PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bol Ekstrali Kapali Garaj Motoru - Pulsar 200 NS



alpknkc
26 Şubat 2016, 02:53
Marka:BAJAJ Pulsar 200NS
Model:2014(2015 Subat cikisli)
Km : 10500
Fiyat: 8.000₺

Arkadaşlar öncelikle motorumun hic bi kazasi yoktur. 2014 model, 2015 Subat cikislidir. 10.000 bakimi yapildi. Sehirici keyif amacli kullanildi. Bakimlari zamaninda yapildi. Evimin kapali garajinda durmaktadir ise geldigim zamanlar haric motor hic bi zaman disarda durmadi.

Bol ekstralidir bi kac eksik haricinde butun ekstralari neredeyse vardir. Saymak gerekirse ekstralar su sekilde;

-Diger camlardan farkli on tur cami (servistekilerden farkli)

-Led sinyaller

-Kirmizi elcikler

-Elcik koruma

-Ayarlanabilir,katlanabilir Kirmizi manetler

-Bajaj Discover aynalari (orjinali garaja koyarken catladi daha iyi gosterdigi icin Discover aynasi taktirdim)

-Ayrica nerdeyse hic kullanilmamis Kirmizi Rizoma 600RR aynasi (goruntu olarak cok hos ama arkami tam goremedigim icin cikarttim kutusuyla birlikte verilcek)

-Serviste takilmis motosiklet alarmi

-Serviste takilmis Orjinal DİD zincir

-2014 modellerde bulunmayan orta sehpa

-Arka Canta demiri ve Canta

-Yan canta demirleri hazir var fakat cantasi yok gerek gormedigim icin almadim su an demirleri cikardim garajda duruyor yaninda vericem

-Orjinal ebatlarda Michelin Pilot Street on arka lastik (Cok iyi durumdadir 4500 km yapti henuz)

-Orjinal kuyruk uzerinde katlanabilir plakalik ve kucuk plaka (Diger katlanir plakaliklar gibi orjinal kuyruk ve sinyaller sokulerek takilmadi biraz el isciligiyle orjinal kuyruga taktik disarda bulamazsiniz)

-Gidona bağlı telefon tutucu

Motorun butun bakimlari Oktay Motor'da yapildi. Ayrica Surmek Lazim ekibiyle birlikte motor uzerinde bi inceleme videosu cektik. Youtube Sürmek Lazım sayfasinda bulabilirsiniz. Cc Yukseltmek amacli satiyorum. Bu yuzden fiyatta cok fazla bi pazarlik payi yoktur ama motor basinda ufak bi ikram olabilir. Ekstralarin fiyatlarini tek tek yazmadim motosikletle ilgilenen birisi fiyatlari az cok tahmin edebilir. Bu ilk motorum degil o yuzden acemice,bakimlarini aksatarak, teker calisarak kullanmadim hic bi zaman. Zincir Yamalube yag kullanilarak gerektigi zamanlarda yaglandi. Her yikamadan sonra bol bol Wd-40 ve sivi gress yagi ile manetlerden ayakliklara kadar gerektigi sekilde yaglandi.



http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/922/u6uEik.jpg (http://imageshack.com/f/pmu6uEikj)