PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 40,000+TL'lik Ekstranın Yanında Bedavaya FULL Dolu R1.



ejlover
05 Ekim 2016, 13:53
Selam Arkadaşlar,

İlk sahibi olduğum ve üzerine titrediğim, hiç bir masraftan kaçınmayarak neredeyse tüm parçalarını yurtdışından getirttiğim motorumu 2 yıldır kullanmaya yeterince vaktim olmadığı için satıyorum. Aşağıda motorumun kısa bir tanıtım videosu var. Ordan fikriniz olur motorla ilgili. Detaylara da videonun altındaki linkten ulaşabilirsiniz. Biraz uzun bir ilan ama üşenmeden okursanız motorun temizliği ve üzerindeki emek ile ilgili iyi bir fikir edinebilirsiniz :rendeer:

Motorla beraber tüm orjinal parçaları ve 3 yedek lastiği vs pek çok şeyi de veriyorum. Bakım yedek parça vs. hiç bir masrafınız olmayacak. Vergisi, sigortası, muayenesi de tamam :cat:

Ayrıca alan arkadaşa uyarsa eğer 10,000TL'lik full kanguru derisi tulum, mont, kask gibi ekipmanlarda da elimden geldiğince yardımcı olacağım. İlandaki numaradan aklınızdaki her soru için bana ulaşabilirsiniz :thumleft:

Herkese iyi sürüşler diliyorum :cat: Görüşmek üzere :king:



https://www.youtube.com/watch?v=QetO0PnfmeY

İLAN LİNKİ - Detaylar, İletişim Bilgileri (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-40,000tl-lik-full-aksesuariyla-essiz-bir-r1.turkiye-de-tek-olun-297320373/detay/)