PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stickerlar



maximusss45
21 Aralık 2011, 17:25
motosiklette ki stickerlar nasıl çıkar bir de üzeri vernikli lütfen yardımcı olun :cyclopsan

dürümdöner
21 Aralık 2011, 17:41
motosiklette ki stickerlar nasıl çıkar bir de üzeri vernikli lütfen yardımcı olun :cyclopsan Üzeri vernikli ise sökme fikrimce çünkü söktüqün yerler oyuk kalacak..çok çok mükemmel zımpara ve pasta cila atarsan çok belli olmayabilir sticker izleri..

vicuna
22 Aralık 2011, 22:58
Eger üstü vernikli ise o işe hiç girme sonrası baya bir zahmet istiyor. Eğer üzerinde vernik yok ise ince bir misina ile önce stickerı ılık su ile yumuşat sonra stickerın bir köşesinden hafif misinayı sok sağa sola hareket ettirdikçe çıkar kalan yapıştırıcı artıklarını da kolonya ile temizleyebilirsin boyaya zarar vermez..

bY_aLp
22 Aralık 2011, 23:03
fön makinasıyla ısıtarak çıkarabilirsin yapışkan izleride kalmaz :)

35emre35
22 Aralık 2011, 23:34
fön makinasıyla ısıtarak çıkarabilirsin yapışkan izleride kalmaz :)


Üzeri vernikli ise sökme fikrimce çünkü söktüqün yerler oyuk kalacak..çok çok mükemmel zımpara ve pasta cila atarsan çok belli olmayabilir sticker izleri..
evet fön makinasıyla çıkarabilirsin yapışkan izide kalmaz fakat stickerlerin olduğu yerler oyuk kalacak kenardaki vernikler potluk yapacaktır. o potluk, fazlalık yapan vernik çıkıntıllarını yavaş ve dikkatli bir biçimde, boyalı kısıma kadar inmeden ince su zımparası ile zımparalarsın. düz, pürüzsüz hale geldiğindede pasta cila yaparsan yeni gibi olur.

anaconda84
23 Aralık 2011, 13:01
kardeşim öncelikle hayırlı günler dilerim. bende saç kurutma makinasıyla önce iyice ısıttım. sökmeye başladığımda da bir taraftan ısıtmaya devam ettim bir taraftan da sökülen yeri hemen nemli bir bezle sildim hiç bir sorun da olmadı. gayet güzel oldu.