PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İLK SAHİBİNDEN EKSTRALI-BAKIMLI 2013 BEYAZ CBR 250 R MEMURDAN



ugurcan88
29 Şubat 2016, 11:11
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-ekstrali-bakimli-2013-beyaz-cbr-250-r-memurdan-276747464/detay/
Merhabalar, 2013 Mart ayında Honda Otosever’den sıfır satın almış olduğum motorumu yeni motor aldığımdan dolayı satıyorum (CC yükselttim). Resimler kısıtlı olduğundan isteyenlere detay fotoğraflar whatsapptan gönderilir. İstenilen servise götürülebilir.
Motorumun Km’si işe gidip gelirken ve keyfi gezilerimde yapılmıştır. Kurye motoru değildir.
Motorumda en ufak boya yoktur. 1 cm2 boya bulana motoru hediye ederim.
Motorumun motorunda, yürüyen aksamında vs en ufak sıkıntı yoktur. Sürekli kullanıcısı olduğum için bakımlarını aksatmadan zamanında yaptırdım-yaptım.
Motorum garantisi bitene kadar Honda Esengül Kardeşler’de bakımları yapılmış olup, sonrasında tarafımdan gerçekleştirilmiştir. Bakımlarında motul 7100 ve 5100 serisi yağ kullanılmış olup, her yağ değişiminde yağ filtresi ve hava filtresi değiştirilmiştir.
Motorumda tramer kaydında 1 adet çarpma görünmekte olup tutar yazmamaktadır. Motorun hasarı karşı tarafın sigortasından ödenmiştir, faturası mevcut olup Honda Esengül Kardeşler’den orijinal parçalarıyla değiştirilmiştir. Titiz bir adamımdır, motorumda çürük, ezik, kırık olsun istemem, boyatmak ya da tamir ettirmek yerine orijinal servis çıkışlı parçasıyla değiştiririm. Bugüne kadar bir sağ grenaj, 1 sağ kafa grenajı, 1 kafa grenajı orta, 1 kafa demiri, 1 ön çamurluk, 1 sağ ve sol panzotlar, 1 depo, 1 sol kafa grenajı, 1 ayna değişmiştir. Motor kafadan biyere girmemiştir, yan yattığında ayna kastığı için grenajları kırmıştır. Bunu amortisörlerde ya da ön takımda değişiklik olmadığından tespit edebilirsiniz. Km saati vs elektronik aksamı da bu yüzden hasar görmemiştir, far da orijinaldir. İsteyenlere kazaya ait fotoğraflar gösterilebilir.
Ekstraları:
Bi-xenon Angel mercekli far: Far tası kesilmeden montajı yapılmış olup gece görüşü mükemmeldir. Resimlerden görebilirsiniz. Orijinal far yuvası mevcuttur, yeni sahibine verilecektir. Park lambaları beyaz ledlerle değiştirilmiştir. Xenon’u açıp kapamak için sağ panzota düğme takılmıştır.
Değeri 350 TL
Elcik ısıtma: iki kademeleri elcik ısıtma mevcuttur, montajı tarafımdan yapılmıştır. Orijinal elcikleri ve gidon topuzları yeni sahibine verilecektir.
Değeri 150 TL
Lastik: Pirelli Diablo Rosso II lastik takımı vardır. Önceki tecrübelerime dayanarak daha 10.000 km gidebileceğini garanti ederim.
Değeri 850 TL
Kask, egzoz ve elimdeki 2-3 parça yedek parçayı da hediye edeceğim.
Bakımları:
Motorun bakımları kitapçığındaki bilgilere harfiyen uyularak gerçekleştirilmiştir.
2 kere dişli zincir seti, (geçen hafta takıldı, 25.000 km götürür)
2 kere lastik takımı, (10.000 km götürür)
2-3 kere fren balataları, (1 hafta önce ön-arka balatalar EBC marka değiştirilmiştir.)
1 kere buji, (kitapçığında yazdığı gibi 48.000 km’de orijinal NGK iridyum bujiyle değiştirilmiştir, 30.000 km götürür.)
Her yıl fren hidroliği değiştirilmiştir.
Orijinal debriyajı sorunsuzdur, kaçırma yapmaz. Bu km’de motorun debriyajının sağlam olması motorun temiz ve düzgün kullanıldığının garantisidir. Şanzımanda en ufak sorun yoktur, boşa düşme vs söz konusu değildir.
Genel olarak böyle.
İlgilenen arkadaşlar motoru hafta içi 8.30-16.30 arası Bahçelievler Belediyesi Yenibosna binasında görebilirler. Geri kalan zamanlarda motor Sarıyer-bahçeköydedir. Gelmeden önce ararsanız iyi olur.
Söylediklerim dışında en ufak bir sorunu problemi yoktur. Resimlerden detaylı inceleyebilirsiniz. Yalan dolan yok durum ortada. Ufak bir pazarlık payı vardır.