PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bankacıdan Temiz Bakımlı Scooter Üstadı Aprilia Scarabeo



okavruk
24 Ocak 2016, 00:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-bankacidan-temiz-bakimli-scooter-ustadi-aprilia-scarabeo-247194832/detay/

Merhaba, çok sevdiğim motorumu öncelikle Honda CBR 250 R almak için satıyorum. Motorum İtalyan Marka Aprilia olup markayı bu camiadan olanlar çok iyi bilirler. 2012 model, 12.000 KM'dedir, yağ ve yağ filtresi değiştirilmiş olup hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Fotoğraflardan da gorüleceği üzere özenle kullanılmıştır. Deri koltuğunda yırtık, çatlak ve yıpranma söz konusu değildir. Kullanılmadığı zamanlarda mutlaka koltuk kılıfı ile korunmuştur.

Motor 200cc olup tam bir performans canavarıdır. Gaza yüklendiğiniz anda öne doğru atılması ile kendinize 'ben gerçekten scooter mı kullanıyorum' sorusunu sormanıza neden olacaktır. Küçük oluşu ile şehir içi, ağırlığı ile de uzun yollara çok rahat hitap etmektedir. Genellikle uzun yolda kullandım, en son eşim ile Aydın'dan Bodrum'a yolda 1 defa mola vererek 2 saat 15 dk'da ulaştım. Arkanızda artçının olması geçekten bu motorda çok da farketmiyor çünkü düz yollarda çok rahat 130 hıza ulaşılabiliyor, tek sürücü ile de 140 sürati gördüm ve akabinde alışık olmadığım için sürati düşürdüm. Devam etsem 145/150 sürate ulaşacaktı. Çok rahat uzun yola çıkabilirsiniz, viteslerin otomatik olması da sizi yolda yormayacaktır.

Grupça yapılan gezilerde istisnasız her arkadaşımın takdirini kazanmış ve kendisinden övgüyle söz ettirmiştir.

Kmsi 15.000 geçmemiş cbr 250 ile takas düşünebilirim.

Bu arada fotoğraflarda hiç bir şekilde filtre kullanılmamış olup herhangi bir düzeltme de yapılmamıştır, günlük kullanırken çektiğim fotoğraflardır. Bu yüzden renkleri parlaklaştırılan, yıkatıp parlatıldıktan sonra fotoğrafları çekilen diğer ilanlarla lütfen kıyaslamayınız.

Koltuk altına yazlık kask sığmakta, ayrıca arkaya taktığım bagaja da kask dahil her tür eşyanızı koya bilmektesiniz. Depo 35 TL civarı dolmakta ve ortalama 300 km yol yapmaktadır. Vizesi 07/2015 yapılmıştır, 2017 Temmuz ayına kadar vize derdi yoktur. Her tür konuda çekinmeden arayabilir ya da msj ile ulaşabilirsiniz.

Svg & Syg Orçun Kavruk