PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlgiç Bir olay - Salyangoz Korna Yasak mı ?



_w_
05 Aralık 2011, 02:10
arkadaşlar herkese iyi geceler...

yaklaşık yarım saat önce yaşadığım olayı anlatmak istedim. saat 20 sularında motosiklet le dışarı çıktım. sonra geri geldim tekrar dışarı çıkacağımdan motosikleti dışarı park ettim kilitledim alamı felan kurdum eve geldim. 23:30 çivarında polis durdu kapıda adamlar el fenerleriyle indiler. sonra zile bastılar. indi m aşağıya. elinde el fenerleriuyle motorun sağına soluna bakıyorlar. dedim buyrun dedim. dedi motosikleti hep böyle dışardamı tutuyorsuz . yok dedim biraz sonra çıkcağımdan dolayı koydum dedim. buralarda hırsızlık olayları çok oluyor dedi. dikkat edin kapalı bi yere felan koyun dedi. sonra kornaları gördü. dedi bu kornalar yasak. bunları sökün felan dedi. bende orjinal kornanın sesinin çok az çıktını bu nedenden dolayı kullandığımı söyledim:wiinkk: ( kullandığım korna salyangoz 2 li da dat sesli olan). Böyle 2-3 tane motor var onları topluyoruz felan dedi. sonra gittiler.

şimdi şu soru aklıma geldi bu kornalar yasak mı ?

Korna nedeniyle motosiklet bağlanır mı_? _ :sunny:

safakk
05 Aralık 2011, 02:19
korna nedeliyle motosiklet bağlandığını duymadım en fazla ceza yazarlar.

ozgurakman
05 Aralık 2011, 02:29
öküz korna, siren, havalı korna yasak. bildiğim kadarıyla salyangoz korna arabalarda da kullanılan ve yasak olmayan bir çeşit...

Slayerrr
05 Aralık 2011, 03:25
öküz korna, siren, havalı korna yasak. bildiğim kadarıyla salyangoz korna arabalarda da kullanılan ve yasak olmayan bir çeşit...

Aynen öyle. Havalı korna yasak, senin kornayı da havalı korna sandıkları için öyle söylemişlerdir. Kornanın tasarımına kimse karışamaz. Ama şöyle de bir şey var ki, salyangoz olan kornalar zaten havalı korna oluyor. Ben o tasarımda normal korna görmedim.

Nexagon
05 Aralık 2011, 04:17
olay psikolojide bitiyor, benım motor baya gürültülüdür ancak eski bir körüklü ikarus'tan fazla değildir hatta hıc bır motor ondan gurultulu değildir. ama onun gurultusu batmaz bızımkısı batar.

cbr_007
06 Aralık 2011, 05:40
yok kimse korna yüzünden bağlayamaz motorunuzu falan