PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : T-Rex 125cc şanzımanını toplamak 450tl eder mi ?



forza5454
28 Nisan 2017, 15:39
Merhaba arkadaşlar,
Geçen sene satın aldığım 80cc scooterımı sattım ve bu yaz vitesli motor kullanmak istediğimden 125cc Skyteam TRex 125 satın aldım. Kendisi henüz 1600 kilometrede ve garantisi devam ediyor. Motora ilk bindiğimde şanzımanında bi anormallik olduğunu anlamıştım ona göre fiyat verdik aldık zaten. Buna baştan şanzıman yaptırmak istiyorum. Bugün bi motorcu arkadaşa götürdüm ve şanzımanda boşluk olduğunu içerdeki milin sağa sola hareket ettiğini söyledi. Komple dağıtıp baştan toplamamız lazım dedi. Yeniden toplasak ne tutar dedim 400 450 tutar dedi. Servisi ilçede ve baya uzak açıkcası. Servisinin bunda bişey yok diyip yollamayacağını bilsem yinede götürücem. Siz fiyata ne diyorsunuz ? 125cc motorun şanzımanını sıfırdan toplamak bu meblaya mal olur mu ? motorcu motorcu gezip fiyat mı alsam yoksa 100km gidip servise mi bırakıp dönsem ?
Arıza tanımı: Şanzıman çalışıyor ama vites geçişlerinde vuruntu yapıyor. Üst devirlerde inanılmaz titreme var. Boşa almak istediğimde aradaki kademeyi hissemiyorum ve boşa almakta çok sıkıntı çekiyorum. Vitesin geçmedi olmuyor ama motorda pürüzsüz vites geçişi neredeyse imkansız. 1.vitedede ciyaklama var.

.::YaRGıÇ::.
29 Nisan 2017, 02:40
o fiyatın çoğu zaten işçilik parası.motor dağıtıp toplamak kolay değil çünkü.zahmetli ve ustalık isteyen bir iş.ayrıca bakalım parça değişmesi gerekecekmi orasıda meçhul.ücret artabilir.hazırlı ol derim.diğer yandan da motor komple bakımdan geçmiş olacak.ve bundan sonra saat gibi kullanırsın.