PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet montlarına özel kurutucu



Hubalahubhub
14 Nisan 2016, 16:07
Yola çıkmadan yapılması gereken ince ayarların ve sürerken giyilmesi gereken ekipmanların büyük önem taşıdığı bu ulaşım şeklinde sürücüleri en çok zorlayan olaylardan biri ise iklim şartları. Soğuk ve nemli havalardan sizin kuru kalmanızı sağlayan özel motosiklet montları yağmur yüzünden oldukça fazla bir şekilde ıslanabiliyor aynı montların yazlık versiyonları ise diğerlerine göre bir hayli ince olsa da sıcak havalarda terleme nedeni ile aşırı nemden dolayı bir süre sonra kullanılamaz hale gelebiliyor.

İtalya merkezli CAPIT firması bu problemi aşmayı hedefleyerek motorcuların montlarını kurutmaları ve havalandırmaları için yeni bir ürün piyasaya sürdü. Daha önce kasklar için de bir havalandırma ünitesi tasarlayan firma bu sefer de motosikletçi dostlarımızı sevindirmiş gibi. ”Suit Dryer” adı verilen ürün deri, sentetik kumaş ve kot kumaşı gibi bir çok farklı materyalin kurutulmasında kullanılabiliyor. Plastik ve alüminyum alaşımın kullanıldığı kurutucu yaptıklarına ve yaşattığı rahatlığa göre çok da yüksek olmayan 210 €’luk bir fiyata satılıyor.

http://i.hizliresim.com/8ZOE8V.jpg (http://hizliresim.com/8ZOE8V)

http://i.hizliresim.com/a3vBdO.jpg (http://hizliresim.com/a3vBdO)

http://i.hizliresim.com/Yky5qz.jpg (http://hizliresim.com/Yky5qz)


Alıntı: Ömür Deniz Seçilen, http://www.otopark.com/2016/02/motosiklet-montlarina-ozel-kurutucu/

tanertc
14 Nisan 2016, 16:47
Çok ta yükse olmayan! 210 Euro fiyatı. Yeni mont alırsın o paraya. Bildiğin saç kurutma makinası bu. Tekzende 50 tl.

Hubalahubhub
14 Nisan 2016, 16:51
210 Euro fiyatı. Yeni mont alırsın o paraya.

Bence de bana da saçma geldi elektrikli birşey zaten elektrik varsa vantilatör yada ufo diye tabir ettiğimiz ısıtıcılar,klimalar vs de bulunur kurutmak havalandırmak için, zaten alt tarafı 3 tane fan var galiba orada salı pazarında vs çin malı satan işportacılarda pille çalışan pervaneler var ondan alıp bir karton kutuya monte edeceksin aynı işlevi görür üstelik dışarda çadırda vs de çalışır elektrik şart değil=)

COQ
14 Nisan 2016, 17:11
Her ürüne kişisel ürün olarak bakmamak lazım.
Motosikletçilerin sürekli seyahat ettiği rotalar üzerinde bulunan otel, pansiyon, kafe gibi işletmelerde iyi bir hizmet unsuru olabilir böyle aletler.

Bartas3010
14 Nisan 2016, 17:29
Tuvalet kağıdı dispenserli şapka işime daha çok yarar :d