PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaz kolu yuvası arıyorum. Lütfen bakmadan geçmeyin.



toomuchcc
03 Nisan 2016, 07:43
Selam herkese. Aşşağıdaki parça üzerinde, gaz teli kablolarının takıldığı yerdeki delikler şeklinde delikleri olan bir gaz kolu yuvası arıyorum.

http://s24.postimg.org/ymg8c20vl/CAM00004.jpg (http://postimg.org/image/ymg8c20vl/)http://s24.postimg.org/3tix7qx2p/CAM00006.jpg (http://postimg.org/image/3tix7qx2p/)

Aslında Ebay'de yığınla throttle tube/housing mevcut ama onların kablo giriş kısımları vidalı tarzda. Öyle bir parçayı kullanabilmem için kendi motorumdaki gaz telleri ve kablolarını değiştirmem lazım ki o çok uğraştıracak bir şey. O şekilde yapmak istemiyorum.

Ben kendim şöyle bir şey buldum (Piaggio Typhoon gaz kolu yuvası); ancak bunun sadece tek bir giriş deliği aynı duruyor. Bu delik gaz kelebeğini açan tarafta olsa bu parçayı da kullanabilirdim aslında; ama kelebeği kapatan tarafa koymuşlar..
http://s8.postimg.org/624ynmv1d/SAM_9274_c879e2.jpg (http://postimg.org/image/624ynmv1d/)

Sizden ricam kendi motorunuzda bu benim aradığım tarzda bir yuva kullanılıyor mu ona bakmanız. İki tarafı da ilk fotodaki gibi olmalı ki bendeki kabloları takabileyim. Piyasada bir sürü motor var. Herbirini araştırmam mümkün değil. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Teşekkür ediyorum şimdiden.