- babasının ölümünün ardından Ece’yi, babaannesi Engin ve dedesi Alşan’ın büyüttüğü belirtildi.

DEDE VE BABAANNE YIKILDI
Ece Yüzbaşı’nın uzun süre annesi ile dedesini anne- babası bildiği, ancak 10 yaşına geldiğinde gerçeğin kendisine anlatıldığı belirtildi. Yıllar önce kazada yitirdikleri oğulları ile gelinlerinin kendilerine emaneti olan, büyük bir sevgiyle bağlı oldukları torunları Ece’nin de kazada ölümü babaanne ile dedeyi yıktı.

Ece Yüzbaşı’nın yarın Menemen’de anne ve babasının yanında toprağa verileceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİRDEN GAZ VERİNCE DÜŞMÜŞ
Ece Yüzbaşı’nın ölümüne neden olan Serkan Kirtil işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildı. Kirtil ifadesinde, "Motosikleti denemek için gaza yüklendiğim sırada yola düşmüş olabilir, kazadan dolayı ben de çok büyük üzüntü yaşadım" dedi.

Kaynak: Mynet

MotorKafa
23 Aralık 2011, 19:59
Üzücü gerçekten. Muhtemelen tekere kalkmak istedi ve acı son :farao:

anaconda84
23 Aralık 2011, 20:04
motorla deneme sürüşü yapıyorlarmış vefat eden bayan motoru almak istiyorumuş ve sürücünün ani gaz vermesi sonucu kız arkaya doğru düşüyor. yani denediği motoru almak isterken hayatını kaybediyor çok acı bir olay :(

dersansport
23 Aralık 2011, 20:09
kıza hava atmak isteyen bir o çocugu motora ani gaz veriyor kızı düşürüyor ve öldürüyor ben bu adamı hapse atarım ordaki mahkumlarada tecavüz ettiririm sabah öğlen ve akşam.
Bu herifin adını unutmayın unutturmayın ey izmirli motorcular çünkü iki gün sonra gene yollarda olucak onu eşek sudan gelene kadar dövün.

halepli
23 Aralık 2011, 20:10
Allah rahmet eylesin

jawa
23 Aralık 2011, 20:14
"Motosikleti denemek için gaza yüklendiğim sırada yola düşmüş olabilir"

Bence bu arkadaş cinayetle yargılanmalı. İnsan hayatı ile oynamak neymiş öğrensin.

Kız arkaya oturunca gaza geldim, etkilemek için tek teker yapmaya kalktım demiyor da lafa bak.Motor kullanan her insan ani gazlamada arkadakinin hazırlıksız yakalanacağını bilir, bilmesi lazım.Bilmiyorsa da cinayetle yargılansın işte.Öğrenmiş olur.


kıza hava atmak isteyen bir o çocugu motora ani gaz veriyor kızı düşürüyor ve öldürüyor ben bu adamı hapse atarım ordaki mahkumlarada tecavüz ettiririm sabah öğlen ve akşam.
Bu herifin adını unutmayın unutturmayın ey izmirli motorcular çünkü iki gün sonra gene yollarda olucak onu eşek sudan gelene kadar dövün.

Aynı anda yazıyormuşuz, çok doğru.Aynen katılıyorum

anaconda84
23 Aralık 2011, 20:16
"Motosikleti denemek için gaza yüklendiğim sırada yola düşmüş olabilir"

Bence bu arkadaş cinayetle yargılanmalı. İnsan hayatı ile oynamak neymiş öğrensin.

Kız arkaya oturunca gaza geldim, etkilemek için tek teker yapmaya kalktım demiyor da lafa bak.Motor kullanan her insan ani gazlamada arkadakinin hazırlıksız yakalanacağını bilir, bilmesi lazım.Bilmiyorsa da cinayetle yargılansın işte.Öğrenmiş olur.

kesinlikle haklısınız. ve eminde değil " gaza yüklendiğim sırada yola düşmüş OLABİLİR" bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş. bence canilikten öte bişey değil.

dersansport
23 Aralık 2011, 20:20
ben şerefim üzerine yemin ederimki bu adamı yollarda görim yada başka biryerde onu klüp evine götürüp hayatının en kötü anlarını yaşatacagız.

jeansatar
23 Aralık 2011, 20:21
internette biraz araştırınca,
izmir karşiyaka dan bir motosiklet saticisi oldugunu buldum bu kaza yapan şahsin :((((


KARŞIYAKA MOTOSİKLET-SERKAN KİRTİL
Adresi: 1675 Sk. No:167/A-B
Karşıyaka / İZMİR


Telefon : 0 (232) 3729822

Faks : 0 (232) 3729822

Adres : 1675 SK. NO:167/A-B KARŞIYAKA / İZMİR

http://media.linkedin.com/mpr/pub/image-uRfOgpbZZKDx0KfxPwkEXvbEZZNiUKrxPv1RXvAXNKGHvjW/serkan-kirtil.jpg

piyanist_irf
23 Aralık 2011, 20:25
çık ,çık ,çık ...... allah rahmet eylesin ,yakınlarına sabırlar versin, gerekeni söylemişsiniz bana birşey kalmamış...

bY_aLp
23 Aralık 2011, 20:29
İzmir'de dün gece meydana gelen kazada, motosikletten düşerek yaşamını yitiren 20 yaşındaki Ece Yüzbaşı'nın, henüz 1.5 yaşındayken anne ve babasını da trafik kazasında kaybettiği ortaya çıktı. Yıllarca anne ve babası olarak bildiği büyükbabası ile babaannesinin yanında büyüyen üniversite öğrencisi Ece Yüzbaşı'nın, çok isteyip hayalini kurduğu motosikleti almak için çıktığı deneme turunda yola düşerek hayatını kaybettiği belirtildi.

FELSEFE BÖLÜMÜNDE OKUYORDU
Önceki akşam, İzmir-Manisa Karayolu'nda meydana gelen kazada Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Ece Yüzbaşı, Serkan Kırtıl (39) yönetimindeki 34 HHL 16 plakalı motosikletin arkasından yola düştü. Ağır yaralanan Ece Yüzbaşı, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralı kurtulan Serkan Kırtıl ise hastanede tedavi altına alındı. Kırtıl'ın alkolsüz olduğu ve her ikisinde de kask takılı olmasına karşın Ece Yüzbaşı'nın kurtarılamadığı belirtildi. Bir süre önce otomobilini satıp çok sevdiği ve hayalini kurduğu motosikleti almak isteyen Ece'nin, Karşıyaka'da motosiklet satışı yapan Serkan Kırtıl'ın işyerinden alacağı motosikletle deneme turuna çıktığı öğrenildi.

ACI KADERİ ORTAYA ÇIKTI
Ece Yüzbaşı'nın kazada hayatı kaybetmesinin ardından acı kaderi de ortaya çıktı. Yakınları, Ece'nin babası pilot Teğmen Hakan Yüzbaşı ile annesi doktor Hacer Yüzbaşı'nın, 1993 yılında trafik kazasında öldüğünü söyledi. O tarihte Kayseri'de görev yapan Hakan Yüzbaşı'nın, eşinin Ankara'da yapılacak Tıpta Uzmanlık Sınavı'na (TUS) girebilmesi için otomobilleriyle yola çıktıkları ve yaşamlarını yitirdikleri öğrenildi. Ece Yüzbaşı'nın uzun süre büyükbabası ile büyükannesini, anne ve babası bildiği, ancak 10 yaşına geldiğinde gerçeğin kendisine anlatıldığı belirtildi. Genç kızın yarın (cumartesi) Menemen'de, anne ve babasının yanına defnedileceği bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI
Kaza sonrası gözaltına alınan motosikleti kullanan Serkan Kırtıl ifadesinde, "Motosikleti deniyorduk, bir ara gaz verdim ve sonra düştüğünü fark ettim" dediği öğrenildi. Kırtıl'ın işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edileceği kaydedildi.
http://www.haberturk.com/yasam/haber/699768-motosiklette-feci-son


bence tek teker yapmaya çalıştı veyada ani gazlama yazık olmuş allah rahmet eylesin

evocamd
23 Aralık 2011, 20:32
Motosiklet hava atma gösteriş yapma makinası değildir.Bunları yapmak isteyen bu iş yapılmış pistleri seçebilir.İnsanın bi anlık gaza gelmesiyle nelere yol açabileceğini düşünebilmeli.
Bir arkadaşın imzasındada yazıyor " O tuttuğunuz tripod değil Gaz kolu ".

GP500-1st
23 Aralık 2011, 20:47
bu adam ciddi pisikopat. Kızın anne babası yaşamıyor. Adam bide motosiklet satıcısı kıza satıcağı motosikleti göstermek için bindiriyor ve kızı öldürüyor.

Allah bilir sapık ruhlu herif kız bana sarılsın iyice diye tehlikeli sürmeye başladı sonra zavallı kız düştü arka seleden.

allah rahmet eylesin... Ama bu adamı öldürürüm ölen kızın kuzeni amcası dayısı falan olsam!

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

tweeterdaki fotosu

http://img593.imageshack.us/img593/7553/serkankirtil.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/serkankirtil.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

overcloud
23 Aralık 2011, 21:07
Gencecik bir insan.. Annesiyle babasını trafik kazasında kaybetmiş... Allah dedesiyle anneanesine sabır versin...

Benim anlamadığım şey, o motoru kullanan arkadaş hiç uyarmadı mı kızcağızı yani otomobilini satıp motor alıyormuş belli ki tecrübesi yok...

inzell
23 Aralık 2011, 21:28
Çok acı, Allah rahmet eylesin...

Sitedeki yorum gözüme çarptı: "motorsiklet kadar tehlikeli bir araç yok yasaklanmalı." :)

Chronix
23 Aralık 2011, 21:40
Çok acı, Allah rahmet eylesin...

Sitedeki yorum gözüme çarptı: "motorsiklet kadar tehlikeli bir araç yok yasaklanmalı." :)

aynen, baya birşey yazdım ama yayınlamazlar muhtemelen.

v max
23 Aralık 2011, 21:43
Allah rahmet eylesin
acı ölüm genç ölüm

acayüp
23 Aralık 2011, 22:22
Umarım kullananın artistlik yapma çabası sonucu düşmemiştir . Yazık olmuş. Allah sabır versin.

sgurdal
23 Aralık 2011, 22:49
sürücü insan gibi kullandığı sürece artçı düşmez kardeşim. burda tek suçlu var. yazık olmuş hayatının baharında gencecik kıza

omeruby
23 Aralık 2011, 22:56
Allah rahmet eylesin. Gencecik kıza yazık olmuş.

BBelt
23 Aralık 2011, 22:57
Çok acı, Allah rahmet eylesin...

Sitedeki yorum gözüme çarptı: "motorsiklet kadar tehlikeli bir araç yok yasaklanmalı." :)

Yuh yahu, şaka gibi...

bY_aLp
23 Aralık 2011, 22:57
sürücü insan gibi kullandığı sürece artçı düşmez kardeşim. burda tek suçlu var. yazık olmuş hayatının baharında gencecik kıza

kesinlikle ben çok motora ilk kez binen kız arkadaşlarımı artçı olarak aldım çokta keyif aldılar motosiklete olan bakış açıları değişti hız yapmadan makaslamadan kurallara uyarak kullanmaya gayret gösterdiğimden

flying hellfish
23 Aralık 2011, 23:01
Allah rahmet eylesin. Diyecek bir şey yok, çok yazık...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------


sürücü insan gibi kullandığı sürece artçı düşmez kardeşim. burda tek suçlu var. yazık olmuş hayatının baharında gencecik kıza

Katılmamak elde değil, artçıyı düşürmek ne demektir, nasıl bir kullanış tarzıdır, anlamak mümkün değil...

m.şanveren
23 Aralık 2011, 23:27
Tahminimce denediği motor SS türündeydi ve artcı olarak motora binen Ece YÜZBAŞI ise sürücünün gaza basmasıyla (artistlik yapıcakya) artçı olan kız tutunamıyınca haliyle düşmüştür.

Kendi egosunu tatmin etmek için resmen kızı harcamış.

Not: SS motorlarda artçı olmak her baba yiğidin harcı değildir.SS motorda artçı peglere basışını frenlemede ve gaza basışta farklı konumlandırması lazımdır-sürücüye yaslanmıcak-depoyu tutuş şekli farklıdır bunları bilmeyen kişi istediği kadar motorcu olsun SS motorun artçısı lduğunda büyük korkular yaşar veya Ece YÜZBAŞI ile aynı kaderi paylaşır.

Siz siz olun kesinlikle aklı başında olmayan bir SS sürücüsünün arkasına artçı olmayın.

samet10
24 Aralık 2011, 00:17
şimdi elemanın günahını almayalım ama kimbilir nasıl düştü çünkü o kada rkolay değil arkadan birisini düşürmek.

çok üzücü bir olay :(

osmanba
24 Aralık 2011, 00:37
Arkadaşlar bu ne salaklık ne itlik. İnsan arkasındaki sürücünün düşeceği kakar aptalca motosiklet sürebilir mi hiç. Eğer artçı olan kişi bu konularda acemi ise daha dikkatlı ve yavaş olunur. Dangalağın ifadesinde "ani gaz verdiğimde düşmüş olabilir" demesi iyice insanı çileden çıkartrıyor.
Böyle şerefsizler motosiklet camiasının kara lekesi oluyor. Bu insanı motosikletçilere teslim edip linç ettirmeli.
Haydı T.C. Adeleti. Top sizlerde. Bu pislik herife idam cezası verek kara lekeyi ortadan kaldırırsınız inşallah. Bunları yazarken gözlerim dolup dolup akıyor. Bebekliğinden beri kötü kaderin pençesinde olan zavallı kızımızın bir artistlık sonucu ölümü resmen dehşet verici. Ben inanıyorum ki babayığıt bir hakim bu herifi motordan düşmüşe değil uçaktan düşmüşe çevirecektir inşallah.

murat_1989
24 Aralık 2011, 01:10
kadere bak yaw :(

jeansatar
24 Aralık 2011, 02:40
Arkadaşlar bu ne salaklık ne itlik. İnsan arkasındaki sürücünün düşeceği kakar aptalca motosiklet sürebilir mi hiç. Eğer artçı olan kişi bu konularda acemi ise daha dikkatlı ve yavaş olunur. Dangalağın ifadesinde "ani gaz verdiğimde düşmüş olabilir" demesi iyice insanı çileden çıkartrıyor.
Böyle şerefsizler motosiklet camiasının kara lekesi oluyor. Bu insanı motosikletçilere teslim edip linç ettirmeli.
Haydı T.C. Adeleti. Top sizlerde. Bu pislik herife idam cezası verek kara lekeyi ortadan kaldırırsınız inşallah. Bunları yazarken gözlerim dolup dolup akıyor. Bebekliğinden beri kötü kaderin pençesinde olan zavallı kızımızın bir artistlık sonucu ölümü resmen dehşet verici. Ben inanıyorum ki babayığıt bir hakim bu herifi motordan düşmüşe değil uçaktan düşmüşe çevirecektir inşallah.





+1
inşallah yarabbim inşallah

tr100a
24 Aralık 2011, 02:45
bu pisliği cinayetle yargılamalı sen satıcısın adam gibi kullansan ya kızı düşürünceye kadar uğraşıyorsun

anaconda84
24 Aralık 2011, 11:03
ne yazıkki böyle şerefsizler vaar işte ülkemizde ve her yerde

dersansport
24 Aralık 2011, 11:07
Ben ve klübüm şereflerimiz üzerine yemin ettik bu herif bir dakka bile hapis yatmıyacagı için gördüğümüz yerde sakat bırakıcagız neymiş anlıcak

siyahatmaca
24 Aralık 2011, 11:09
Motosiklet kültür ve profesyonellik isteyen bir araç. Normlarına uyulmadığı zaman sonucu böylesine acı. Hesabı bir can verilmez ki...

drsteel
24 Aralık 2011, 11:25
adamı taksirli adam öldürmekten yargılanmalı. basın sadece kazayı haber yapacağı için diğer kısmını öğrenemiyoruz. basının bu davayı tek tek takip etmesi lazım.

Ramazan Can
24 Aralık 2011, 11:40
allah rahmet eylesin....

yürekçe
24 Aralık 2011, 11:52
suçu motosiklete atanlar anlamıyor ki; öldüren motos,klet değil, motosikleti kullananlardır!!!

bu, böyle bline....