PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen dikkat edelim!



glock
17 Mayıs 2011, 02:46
Merhaba arkadaşlar, havalarında artık ısınmasıyla motosiklet sezonu açılmış bulunmakta, birçok motosiklete binen kardeşlerimizi yolda giderken görmekteyim ve mutluluk duyuyorum çünkü motosiklet sevimli sempatik gelen bir yandan da savunmasız korunmasız olduğu için çok masum bir araç, bu yüzden de uzun zamandır yollarda dikkat ediyorum istanbul içinde özellikle, inşaat sahaları arttığı için harfiyat kamyonları vızır vızır ejderha gibi yollara dökülmüşler ve istihap hadlerinin üstünde yükleniyolar ve asfaltlar cöküyo hatta zaman zaman damperlerindeki hidrolik yag pompalarından yağ sızdırıp asfaltı yağa bulamaktalar, bunun bir denetlemeside yok malesef üstelik çok hızlı gidiyolar lütfen bu araclara dikkat edelim yollarada güvenmeyelim cok ama çok dikkatli olalım. gaza gelmeden öfkelenmeden, güvenli sakin sürüşler dilerim herkese.

abolgi
17 Mayıs 2011, 02:50
birde yollarda traşlanmış şeritler var özellikle viraj ve rampa olan yerlerde. aman dikkat motorlar kayıyor.

FLOWCU
17 Mayıs 2011, 02:55
harfiyat kamyonlarından nefret edıyorum .. adamlar sehır ıcınde hız yapıyolar arkasından dokulen toz toprak cabası umursamaz tavırları v.s ındırıp dövecksın ..

acayüp
17 Mayıs 2011, 02:59
En büyük tehlike sulamada arkadaşlar. Yollar şimdiden göllenmeye başladı.

mınçıka_35
17 Mayıs 2011, 03:01
Gerçekten önemli bir konuya değinmişsiniz.Kamyonlar ve tırlar en korktuğum taşıtlar.Maalesef bu taşıtlarla kaza durumunda kurtulma şansı çok az.Altına aldılarmı emin olmak için birkaç kez üstünde gelgit yapıyorlar:pr:(Videoyla kanıtlanmış)...Ve ayrıca eklemek isterim ki,havaları fırsat bilen modifiye araç sahiplerine de dikkat etmek gerek.Malum,adamlar için egzozlarını anırta anırta kız tavlama mevsimi,ne yazık ki:silent:

glock
17 Mayıs 2011, 03:49
belki bu tür konular biçok kez açılmış olsada, güncellemekte fayda görüyorum eleştirmek düşünmek ve tartışmak gerekiyo taze tutalım, yazdığınız birçok detay var aslında malum sezonda açılınca her detayı pürüzü düşünerek hesaplayarak motosiklete binmek gerekiyo. bir insanın ihmalkarlığı, bencilliği yüzünden bir can gidebiliyo bazen birden de fazla! hatta bazen bi arabanın içine doluşmuş bütün ailesini bindirip köyüne kasabasına giden insanlarada üzülüyorum en ufak bir hatada şunuda sollayayım derken ailecek trafik kazasında ölen insanlar... hayat bu kadar ucuz olmamalı ama insanlar artık kendilerini ailelerini bile düşünemez durumdalar senin motosikletini arkana bindirdiğin eşini arkadaşını nasıl düşünsünler? Fark edilememekten artık şikayet etmeyelim cünkü bu sorumluluk bize ait bizim görevimiz, karşındakinden bekleme sen farket ve uzak dur. toplum ne kadar eğitimli olursa o kadar medeni bir yaşam ortaya çıkar ama toplumun ruhsal yapısı ekonomik yapısı eğitim yapısı çökmüşse kimseden eğitilmesini ve düşünceli olmasını bekleyemeyiz.

kartalizma07
17 Mayıs 2011, 03:55
Allah hepimizi korusun. herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler diliyorum.