PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zonghsen ZS200



Ekarademir
30 Mart 2017, 23:32
Merhabalar. Zonghsen cross aldım. Toplayıp binme niyetindeyim. Kilometre saati çalışmıyor. İnternette bayağı baktım ama rediktör bulamadım. Başka markadan uydurma yapabilirmiyim? Muaneyede sıkıntı çıkarır mı çalışmazsa?

diablof
31 Mart 2017, 09:49
hocam sizin için yuvasına denk getirmek zor olmasa gerek :)

muayenede de hiç bir sorun olmaz. markasına bakmıyorlar yada değişmiş olmasına. sadece o andaki km yi yazıyorlar muayene kağıdına o kadar. tekeri döndürünce hareket etsin yeterli.

kolay gelsin.

muratarslan
31 Mart 2017, 09:56
Muayeneyi bilmem daha hiç gitmedim yalnız zogshenin motorlarını uzun süredir mondial getiriyor mondial parçacisina bir sor yalnız genelde çinli motorlar parça olarak birbirlerine yakın olurlar

Ekarademir
02 Nisan 2017, 00:15
diablof uydurma yapmaktan sıkıldım. Önceliğim orjinalde. O olmazsa kolay yolda. Oda olmazsa mecbur uyduracağım bişeyler. :) Km hiç hareket etmiyor. Redüktörün içi bozulmuş. Sanırım dişliyi yemiş. Halatı çevirmiyor.

Dün kontak bozuldu. Ve başka bi çinlinin kontağı taktım. Direksiyon kilidi değiyordu dönmüyordu. Bir saatten uzun süre keski ile o kilidin parçayı koparmaya çalıştım. Almanlar bile böyle kaynak yapmaz iki cm kadar demir parçayı kopardım vura vura. Uydurma işi sıkıyor artık. Belki bi bilen vardır, belki kolay yolu vardır. :)

muratarslan artık pazartesi biraz dolaşayım bari. Parçacıları. Yakın bi parça bulursam çok daha kolay olacak. Asya 200 gy tam olur denilse mesela, hemen internetten sipariş verip işi bitireceğim. :)

muratarslan
02 Nisan 2017, 18:55
Uyanlardan lifan varsa ondan al çinlilerin içinden en iyisidir fabrikada var ülkemizde rahat bulursun

Ekarademir
10 Nisan 2017, 19:57
Redüktör sağ tarafta. Çinli motorların nerdeyse tamamında redüktör solda disk sağda. Bunda ise disk solda redüktör sağda. Yani sola takılandan alıp uydursam ters döner :D redüktörü sağda olan motor lazım bana