PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARADAN SATILIK HIRÇIN VE AGRESİF HYOSUNG GD-250N Exiv Naked [garantili}



readss
24 Aralık 2017, 21:43
Herkeze merhabalar motorumu satıyorum detaylı bilgi için 542 490 15 17 ulaşabilirsiniz iyi günler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gd-250-n-exiv-tertemiz-bakimli-garantili-7-bin-km-512606537/detay

(Hyosung Hakkında Kısa Bilgi )kendisini çinmalı zannedenlerin aksine kore malıdır... günümüzde çinde üretilen japonmotosikletlerinden parça kalitesi olarak daha üstündür. türkiye piyasasına 2005yılında girmiş fakat ithalatcı firmanın yanlış politakalarından dolayıtutunamamış daha sonra firmanın değişmesiyle yavaş yavaş bilinmeye başlamıştır.motorları çok kalitelidir. suzuki ve honda'nın eski baş mühendislerini alarakyeni tasarımlar yapmıştır.. en popüler modeli yenilikçi tasarımı ile GD250-NExiv’DİR



**Naked ‘ Mİ , OZAMAN HYOSUN GD-250 – N (Exiv)



Motorsikletim 2014 model olup trafiğe 2016 4. Ayı çıkmıştır



5 AY DAHA GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR !!!!!



--TÜM SATIŞEVRAKLARI HAZIR AYNI GÜN DEVİR İŞLEMLERİ YAPILIR

Taksit veya vadelisatmıyorum

Muayenesi 03.04.2019 Tarihinekadar geçerlidir …



--Garaj Motorudur dışarıda yağmur çamur altında kalmamıştır

--Bakımını Yeni yaptımGaraja Kapattım Sıkıntı yaşamıyacağınızGönül Rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir makinedir

Gaz teli debryiaj teliyağlandı

Balatası lastiğidişlisi zinciri motor yağ hidrolik sıvıları vesaire hepsi iyi durumdadır



**Mekanik ve elektrikaksamında hiçbir arıza sorun yoktur saatgibi çalışmaktadır





Aklınıza takılabilecek sorularıAnlatmaya çalışacağım Lütfen videoyu izlemeyi unutmayalım



-Agresif Ve alışılmışın dışında tasarımıile bütün gözler üzerinizde olucak



- 11 litre yakıt deposu uzun yolculuklara olanaktanır. Deposu konforlu ve güvenli oturma sağlayacak bir tasarıma sahiptir Ayrıca Artçı tutunma demiri, artçılara rahatça ve güvenli bir şekilde tutunmaolanağı tanır ve tekli sürüşte de araca şıklık kazandırır.



Keskin ve Agresif hatlara sahip sele yakıt deposu ile zarif birlikteliğindenyükselerek yüksek konumlu bir artçı platformu oluşturur sssd



Yükseklik

Sele 790 mm’lik düşük yüksekliği ile konforlu ve kontrollü oturmasağlar ve aynı zamanda motosikleticazibeli tasarımı ile bir bütünlük oluşturur



Arka kısım, güvenli ve şık gövde çizgilerini ön plana çıkaranbelirgin hatlara sahip gövde kaplamalarıyla birlikte yüksek kalite izlenimiverir.



Amortisör Sistemi

Arka amortisör olarak ünlü Japon markası olan KYB Kullanılmıştır(kawasaki zx-10- r serisinde de aynısı vardır )Arka amortisör sistemi darbeleri dışarıdan görülmeyen bir mono-şok sistemi ileüstlenir.Ve daha konforlu bir Sürüş keyfi sunar Arka amortisör yedi yönde ayarlanabilir yay önyükü ile motosikletin çok yönlülüğünü artırır.



Oturuş pozisyonu

Gidonlar sıkıcı şehir trafiğinde sizi yormayacak ve80 derecelik bir açıyla konumlanacağınız konforlu bir sürüş pozisyonu sağlayacakşekilde tasarlanmıştır.





Göstergepaneli

lüks otomobillerin panelgörüntülerinden farksız bir tasarıma sahipdir Digital LCD göstergepanelinde, 7 kademeli ve kırmızı rezerv ikazlı bir benzin seviyesi, sürat,toplam yol odometresi ve 2 ayrı benzin ve seyahat tripmetresi, digital zamansaati, hararet göstergesi . Motor arıza kodu . boş vites uyarı ikazı, 1-0-2-3-4-5-6 vitesgösterimi sağ ve sol sinyal ikazı ve uzun hüzmeli far ikazı mevcut.. ]





HYOSUNG DURMUYOR ABİ KLİŞELERİNE SON !!!

Bu Yeni Modelde kullanılan Ön ve arka hidrolik Çelik fren hortumlarıile desteklenmiş 300 mm kalınlığındaki disk frenler ve çift pistonlu kaliperlerile hem şehir sokaklarında hem de açıkyollarda dengeli ve kontrollü frenleme sağlar.( not Fren diski arka frentekerin sağ tarafına ön fren diski isetekerin sol tarafına montajı yapılmış ani ve normal frenajlarda mükemmel birdenge sağlanmıştır )

Ayrıca 5 yönde ayarlanabilir fren Manetleri , sürücünün fren kolupozisyonunu ve sertliğini ayarlamasına olanak tanır.





Jant

Çeşitli yol koşullarında spor performans sağlamak için, dayanıklıüç ispitli 17 inç alüminyum jantlar ve yüksek yol tutuş özelliği sağlayanlastikler kullanılmıştır.



Far Yapısı

Keskin hatlara sahip far, zarif ve açılı yuvasından ön planaçıkarak belirgin bir görünüm ortaya çıkarır. parlak ana far ampulü, her ikitarafta bulunan konum lambalarıyla desteklenmiştir.

Arka lamba grubunda, arka/fren lambasının dış kısmını kapsayanşeffaf cam yapıya sahip çift cam düzeni uygulanarak yüksek kalite imajıverilmiştir.



Motor Bloğu

Beyaz renk şasi boruları ile çevrelenen DOHC 4 ZAMANLI 4 sübaplı tek silindir Enjeksiyonlu motor bloğu ve egzoz sistemi modern şıktasarımıyla, hacimli bir görünümü ve kaliteyi yansıtır.

Ayrıca , çeşitli sürüş koşullarına uygunluk için düşük-orta deviraralığında kullanıcı dostu özelliklere sahiptir. ( 250CC Naked sınıfında beygirve tork olarak en yüksek olanıdır )





Enjeksiyon Sistemi

Yakıt enjeksiyon sistemi, yakıt tüketimini ve emisyonları azaltmakiçin, yakıt hacmini ve enjeksiyon zamanlamasını çeşitli sensörlerden alınanbilgiler doğrultusunda elektronik olarak sürüş koşullarına en uygun değerlereayarlar. Bu özellik aynı zamanda rölanti kararlılığının iyileştirilmesine veneredeyse doğrusal bir gaz kelebeği tepkisi elde edilmesine de katkıda bulunurve dengeli bir performans sağlar.



KAÇ VİTES

Altı vitesli şanzıman motor tasarımıyla mükemmel şekildeeşleştirilmiştir ve Silindir tasarımı düşük-orta aralıkta gücü artırır.





ABİ TİTREŞİM VARMI ??

Krank miline takılmış bağlantılı tipte bir dengeleyici mil, motortitreşimini azaltır yok eder ve sürüşkonforunu artırır.













Şaşi Özellikleri

Yarım çift-beşikli t6olarak nitelendirilen havacılıkta kullanılan alimünyum şasi tasarımıyla hafifbir tasarım ortaya çıkmış motosikletin daha görünür ve ön plandaki özelliklerikorunurken , çeşitli sürüş tarzları da büyük ölçüde desteklenmiştir.

Teleskopik ön çatallar gerek zorlu şehir sokaklarında gerekse açıkyollarda yerden alınan darbeleri emerek yumuşak bir sürüş sağlar.









-- Max Hız 180 DİR (İnternetten 0-100 videolarını izleyebilirsiniz en ünlü markaları geridebırakıyor )

-- BOL VE UYGUN YEDEK PARÇA (her türlü mekanik ,,, karenaj veya elektrik aksamıparçalarını dan sipariş edebilirisiniz 1 ila 3 güne istediğiniz parça elinizde).





TEKNİK ÖZELLİKLER

249.6 cc --- 4ZAMANLI -- TEK SİLİNDİRLİ – 4 sübap—SU SOĞUTMALI-ENJEKSİYONLU - 11 LİTRE BENZİNDEPOSU -- MAKSİMUM TORK 24 Newton Metre @ 11.000 RPM de 30.5 beygir güç -- 6--VİTESLİ– 155 KG ---- TCI ELEKTRONİK ATEŞLEME SİSTEMİ



DOHC 4 valf Tek silindir motor bloğu EFI (elektronik ful injeksiyon), su soğutma sistemi motorun performansınıarttıran ve 28 beygirlik güç üretimindeki en büyük etkenlerden.

!!! HİÇBİR ŞEKİLDE HASARKAYDI KAZASI BELASI

!!! PARÇALARI ORJİNALDİR



Motoruistediğiniz Zaman Gelip Görebilirsiniz test sürüşü için lütfenehliyet ve kimliğinizi getirmeyi unutmayın

Ustanızı Getirmenize Gerek yok Bi müsait zamanda bizyanına gideriz ne de olsa motor var altımızda



GÖK YÜZÜNDEYALNIZ GEZEN YILDIZ OLMAKSA DİLEĞİN YER YÜZÜNDE

GD-250N OLMALI TERCİHİN...



TEKNOLOJİSİ BAŞINIZI DÖNDÜRECEK ERGONOMİK DİZAYNI VE SÜRÜŞPERFORMANSI SİZİ ESENBOĞA HAVALİMANINASÜRÜKLEYECEK AMA NE YAZIK Kİ BU BİR KARA TAŞITI



KAFANIZA TAKILAN SORULAR VARSA ARKANIZA YASLANIN BİRDE VİDEOYU SEYREDİN

Telefon numarasını sadece mesaj yoluyla paylaşıyorum