PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARADAN Satılık HYOSUNG GD20-N Exiv Tertemiz bakımlı Garantisi Devam ediyor



readss
24 Ocak 2018, 12:14
Öncelikle Herkeze merhaba motorsiklet Ankara Keçiöğrendedir

İrtibat numaram /542/ /dört yüz doksan / 15 17


Sahibinden İlan Link https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gd-250-n-exiv-tertemiz-bakimli-garantili-7-bin-km-512606537/detay/



Resimleri

https://resmim.net/f/CAErHq.jpg

https://resmim.net/f/3Yfo8n.jpg

https://resmim.net/f/Cjh6dQ.jpg

https://resmim.net/f/2Jr122.jpg

https://resmim.net/f/HkxFNr.jpg









Aklınızdaki soruları gidereceğini umduğum Motosiklet hakkında tecrübelerim ve açıklamalarım

(Hyosung Hakkında Kısa Bilgi )kendisini çin malı zannedenlerin aksine kore malıdır... günümüzde çin de üretilen japon motosikletlerinden parça kalitesi olarak daha üstündür. türkiye piyasasına 2005 yılında girmiş fakat ithalatcı firmanın yanlış politakalarından dolayı tutunamamış daha sonra firmanın değişmesiyle yavaş, yavaş bil
inmeye başlamıştır. motorları çok kalitelidir. suzuki ve honda'nın eski baş mühendislerini alarak yeni tasarımlar yapmıştır.. en popüler modeli yenilikçi tasarımı ile GD250-N Exiv’DİR

**Naked ‘ Mİ , O ZAMAN HYOSUN GD-250 – N (Exiv)

Motorsikletim 2014 model olup trafiğe 2016 4. Ayı çıkmıştır

5 AY DAHA GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR !!!!!

--TÜM SATIŞ EVRAKLARI HAZIR AYNI GÜN DEVİR İŞLEMLERİ YAPILIR
Taksit veya vadeli satmıyorum
Muayenesi 03.04.2019 Tarihine kadar geçerlidir …

--Garaj Motorudur dışarıda yağmur çamur altında kalmamıştır
--Bakımını Yeni yaptım Garaja Kapattım Sıkıntı yaşamıyacağınız Gönül Rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir makinedir
Gaz teli debriyaj teli yağlandı
Balatası lastiği dişlisi zinciri motor yağ hidrolik sıvıları vesaire hepsi iyi durumdadır

**Mekanik ve elektrik aksamında hiçbir arıza sorun yoktur saat gibi çalışmaktadır

Aklınıza takılabilecek soruları Anlatmaya çalışacağım Lütfen videoyu izlemeyi unutmayalım

-Agresif Ve alışılmışın dışında tasarımı ile bütün gözler üzerinizde olucak

- 11 litre yakıt deposu uzun yolculuklara olanak tanır. Deposu konforlu ve güvenli oturma sağlayacak bir tasarıma sahiptir Ayrıca Artçı tutunma demiri, artçılara rahatça ve güvenli bir şekilde tutunma olanağı tanır ve tekli sürüşte de araca şıklık kazandırır.

Keskin ve Agresif hatlara sahip sele yakıt deposu ile zarif birlikteliğinden yükselerek yüksek konumlu bir artçı platformu oluşturur

Yükseklik
Sele 790 mm lik düşük yüksekliği ile konforlu ve kontrollü oturma sağlar ve aynı zamanda motosikleti cazibeli tasarımı ile bir bütünlük oluşturur

Arka kısım, güvenli ve şık gövde çizgilerini ön plana çıkaran belirgin hatlara sahip gövde kaplamalarıyla birlikte yüksek kalite izlenimi verir.

Amortisör Sistemi
Arka amortisör olarak ünlü Japon markası olan KYB Kullanılmıştır (kawasaki zx-10- r serisinde de aynısı vardır )Arka amortisör sistemi darbeleri dışarıdan görülmeyen bir mono-şok sistemi ile üstlenir.Ve daha konforlu bir Sürüş keyfi sunar Arka amortisör yedi yönde ayarlanabilir yay ön yükü ile motosikletin çok yönlülüğünü artırır.

Oturuş pozisyonu
Gidonlar sıkıcı şehir trafiğinde sizi yormayacak ve 80 derecelik bir açıyla konumlanacağınız konforlu bir sürüş pozisyonu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gösterge paneli
lüks otomobillerin panel görüntülerinden farksız bir tasarıma sahipdir Digital LCD gösterge panelinde, 7 kademeli ve kırmızı rezerv ikazlı bir benzin seviyesi, sürat, toplam yol odo metresi ve 2 ayrı benzin ve seyahat tripmetresi, digital zaman saati, hararet göstergesi . Motor arıza kodu . boş vites uyarı ikazı, 1-0-2-3-4-5-6 vites gösterimi sağ ve sol sinyal ikazı ve uzun huzme li far ikazı mevcut.. ]

HYOSUNG DURMUYOR ABİ KLİŞELERİNE SON !!!
Bu Yeni Modelde kullanılan Ön ve arka hidrolik Çelik fren hortumları ile desteklenmiş 300 mm kalınlığındaki disk frenler ve çift pistonlu kaliperler ile hem şehir sokaklarında hem de açık yollarda dengeli ve kontrollü frenleme sağlar.( not Fren diski arka fren tekerin sağ tarafına ön fren diski ise tekerin sol tarafına montajı yapılmış ani ve normal frenajlarda mükemmel bir denge sağlanmıştır )
Ayrıca 5 yönde ayarlanabilir fren Manetleri , sürücünün fren kolu pozisyonunu ve sertliğini ayarlamasına olanak tanır.

Jant
Çeşitli yol koşullarında spor performans sağlamak için, dayanıklı üç ispitli 17 inç alüminyum jantlar ve yüksek yol tutuş özelliği sağlayan lastikler kullanılmıştır.

Far Yapısı
Keskin hatlara sahip far, zarif ve açılı yuvasından ön plana çıkarak belirgin bir görünüm ortaya çıkarır. parlak ana far ampulü, her iki tarafta bulunan konum lambalarıyla desteklenmiştir.
Arka lamba grubunda, arka/fren lambasının dış kısmını kapsayan şeffaf cam yapıya sahip çift cam düzeni uygulanarak yüksek kalite imajı verilmiştir.

Motor Bloğu
Beyaz renk şasi boruları ile çevrelenen DOHC 4 ZAMANLI 4 sübaplı tek silindir Enjeksiyonlu motor bloğu ve egzoz sistemi modern şık tasarımıyla, hacimli bir görünümü ve kaliteyi yansıtır.
Ayrıca , çeşitli sürüş koşullarına uygunluk için düşük-orta devir aralığında kullanıcı dostu özelliklere sahiptir. ( 250CC Naked sınıfında beygir ve tork olarak en yüksek olanıdır )

Enjeksiyon Sistemi
Yakıt enjeksiyon sistemi, yakıt tüketimini ve emisyonları azaltmak için, yakıt hacmini ve enjeksiyon zamanlamasını çeşitli sensörlardan alınan bilgiler doğrultusunda elektronik olarak sürüş koşullarına en uygun değerlere ayarlar. Bu özellik aynı zamanda rölanti kararlılığının iyileştirilmesine ve neredeyse doğrusal bir gaz kelebeği tepkisi elde edilmesine de katkıda bulunur ve dengeli bir performans sağlar.

KAÇ VİTES
Altı vitesli şanzıman motor tasarımıyla mükemmel şekilde eşleştirilmiştir ve Silindir tasarımı düşük-orta aralıkta gücü artırır.

ABİ TİTREŞİM VARMI ??
Krank miline takılmış bağlantılı tipte bir dengeleyici mil, motor titreşimini azaltır yok eder ve sürüş konforunu artırır.

Şaşi Özellikleri
Yarım çift-beşikli t6 olarak nitelendirilen havacılıkta kullanılan alimünyum şasi tasarımıyla hafif bir tasarım ortaya çıkmış motosikletin daha görünür ve ön plandaki özellikleri korunurken , çeşitli sürüş tarzları da büyük ölçüde desteklenmiştir.
Teleskopik ön çatallar gerek zorlu şehir sokaklarında gerekse açık yollarda yerden alınan darbeleri emerek yumuşak bir sürüş sağlar.

-- Maximum Hız 180 DİR (İnternetten 0-100 videolarını izleyebilirsiniz en ünlü markaları geride bırakıyor )
-- BOL VE UYGUN YEDEK PARÇA (her türlü mekanik ,,, karenaj veya elektrik aksamı parçalarını motopit-com dan sipariş edebilirisiniz 1 ila 3 güne istediğiniz parça elinizde).

TEKNİK ÖZELLİKLER
249.6 cc --- 4 ZAMANLI -- TEK SİLİNDİRLİ – 4 sübap—SU SOĞUTMALI-ENJEKSİYONLU - 11 LİTRE BENZİN DEPOSU -- MAKSİMUM TORK 24 Newton Metre @ 11.000 RPM de 30.5 beygir güç -- 6--VİTESLİ – 155 KG ---- TCI ELEKTRONİK ATEŞLEME SİSTEMİ

DOHC 4 valf Tek silindir motor bloğu EFI (elektronik ful injeksiyon), su soğutma sistemi motorun performansını arttıran ve 28 beygirlik güç üretimindeki en büyük etkenlerden.
!!! HİÇBİR ŞEKİLDE HASAR KAYDI KAZASI BELASI
!!! PARÇALARI ORJİNALDİR

Motoru istediğiniz Zaman Gelip Görebilirsiniz test sürüşü için lütfen ehliyet ve kimliğinizi getirmeyi unutmayın
Ustanızı Getirmenize Gerek yok Bi müsait zamanda biz yanına gideriz ne de olsa motor var altımızda

GÖK YÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZ OLMAKSA DİLEĞİN YER YÜZÜNDE
GD-250N OLMALI TERCİHİN...
TEKNOLOJİSİ BAŞINIZI DÖNDÜRECEK ERGONOMİK DİZAYNI VE SÜRÜŞ PERFORMANSI SİZİ ESENBOĞA HAVALİMANINA SÜRÜKLEYECEK AMA NE YAZIK Kİ BU BİR KARA TAŞITI
KAFANIZA TAKILAN SORULAR VARSA ARKANIZA YASLANIN BİRDE VİDEOYU SEYREDİN
Telefon numarasını sadece mesaj yoluyla paylaşıyorum