PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CBF 150 depo ağzı gideri



.::YaRGıÇ::.
29 Mayıs 2017, 01:12
slm arkadaşlar. cbf 150 nin depo kapağını açınca orada bir gider değili var.yağmur suyu yada motor yıkarken oraya gelen suyun vs. tahliyesi için.ben motoru ikinci el almıştım.sonradan farkettim ki benim o gider tıkalı.içi pislik dolmuş.bir miktar temizledim ama içim rahat değil.onun hortumu vs.varmı. onu tam olarak temizlemek için grenajı sökmem gerekiyormu. vaktim olmadığı için tam detaylı bakamadım.yarın yada öbürgün detaylı bi temizlik yapacam oraya. bilgi veya tecrübesi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bilmek isterim.

Mucit23
29 Mayıs 2017, 08:54
Evet tahliye hortumu. Diğer ucu Arka amortisörün oraya gider. Benzin taşması olursa veya yağmur suyunu tahliye etmek için kullanılır. Tıklaı olup olmadığını anlamak için su dök. Arka amortisörün oradan akıyorsa problem yoktur. O hortumu sökmek için depoyu sökmen gerekir.

.::YaRGıÇ::.
29 Mayıs 2017, 23:46
tamam o tahliye hortumunu biliyom.bende diyorum bu hortum nereden geliyo diye.hatta onun tıpası var.ara sıra onu çıkarıp içinde pislik falan varsa temizliyorum. ama asıl tıkanıklık depo kapağının orada.depoyu komple sökmek olmasa güzel olurmuş :) yada bi tornavida gibi bişeyle ufak ufak çıkarıcaz içindekileri artık.cevabın için teşekkürler