PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tertemiz Majesty. Trabzonspor'lular kaçırmasın plaka TS :)



cem_hakan
05 Ekim 2011, 14:10
Tertemiz Majesty. Trabzonspor'lular kaçırmasın plaka TS :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0024806/detay/

Model Yılı :2005
Km: 31.500
Marka: Yamaha
Model: Majesty 400

Fiyat : 7.850 TL.

400 cc`lik tek silindirli 4 sübaplı, 32HP, bilgisayarlı yakıt enjeksiyonlu, su soğutmalı.Ön teker çift disk, arka teker tek disk. Yol bilgisayarı vardır. Katedilen km, hava sıcaklığı, saat, ortalama yakıt tüketimi, kalan yakıtla gidilebilecek km , çok pratik el freni, önde çok güçlü çift far, arka stop ledlidir. Uzun yol seyahatleri çok konforludur. Yüksekliği ayarlanabilir sele, immobilizer, sürücü sırt dayama gibi özellikleri olan, müthiş bir sele altı bagaj hacmi sunan konforlu şehir içi ve dışı için referans bir motordur.

Tüm bakımları titizlikle yapılmıştır. Ayrıca kozmetik bakımları için bile en iyi markalar kullanılmıştır. Yıkama,temizleme ve cilalama adına her defasında 7 farklı ürün kullanıyorum. Yağ, yağ filtresi yeni değişti. Park ve Normal farlar beyaz ışık ile değişti. Farlarda en kalitelisinden Philips ampul kullanılmıştır. Xenon dan ayırt edemezsiniz ve motor için(elektrik tesisatı açısından) daha sağlıklı. Hava filtresi, şanzıman yağı, buji değişti. Debriyaj ve varyatör bakımı yeni yapıldı.Ön direksiyon bilyaları değişti. Fren balataları değiştirildi,fren yağları değişti. Temmuz vergisi ödendi.Üstelik muayene yeni yapıldı. 2013 Mayıs'a kadar muayenesi devam ediyor.
İstanbul'da bu temizlikte 32.000 Km. de bu fiyata bu model motor ben duymadım, görmedim.
Park halinde iken 15 gün ara ile iki kez olduğu yerde düştü.(araba park ederken dokununca ayaktan kendini atıp yatmış). Asla bir çarpışması yoktur, kırığı yoktur. Orjinaldir.Değişen yok. Fotoğraflarını çektim bu çiziklerin ve boyattım. 1 cm dahi çizik olsa rahatsız olurum. Dediğim gibi boya öncesi bu çiziklerin fotoğraflarını çektim alan kişiye vereceğim . Ne kadar titiz olduğumu motoru görünce anlayacaksınız. Sıfır kondisyonunda bir motordur.
Yaptığım işlemler ve toplam masrafı: Direksiyon bilyaları değişimi ve işçilik: 260 TL. , yağ ve yağ filtresi değişimi 70 TL. , yağ katkısı 35 TL , Fren balataları + işçilik 120 TL , ön amortisör keçe ve yağ değişimi 150 TL, ön rulman değişimi 30 TL, aktarma organları bakımı(en büyük performansı bu verdi) 50 TL, fren hidrolikleri değişimi ve fren bakımları 45 TL , Ön far lambası değişimi(beyaz Philips ampül) ve park lambasının beyaz led yapılması 80 TL, Isıtmalı elcik + işçilik 250 TL.

Not: Çanta satılmayacaktır.