PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastiklerimi bıçaklamışlar.



Atahualpa
10 Mayıs 2011, 12:42
Geçen akşam gece 2 de eve geldim, her zamanki yerime park ettim zincirledim. Hiç bir arabanın parkını engellemeyecek bir yerdedir motosikletim. Otoparkımız yok ne yazık ki. Sabah bir baktım iki lastik birden delinmiş. Delirdim resmen. Lastikler de yeni idi. Usta getirip sökülüp sıcak yama ile yapılması 50TL ye mal oldu. Durduk yere masraf. Aslında paylaşmak bile anlamsız burada da sinirim geçemedi yazmak zorunda idim bir yerlere kusura bakmayın. İzmir de bu tarz şeyler ile karşılaşmıyoruz genelde çok canım sıkıldı

Sinan Aksu
10 Mayıs 2011, 12:49
Çok geçmiş olsun. Üzücü bi durum.
Benimde arabanın aynasını kırmışlar geçen hafta. Yola bakan taraftaki aynayı kırsalar belki yanından araba geçerken çarptı kırdı diyeceğim ama, kaldırım tarafına bakan aynayı kırmışlar, kasıtlı olarak yapılmış birşey yani. 350 tl verdim yeni ayna taktırdım. Benim yaşadıgım çevrede de pek böyle şeyler olmaz ama insanın kanı bozuk olunca zamanın mekanın bi önemi olmuyor.

VIA
10 Mayıs 2011, 12:50
Şerefsiz adi herifler... bende brandasını çekip motoru caddede bırakıyom, geceleride park alanının kamera kaydını alıyorum.

Atahualpa
10 Mayıs 2011, 12:53
Az önce inip kontrol ettim, arka lastik yanağa yakın yerden delindiği için o yama ile idare etmeyecek gibi görünüyor. yarım santimden biraz daha küçük bir yarık var. Bir de lastik masrafı çıktı şimdi hay yarabbim delirmek işten değil

mınçıka_35
10 Mayıs 2011, 12:53
Çok büyük geçmiş olsun.Ben de İzmir'liyim ama İstanbul'da oturuyorum.Dediğiniz gibi İzmir'de bu tip kötü şeylerin olması binde bir ihtimaldir.Hoşgörü ön planda olan bir şehir İzmir.Terör olayı olabilir diyeceğim ama o da düşük bir ihtimal.Allah korusun motoru ve diğer araçları da yakarlardı.Nasıl olsa bir şekilde kokusunu alıp olayı öğrenirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.Canım İzmir'ime yakıştıramadım:pr:

mehmet tufan
10 Mayıs 2011, 13:02
üzüldüm be, yazık olmuş :\

WOLF 81
10 Mayıs 2011, 13:07
çok geçmiş olsun, ya bir düşmanın yaptı yada açık egzoz kullanıyosan birileri çok rahatsız oldu, benimde 2 gün önce branda gitti, açık cadde önü otopark bizimde binanın önü, kimse rahatsız olmasın diye otoparka girmeden stop ederim çıkarkende yola çıkıp çalıştırırım fakat nafile.

jawa
10 Mayıs 2011, 13:50
Öncelike şunu söyleyeyim; bu tür işleri yapanlar civarda oturanlar değil, onu unutun bir kere.Akşam geç saatlerde en az 2 kişi olmak üzere dolaşmaya çıkan, kenar mahallelerden gelen gençlerin işi. Temel sebep ise gelir adaletsizliği.Bu çok uzayabilir o yüzden geçiyorum.

Benim çin malı dandik motorun paslanmasın diye örttüğüm piyasadaki en ucuz en dandik brandasını bile defalarca falçata ile kesip parçaladılar, en son atmak zorunda kaldım.

Motorların arabalara göre dezavantajı bu genç arkadaşların daha çok ilgisini çekmesi ve daha çok ulaşmak istedikleri bir araç olması. Kolatyca zarar verilebiliyor olması da cabası.Branda örtmesen seleyi keser, göstergelerin camını kırar.

Uzatmayayım; motoru sokağa bırakıyorsan bazı hasarları göze alacaksın.Başta branda kesiği yada sele kesikleri. Almıyorsan ya motoru sat sinir olmamak için yada kapalı bir otoparka abone ol. Ben mesela o brandadaki kesikleri gördüğümde hiç kızmamıştım.Bu ülkenin gerçeği bu.Kabul ettim.Beni aşan şeyler bunlar, düzeltemem.

İzmir'le ilgili olarak: bu il 20 sene önce yukarıda bahsedildiği şekildeydi ama bugün Türkiye'nin bütün büyük şehirlerinde görülen olaylar bu ilde de yakın zamandan beri değil, çok uzun zamandan beri var.Ha belki son iktidar döneminde işin çivisi çıktığı, örnek alınacak insan kalmadığı, herkesin birbirinden şüphe eder duruma geldiği için çok daha fazla sayıda görülüyor olabilir. Ben doğma büyüme İzmirliyim, İzmirliyim diye ortaya çıkan insandan kaçarım, uzak durmaya çalışırım.Memleketin geri kalanına duyarsız ve alaycı yaklaşan insanların da yoğun olarak yaşadığı bir ilimizdir.Coğrafyası güzeldir, iklimi iğrençtir.Yazın nefes alınmaz. Kadınların hakimiyetindedir.Aslında daha yazmak istediğim çok şey var ama bu kadarı bile linç edilmeme yetecektir.Simite gevrek, miskete meşe, incire yemiş demek sanki çok matah bir şey.Memleketin neresine gitseniz kendine özgü isimlendirme ve şive vardır. İzmir'in bügünkü nüfusu 4 milyon falan. Bunun yarısından fazlası iç göçle son 20 yılda gelmiştir. Yerli nüfus 1 milyon ya vardır ya yoktur. İzmir izmir olmaktan çıkalı çok oldu.Bunu ısrarla görmek istemeyenler var. Kalan burjuva taklitleri de zaten birbiri ile sidik yarışında.Senin benim brandamla falan ilgilenmiyorlar emin ol.Kadın x5'in içinde beni görmüyor bile, böcek gibi birşey olarak algılıyor.

kral recep
10 Mayıs 2011, 14:16
bunlarda ne şeref var ne namus var haysiyyetsizler..kardeş düşmanın falan varsa dikkat et
geçmiş olsn inş bir daha böyle bi şey yaşamazsın

Maxima
10 Mayıs 2011, 14:31
Benimde Motorumu Çizmişti Alt Komşum Motorun Çıkamıcagı Şekilde Arabasını Park Ediyordu Filan Bende Gittim Antenini Kırdım Camını İndirdim Arabasını Çizdim Şuan Arabayı Başka Yere Park Ediyor xD

OguzhanCBR
10 Mayıs 2011, 14:46
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, Allah bildiği gibi yapsın :(

zealous
10 Mayıs 2011, 14:51
yaa oluo bole seyler bizim sitenin özel otoparki war guvenlikte war ama sitenin cocuklari heralde on camurlugun ustune cizerek resim yapmaya calismis acaip bozuldu kafam benimde basima 2 gun once geldi:( motorlar ilginc gelio millete herkesin icinde uhte heralde illa bişi yapicaklar:(

cakalaz
10 Mayıs 2011, 22:22
Benim de Otomobilimin ÖN ARKA Logosunu Çalmış adi ŞErefsizler ! :farao:

Zippo's
10 Mayıs 2011, 22:33
Bizim otomobilin egzosunada patates sokmuşlardı :pr: Geçmiş olsun kardeşim

sezginkalkan
10 Mayıs 2011, 22:50
çok geçmiş olsun. ah bi denk gelicekki o şerefsizler bunu yaparken... .bende ilk zamanlar motorumu evimin karşısındaki parmaklıklara kilitliyordum, daha sonra bir arkadaşımın garajına koydum, fakat parmaklıkta kilit duruyordu..birgün baktım kilitin anahtar yerini taşla kırmışlar, 2 gün sonrada 2 blok ötede bir caddede yerde gördüm :silent: garip. eline ne geçtiyse ???

Felon
10 Mayıs 2011, 22:54
geçmiş olsun ülkedeki insan ve kültür kalitesi bu düzeyde yapacak bişey yok sakınıcaz.

RunemagicK
10 Mayıs 2011, 23:26
ülkemizde çok fazla sayıda ruh hastası var, ciddi olarak tedavi görmeleri lazım.

blacklord
10 Mayıs 2011, 23:26
Çok şükür bulunduğum ilçede evler genelde müstakil garajımız bahcemiz var geniş alan,trafik yok gibi. (Derinkuyu) Motoru götürüp garajıma koyuyorum sabaha kadar hiç bir sorun yaşanmıyor,lakin eğer yeni ve göze batan birşey aldığında çarşıda gözünün görmediği bir yere koy kesin ya çizik yada kötü amaçlı olmayanların meraktan heryerini kurcaladıklarını görüyorsun.
Kasten zarar verme olaylarının sende var bende niye yok ulan veya piskolojik sorundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kleptomanisi olan kişilerin hırsızlık yapması gibi. :)

mete_han
10 Mayıs 2011, 23:36
üzüldüm valla...niye yapıyor puştlar acaba...analarına neden sövdürürler ki şimdi...

necatik35
10 Mayıs 2011, 23:41
Geçmiş olsun kardeşim.Malesefki İzmir bir varoş şehri oldu ve her gece o varaşlordan aşağı iniyor eşkiyalar.:pale:

acayüp
10 Mayıs 2011, 23:48
Geçmiş olsun.
Motorun eksozları açıkmı acaba. Yüksek ses birilerini kızdırmış olabilir mi ki?

-unnamed-
10 Mayıs 2011, 23:51
memlekette kanı bozukmu yok..
neler çekiyorum...
en son arabanın kaputuna biri kazıyarak ismini yazmış, ondan önce biri arka tanpona vurmuş çatlatmış kaçıp gitmiş....
motor Allah'tan kapalı yerde....

Slayerrr
11 Mayıs 2011, 00:08
Geçmiş olsun. Bu şerefsizlerin (bunu tanımlamak için daha uygun sıfatlar var ama kullanamıyorum) bunu yapma sebebi "bende yok sende de olmasın" Yani yok egsozdu, yok birileri rahatsız oldu falan diye sebep aramaya gerek yok.


Benim de Otomobilimin ÖN ARKA Logosunu Çalmış adi ŞErefsizler ! :farao:

Benim arabanınkileri de çalıyorlar. Hatta arka logoyu sökerken bağlı olduğu yeri de kırmışlar. 5 TL etmeyecek şey için en az 100 TL masraf. Ben de 1 senedir logosuz geziyorum. Zaten İstanbul'da logosu olan Rover yok gibi bir şey. Minibüsçülerin konsolunu süslüyor.

Atahualpa
11 Mayıs 2011, 00:09
Geçmiş olsun.
Motorun eksozları açıkmı acaba. Yüksek ses birilerini kızdırmış olabilir mi ki?

Açık ancak, gökgürültüsüne sahip bir sese de sahip değil. Bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca yahu mahallede bundan rahatsız olan biri de varsa gel konuş birader. Ona göre dikkat edelim. Vandallığın sebebi nedir ? Ama dediğim gibi bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

erimozel
13 Mayıs 2011, 11:24
Dün gece baktığımda motoruma sarılı duran sapasağlam brandamı bu sabah parçalanmış bir halde buldum. Öğrenciyim ben onu yediğimden içtiğimden arttırıp almıştım. Amaçları nedir bilmiyorum. Tek tesellim motora birşey yapmamış olmaları. Kim yaptıysa Allah hakettiğini versin.. İstanbul/Maltepe sahil kısmından bahsediyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:22 ----------

Bu arada motorum da sanki goldwing anasnı satayım, sym xs125 be! Ne istediler anlamıyorum ki?

ardahakgor
16 Mayıs 2011, 22:23
Geçen akşam gece 2 de eve geldim, her zamanki yerime park ettim zincirledim. Hiç bir arabanın parkını engellemeyecek bir yerdedir motosikletim. Otoparkımız yok ne yazık ki. Sabah bir baktım iki lastik birden delinmiş. Delirdim resmen. Lastikler de yeni idi. Usta getirip sökülüp sıcak yama ile yapılması 50TL ye mal oldu. Durduk yere masraf. Aslında paylaşmak bile anlamsız burada da sinirim geçemedi yazmak zorunda idim bir yerlere kusura bakmayın. İzmir de bu tarz şeyler ile karşılaşmıyoruz genelde çok canım sıkıldı

iyi ettin boşwer mutluluklar paylaştıkça artar sıkıntılar üzüntüler paylaştıkça azalır canım saolsun de dert etme unut gitsin

MuTLu.
16 Mayıs 2011, 23:51
Ben evden uzak bir yere parketmiştim, ertesi gün motor öne doğru eğilmiş, ya ayaklık kapandı herhalde rüzgardan dedim.. Yokuş aşağı eğimli bir yoldu zaten. Yanına gitmemle ön tekerin vidaları dahil uçurulduğunu görmem bir oldu. :D Sonra komşular çıkmış cama, evladım gece oraya tinerciler koyuyor, niye parkettin sen tüh, tüh.. İçimden ne küfrettim ama o camdakilere.. Eee?Madem öyle neden ben gece parkederken gördüğün halde uyarmıyorsun da şimdi laf ebeliği yapıyorsun? :@

Atahualpa
17 Mayıs 2011, 14:13
Arka lastiğin yaması içime sinmedi yanağa yakın olduğu için, dün yenisi ile değiştirdim.

էሀռርለվ
17 Mayıs 2011, 14:44
Geçmiş olsun.
Bu olay motosikletindeki herhangi bir sembolden de meydana gelmiş olabilir.

sakinseytan
17 Mayıs 2011, 14:55
biri mahalleden kıl kapmıştır uyuzdur bişiden rahatsız olmuştur yada kıskanmıştır motorunu herşey olabilir geçmişolsun herşeyde hayır vardır boşver takma kafana ben arabanın kapısını camını kapatmam birazda mahalleden alakalı

caraskal
17 Mayıs 2011, 15:14
Çiğ süt emmiş insan gerçekten şu güzelim ülkeyi ve şu güzel toplumumuzu çekilmez hale getiriyor. İçinde yaşadığın toplumu sorguluyorsun, ben bunu yaşamayı hak etmedim diyorsun. Ama yapıyor andavallar böyle şeyler. İnsan gibi gelse ve neyden rahatsız olduğunu söyleyebilse; belki o zaman herşey çok başka olacak. Biribirini anlamazlık ve iletişimsizlik almış başını yürümüş. Çok geçmiş olsun kardeşim. İyi insanlar da var dünyada, ama bunlar varya... Çirkin şeyler. Umut ediyorum birgün bizim toplumumuzda da böyle şeyler yaşanmayacak. Ama biraz zaman alacak gibi. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Farukxtm
17 Mayıs 2011, 17:22
şerefsiz çok benim motorumunda ön farın yanını çizmişler bi yakalasam alacam ayagımın altına::158::

Atahualpa
17 Mayıs 2011, 21:28
Geçmiş olsun.
Bu olay motosikletindeki herhangi bir sembolden de meydana gelmiş olabilir.

Motosiklette ekstra hiç bir şey yok. Bildiğin Regal Raptor 250-E9. Tamamen bir sosyopat işi

Star_Dust
17 Mayıs 2011, 21:33
İzmirin neresi merak ettim