PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Knox handroid eldiven



alic3lik
28 Şubat 2016, 02:49
Selamlar arkadaşlar;
Cuma günü fuardan knox handroid eldiven aldım (motomax standından) 520 tl civarı bi para ödedim fakat eve gelip eldiveni tedaylı incelediğimde biraz yıpranmış gibime geldi. Onu geçtim kafama en çok takılan kısım üzerinde made in china yazısını görmem oldu. Kullanıcı arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Şu an mobilden yazıyorum daha sonra fotoğrafta ekleyeceğim...

mete_han
28 Şubat 2016, 03:12
güle güle kullan...

eldiveni araştırınca gerçekten motosiklet ekipmanlarına dair ne kadar da cahil olduğumu farkettim...

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay/urun-inceleme-knox-handroid-eldiven-1152

iptaluyelik02
28 Şubat 2016, 14:15
koruma açısından gayet iyidir,ben yıllardır kullanıyorum.

Ersin.
28 Şubat 2016, 16:49
China kısmı aklınıza fazla takılmasın, çünkü şuan kullandığınız elektronik ve mekanik ürünlerinde işçiliği çok ucuz olduğu için yüzde doksanı çinde üretilir. bknz(iphone,samsung,lg vb.) Markalar ham maddelerini çine yollarlar ordada üretime geçilir. Yıpranmışlığına gelince teşhirdeki bi ürünü aldıysanız bile sonuçta mağazadan çıkarığ motosiklet kullanmamışlardır onunla, buda sizi rahatsız ediyorsa etiketlerini çıkarmadan değişim yapabilirsiniz. Eldivene gelincede bence son noktadır güzel seçim yapmışsınız. İnşallah koruyuculuğunu tecrübe edici bişey yaşamadan eskitirsiniz keyifli sürüşler.

alic3lik
28 Şubat 2016, 21:06
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, handroid uzun zamandır araştırdığım ve çok beğendiğim bir üründü. Made in china yazısını görünce biraz tedirgin olmuştum malum artık herşeyin nerdeyse birebir imitasyonu yapılıyor. Umarım dediğiniz gibi sağlamlığını hiçbir zaman test etme durumunu yaşamam!

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------


Selamlar arkadaşlar;
Cuma günü fuardan knox handroid eldiven aldım (motomax standından) 520 tl civarı bi para ödedim fakat eve gelip eldiveni tedaylı incelediğimde biraz yıpranmış gibime geldi. Onu geçtim kafama en çok takılan kısım üzerinde made in china yazısını görmem oldu. Kullanıcı arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Şu an mobilden yazıyorum daha sonra fotoğrafta ekleyeceğim...

http://i.hizliresim.com/Pko3E5.jpg (http://hizliresim.com/Pko3E5)
http://i.hizliresim.com/kBgrYq.jpg (http://hizliresim.com/kBgrYq)
http://i.hizliresim.com/JA4L7J.jpg (http://hizliresim.com/JA4L7J)
Edit: Fotograflar eklendi

braveguy
01 Mart 2016, 14:38
Hayırlı olsun. Ben de m beden aldım. Benim de aklıma takılan bu kadar yüksek güvenlik standardı barındıran eldivende neden yüzük ve serçe parmağı birbirine bağlamadıkları oldu. 2.5 yıldır alpinestars sp2 eldiven kullanıyordum. Parmak uçları aşınmaya başladığı için bunu aldım. Sp2de serçe ve yüzük parmaklar alttan parmağın yarısına kadar birbirine sabitlenmişti, ki bana çok mantıklı bir güvenlik önlemi gibi geliyor.
Bu eldivende aynı durumu göremeyince şaşırdım. Herneyse güvenlik ekipmanlarını hiç bir zaman test etmeme ümidiyle...

istanbu_gezg
01 Mart 2016, 14:56
bunun ibrahim erkal gibi birine tokat atsan adamı silersin dünyadan

Not Erzurumluyum :D

https://www.youtube.com/watch?v=fJTrE8OWdNU

Levent
01 Mart 2016, 15:06
iPhone'da Made in China! :)

Memory42
01 Mart 2016, 22:44
Şu eldivenin siyah, birde fiyatı uygununu bulursam.Bende alacağım inşallah.

Evrenalpar
02 Mart 2016, 00:14
Bana göre eldivenlerin 1 numarası bu. Sizce 2. Kim? :)

Tüm güvenlik unsurlarını içeren başka bir alternatif var mıdır? Aklıma ilk Alpinetars'ın modeli geliyor.

basto
02 Mart 2016, 00:33
İkinci sıra belki Alpinestars GP Pro olabilir. Handroid'i bir kez almaya gittim, 5 TL indirim yapmadılar diye adamlara çok kızıp almadan çıktım. Gittim Revitt bi eldiven aldım. İkinci kez niyetlendim bu sefer de sadece S beden kalmıştı ve diğer mağazalarında da L olmadığını söylediler. Demek ki nasip değilmiş diye Alpinestar'ı aldım ve onu kullanıyorum.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/images_buyuk/f48/Alpinestars-Gp-Pro-Eldiven-Siyah_16748_1.jpg

KIDI
02 Mart 2016, 00:47
Bana göre eldivenlerin 1 numarası bu. Sizce 2. Kim? :)

Tüm güvenlik unsurlarını içeren başka bir alternatif var mıdır? Aklıma ilk Alpinetars'ın modeli geliyor.

Bence bu ::koop::
http://i.hizliresim.com/GR510v.jpg (http://hizliresim.com/GR510v)

Evrenalpar
02 Mart 2016, 01:03
@KIDI Bu iyiydi :cherry:

@basto Evet Alpinestars derken ben de bu modeli kastetmiştim ama adını o an hatırlayamadım. Arada marka değeri nedeniyle de oldukça fiyat farkı var var, min 300 max500 lira neredeyse. :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

http://www.motodor.com.tr/eg/shima-rs-1

Mesela bakın Motodor'da Shima diye bir markanın bu modeli var. Fiyata göre oldukça kaliteli görünüyor.

sonalp
02 Mart 2016, 01:19
Ben yaklaşık 9 ay kullandım yaz sezonunda, baş parmak ile işaret parmağı arasındaki süet kısım yırtıldı, onun dışında çok konforlu değil şahsen. şahsi düşüncem şu eldiven konfor ve koruma konusunda bir numara.

http://www.motorcyclenews.com/product-reviews/parts-accessories/2015/june/product-review-held-titan-evo-custom-made-gloves/

mithrelios
02 Mart 2016, 02:09
1 yıldır ben de kullanıyorum. tek derdi özellikle ilk alındığında ele uyum sağlayana kadar işkenceye dönüşmesi, o da sanıyorum kaliteli spor eldivenlerin biraz ortak derdi. konfordan anlayış hissiyat ise onu sağlıyor, iç derisi kanguru derisi olduğu için daha ince olsa bile aynı sağlamlıkta olabiliyor, bu da gazı freni güzel hissetmeyi sağlıyor. ancak rahatlık yönünden bir konfor sağladığını söyleyemem, ilk 1 haftaki acıları yaşatmasa da kışlık eldivenlerimden tekrar buna geçince rahatsızlığını hissettiriyor.

dikişlerde vb bir sorunla ben karşılaşmadım şimdiye kadar, benim için 12 derece üstü sıcaklıklarda giyilebilir bir eldiven, 30 derece üstü olunca yine sorun tabi.

Evrenalpar
10 Mart 2016, 15:34
Beğendiğim eldivenlerden birini daha paylaşmak istedim;

http://www.brnmotor.com.tr/Icon-Hypersport-Uzun-Motosiklet-Eldiveni,PR-14786.html

edim1234xxx
15 Ekim 2016, 22:39
bilek kısmında düğme gibi bir parça var "DIALED IN" yazıyor . orasının görevi nedir ?

mertky
15 Ekim 2016, 22:41
bilek kısmında düğme gibi bir parça var "DIALED IN" yazıyor . orasının görevi nedir ?

Kilit mekanizması, çevirerek bileğinizi sıkmasını ve daha iyi oturmasını sağlıyorsunuz

Cursed_SurvivoR
17 Haziran 2017, 02:25
Handroid de herkes işin gösterişli tarafına bakıyor sanırım. Bu eldivenden şikayetçi bi ben miyim diye internette araştırdım kimse sıkıntısını yazmamış. Ben bi kaç gözlemimi söyleyeyim 2 yıl hiç kullanmadan evimde güneş görmeden ara sıra havalandırkm tuttuğum halde küf gibi izler çıktı, 2 eldiven bi kaç giyimden sonra sanki hemen 5 6 aylık ömrü olup bitecek bir ürüne benziyor (derinin kararmasındab bahsetmiyorum) dikişlerindeki ipler sarkıyor sanki sökülecekmiş gibi, 3 üretimi bence kesinlikle özen gösterilip yapılmıyor şmyle özetleyeyim eldivenin parmak uclarına ve kenarlarına yerleştirdiği derinin altında kalması gereken süngerler dikiş ve derinin dışında kalıyor(sanki bir şey olmaz edasıyla yapılmış gibi), 4 kulllanım rahatlığı bence puanlaadan ortanın altında kalır, 5bence malzeme kalitesi ve kullanışlığı o kadar iyi düşünülmemiş gibi bileği tutan sistemin kenarlarındaki ince deri söküldü 10 kullanım kadar da, 5 bilek koruması ilk zaman hoşunuza gitse bir saat ve sonrası kullanımda bilkelerinizdeki kan dolaşımını mı durduruyor artık nedir eldiveni çıkarttığınızda ellerinizin kıpkırmızı ve eldivenin içindeki hatların bileklerinizde bıraktığı izi rahatlıkla görebilirsiniz ve öyle acılar veriyor ki dinlenmeye çekildiğimde 2 gün boyunca parmaklarım titredi ve bileklerimde müthiş bi sancı ve güç kaybı oluştu. Bunlar sadece benim şansım mı yoksa insanlar sadece göze hitap eden kısmına mı bakıyor merak ettim. Kullanan arkadaşlarda da aynı sıkıntılar var mı merak ediyorum?

Jemand
17 Haziran 2017, 02:52
ya bu eldivenler iyi güzel üst seviye koruma sunuyor da el hissiyatını ve kontrolünü çok kaybediyor. epey vakit istiyor alışmaya.