PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden ve Son kaza..



gkmnkrt
07 Aralık 2011, 21:46
İyi akşamlar herkese arkadaşlar ben eski üyelerden gokmenkurt eski şifremi kaybettiğim için buradan yazmak durumunda kaldım.
Forumu taklipteydim ama üye olma gereği duymadım adminlerle ileitşime geçmiştim cevap alamadığım içn yeni üyelik açtım.

Gelelim konuya ; başlıktan okuduğunuz gibi kaza yaptım. Kazayı hatırlamıyorum..Polis raporunda ve gördü tanıklarının ifadesiyle aynen buraya aktarıyorum ;

bir ara sokak iki yanıda bahçe. Adanada oturup bilenler varsa güneşli mahallesi akdeniz caddesi ara sokağında oldu. 1 ay kadar önce. yol çok geniş 3 araba rahatça yan yana gidebilir. O yoldan havanın soğuk olması ve üzerimde kot olması nedeniyle 3 cü viteste sokağın başında düşük devirle gittiğimi hatırlıyorum. hız olarak 30 km/s. sonra gözümü hastanede açtım ;
vatandaşın biri yine mahallemizde oturan arabasını kardeşine vermiş yıkatması için. kardeşi 19 yaşlarında ehliyetini yeni almış arkadaşıyla beraber yıkamadan dönerken telefonla uğraşıyormuş kafasını kaldırdığında su birikintisine girmek üzere olduğunu görmüş ve yeni yıkamadan döndüğü için direksiyonu sola kırmış. kafa kafaya girmişiz.

kafamda kaskım vardı korumalı montum ve eldivenim. yinede omuzumda felaket bir ağrı hissettim kalktığımda. dizimdede ufak bi sıyrık. koruma demirinin etkisi olsa gerek pek sürüklenmemişim.
eldivenlerimden biri kayıp diğeri duyuyor nasıl olduysa kaza anında çıkmış olmalı. hatırlamadığım için hatam varmıydı bilmiyorum ama trafik tüm kusuru karşı tarafa vermiş ben 1 puan almış orda olduğum için görgü tanıklarıda sağdan efendi efendi geldiğimi söylemişler. çarpıştığımız araba ford transit connect. hızı 50 km civarıymış. 80le duvara çarpmış gibi olduk.

yazık en çokta koyan kazadan 1 hafta önce yolda köpeğe çarpmamak için arabayla kaldırıma çarpmıştım kasko olduğundna umursamadım ama hasarı anlatmak için en uygun cümle ; karteş onarılamayacak şekilde delindiğinden yenisi verildi. gerisini siz düşünün. elin oğlu geliyor arabası kirlenmesin diye bize çarpıyor;

sonuç motor tutkusundan hala vazgeçtim. motorum trafiğe çekilmiş ve çok hasarlı. şu anda garajda duran 100lük cub umu kullanıyorum. ( mete abi adanada olsan senindi :) ) fakat ailem ve nişanlım çok kararlı bir şekilde karşılar. onlarıda üzmek istemediğimden artık binmemeye karar verdim.

BBelt
07 Aralık 2011, 21:59
Geçmiş olsun.

_SpartacuS_
07 Aralık 2011, 22:01
Geçmiş olsun, O yeni yetme veledi'de şiddetle kınıyorum. Sende Ağır bişey olmamasına çok sevindim. Aileni ve sevenlerini üzmeme kararınıda takdir ederim.
Motor sevdası sadece motora binmekle olmaz, yarışları izlersin hiç olmadı ayda bir 100lük cup'unla öle yalandan biturlarsın. Hevesini kırarsın. Herşey gönlünce olsun.

Saygılarımla...

_w_
07 Aralık 2011, 22:27
Çok geçmiş olsun... Verılmiş sadakanz varmış.

hattsaffa
07 Aralık 2011, 22:45
yazıyı okurken çarpanların aile efratlarını andığımı belirtmek isterim.
sonra da sevindim.. çünkü başlığı okuyunca motorcu bi kardeşimiz öldü ya da sakat kaldı da ondan "son" diye düşünmüştüm
büyük geçmiş olsun, her şey de bi hayır vardır motoru almadan önce motorculuk oluyorsa bıraktıktan sonra niye olmasın emekli ;)

zalim17
07 Aralık 2011, 22:49
geçmiş olsun kardeş, duygusal bişey motora binmek, için almıyorsa binme gitsin hiç önemi yok, ucuz atlatmışsın

gkmnkrt
07 Aralık 2011, 22:56
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

@hattsaffa
kardeş kask olmasa gitmiştik zaten tahtalı köye. çarpan çocuğu ayağından saçına bende andım anıyorumda. ancak bir abisi vardı keşke insanların hepsi onun gibi olsa. hastanede 14 saat kaldık 14 saat boyunca başımı bekledi ailemle beraber. tahlillere felan koşturdu. yapması gereken insanlık vazifesini fazlasıyla yaptı. arabada serviste olduğundan hastaneden çıktığımızda önce karakola sonra eve bıraktı sağolsun ki ikisi çok zıt yöndeler. o insanın bu tavrı yüzünden şikayetçi olmadım ki ordaki amir bana oğlum hiç düşünme şikayetçi ol en azından 1 kişi bile ders alsa bizim için kardır benim çocuklarımda ibniyor motora dedi. yinede öyle sıcaktıki bana karşı şikayetçi olmak gelmedi içimden.
bazen iyi insanların evlatlarıda kötü olabiliyor.

tekrar teşekkür ederim hepinize inşallah hepimizin son kazası olur bu.

zalim17
07 Aralık 2011, 22:58
herşey iyi hoş da şikayetçi olmamakla hata etmişsin, şu an o bişey öğrenmedi hala aynı insan

gkmnkrt
07 Aralık 2011, 23:10
bilmiyorum abi içimden gelmedi o an çocuk zaten baya korkmuştu durup durup özür diliyordu. ben abisinin hatırına şikayetçi olmadım çünkü çok sıcak davrandı. yani içimden gelmedi o an şikayetçi olmak.

ekremz
07 Aralık 2011, 23:41
çok geçmiş olsun. allahtan kaskın montun üzerindeymiş. kazadır olabilir ufak tefek ama ihmal kesinlikle olmaması gereken birşeydir. karşı tarafta alkollü sürüş, aşırı hız, vb durumlar var ise bunlar kaza değil ihmaldir ve şikayetçi olman gerekir.

immortalboss
07 Aralık 2011, 23:53
Çok geçmiş olsun kardeşim.Bak.Hayatta her şeyden bir ders çıkar derler...Doğru da.Belki motosiklete binerek hayatını kaybedecekdin.Nişanlın ve ailen daha çok üzülecekti.Sakın üzülme...Cub güzeldir. :) Ben her yere gidiyorum.Hiç de sıkılmıyorum.Senin hobin bu ise korkma.Başka şekilde yaparsın.Alırsın bir cross.Yengeyi de alırsın.Çıkarsınız ormana.Atlarsınız al sana motosiklet al sana gezi al sana doğa. :) Trafik canavarı da giremez oraya.Şikayetçi olmamanı anlıyorum.Ben de yaptım aynı şeyi.İnsanlık hata oluyor.Ama gerçekten insanlar çoğu zaman değişmiyor.O çocuğun abisine de saygılarımı sunarım. Gerçek bir insan olduğu için.

luthier76
07 Aralık 2011, 23:58
Motosiklet tehlikelidir diyenlere aptal muamelesi yapmak ne kadar yanlış bir kez daha anlaşılmıştır umarım. Arkadaşın hiçbir suçu dikkatsizliğı yokken canından olabilecek durumda kalmış. Önemli olan motorun tehlikeli olduğunu kabul edip ona göre motor kullanmaktır. Özellikle şehir içi kullanım gerçekten çok tehlikeli. Çok geçmiş olsun.

Phantom264
08 Aralık 2011, 00:51
Büyük geçmiş olsun çocuğun abisini ve sizide düşünceli davranışlarınızdan dolayı tebrik ediyorum :)

ferguson
08 Aralık 2011, 01:01
geçmiş olsun

safakk
08 Aralık 2011, 07:30
geçmiş olsun allah daha beter kaza yaşatmasın

tombo
08 Aralık 2011, 10:13
Geçmiş olsun

Felon
08 Aralık 2011, 13:30
yerinde olsam şikayetçi olmak için dk bile düşünmem.onun arabasına bişey olmuş çok umrumda ,sonuçta senin canın yanmış..

Talhaboy
08 Aralık 2011, 14:37
Öncelikle geçmiş olsun, inşallah omzun ve diğer sıyrıkların önemli birşey değildir. İkinci olarak Kask, mont ve eldiven taktığınız için tebrik ederim. Koruma ve kıyafetlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Ulan eşşoğlu madem araba kullanmayı bilmiyon bir de telefonla mı uğraşıyon. İnşallah ailesi çocuğun ağzına .çmıştır da bir daha yapamaz.