PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Motovlog Fikri



Sepya
27 Şubat 2016, 14:10
Öncelikle Merhaba, gün geçmiyor ki her 3 motorcudan 4ü bloger olmasın, kuru gürültü yapanıda var ciddi ciddi güzel videolar çıkaranıda ama hepsinin ortak noktası: şehir. İnsanların dikkatini çekmemeye başladı nedeniyse her motoruna binenin görebildiği bir şey,egzoz ve korna sesleri,pis çevre,kaba insanlar hatta kimi zaman kazalar. Yaklaşık 3-3.5 senedir köyde yaşıyorum ama sıradan bir yer değil. Arkam dağ önüm göl,sağım dağ solum ova. İnsanlara görmek istediklerini göstermek istiyorum,kornalardan egzoz seslerinden uzak şeyler yani. Kimi zaman kişisel dalga muhabbeti,kimi zaman motor konuşuruz. Hatta canlı yayınlar bile olabilir. Sonuç olarak böyle bir fikre nasıl bakarsınız? Motorlar konusuna geleyim birde Cg,cross bu tarz motorlar ile düşünüyorum bunu yapan birisi vardı Megelli ile yapıyordu açıkçası kendi fikrim daha samimi geldi. 2-3 arkadaş olacağız farklı kişilerden farklı muhabbetler olacak. İstenirse yaşadığım yerin fotoğraflarınıda atabilirim

Emreaygn
27 Şubat 2016, 14:44
Schaaf gibi olcaksa tutar baya :D tavsiye ederim izlemediyseniz bi bakin

md054
27 Şubat 2016, 14:50
Koydeki butun kizlar pesinden kosacak :) denemekten zarar gelmez dostum destekci oluruz :)

solmyr
27 Şubat 2016, 14:56
Schaaf gibi olcaksa tutar baya :D tavsiye ederim izlemediyseniz bi bakin

bence schaaf tutmuş değil. videolarının kalitesine göre takipçisi az. uzun süredir de yapıyor.
bloglarda başarının sırrı eğlence. millet eğlenmek için izliyor. bir odanın içinde tüm videolarını çeksen de, insanlar eğleniyorsa, 1 yıl içinde milyonları bulmak kolay. motor üstünde hiç motordan bahsetmesen bile olur. insanların hoşuna gidecek herhangi bir şey olmalı.

oguzhanlal
27 Şubat 2016, 14:57
İkide bir "kamyoncunun öküzlüğü"
"Doblo nun beni sıkıştırması"
"Yol vermeyen insanlar"
gibi saçma sapan video lar çekip haksız da olsa kamera olduğu için sağa sola atarlanan tiplerdense sizin söylediğiniz çok daha ilgi çekici geldi bana. Samimi olun yeter. Ben keyifle izlerim.

COQ
27 Şubat 2016, 15:13
Her proje kendine özgü bir takipçi kitlesi yakalar.
Mesele kendini tekrar etmemek.
Örneğin ilk zamanlar trafikte meydana gelen saçmalık ve atlatılan ya da atlatılamayan tehlikeler ilgi çekiyordu. Fakat o kadar çok tekrarlandı ki kimse dönüp bakmıyor artık.
Bu tür video çeken arkadaşlar yeni bir şeyler bulamadıkları için takipçilerini kaybetmeye başladılar ve zaman ilerledikçe video çekmeyi de bırakacaklar.
Yani en az 15-20 video çekebilecek farklı fikir ve senaryoların varsa giriş bu işlere yoksa bir daha kullanmayacağın kamera ve bir sürü ekipmana para harcama.
Bu vlog işleri zamanla bir zemine oturacak ve geriye sadece bu işi hakkıyla yapabilenler kalacak.

Sepya
27 Şubat 2016, 15:17
Yorum atmanız sevindirdi açıkçası, bildiğiniz gibi metrekareye 3 vloger düşen büyük şehirlerde senaryolar hep tekrar ediyor. Bizim sınırımız yok, bir şehrin sınırı olur ama dağın taşın yoktur kafasıyla heves ettim.

Samimiyet konusu, samimiyet işin özüdür bence ne küfrü sansürlerim ne de edene kızarım. Günlük rastladığımız şeylerden sıyrılıp elit olmaya çalışmaktansa kendim olmak güzeldir. Birkaç youtuber hariç kimseyi takip etmiyorum ama bu projeye başlarsam örnek almak için vakit ayıracağım

okan kükner
27 Şubat 2016, 15:48
Motovlog hobi amaçlı yapın. İnsanlar severse bu işi ileriye nasıl götürürüm diye sonra düşünürsünüz. Fikir olarak şahsen 2-99'u gören kişileri izlemek bana keyif veriyor. Buna benzer agresif bir cross sürüşü görsem oda ilgimi çekecektir. Herkesin beklentisi farklı :)

MotoGlock
27 Şubat 2016, 17:10
bilmediğin şey hakkında aman yorum yapma kardeşim yoksa biliyorsun , GÖMERLER :queen: bence sen yaparsın bi denemelisin :)