PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun yol elbise ve pantolon önerisi



SadıkSaid
05 Ocak 2016, 11:01
Ben geçen sene(2015) martta motosiklet sürmeyi öğrendim ve ağustos ayına kadar 10,000 km yol yaptım :) Bajaj Discover 125ST ile.
O motoru sattım ve şuan Yamaha-MT25 yada Bajaj Pulsar200RS almayı planlıyorum.
Tabi şuan için motosiklet çok önemli değil, üst baş. :)
Ben uzun yol gitmeyi seven birisiyim hatta Discover ile Manisa'dan Bingöl e oradan Şanlıurfa ve tekrar Bingöl e döndüm. Tek seferde 2000km nin üstünde yol yaptım :)

Full korumam var fakat çok kullanışlı değillerdi (yeni başlangıç için alt sınıf ile orta sınıf arasında malzemeler almıştım).
Hele sıcak bölgelere gidince daha fazla can alıcı olmaya başladılar.
Adam akıllı havalandırması olan pantolon ve mont lazım ve cepleri kullanışlı olan fakat kışında kullanabileceğim.
Telefonumu ve cüzdanımı rahat çıkarıp koyabileceğim, her türlü hava koşuluna göre ayarlayabileceğim elbise ve pantolon.
Öneride bulunan arkadaşlar söylediği ürünleri kendisi bizzat test etmiş veya iyice araştırmış ise yardımcı olsunlar, lütfen.
1200 lira kadar bütçem var. Çok şey istiyorum ama az para var :) Bakalım hayırlısı, şimdiden forum arkadaşlarıma teşekkür ederim yaptığı yorumlar için.

Darkcity2000
05 Ocak 2016, 14:24
Yazın ayrı kışın ayrı takımın olmalı. 4 mevsimler 4 mevsimde seni rahatsız eder. 4 mevsim kullanan arkadaşlar var ama bütçen uygunsa ayır.
Kışlık olarak Bering i tavsiye ederim şimdiye kadar hiç üşütmedi ve cepleri çok iyi.. Yazlık olarak LS2 kullanıyorum hiç üzmedi..

Ancak uzun yol yapacak adam için 2500 TL gözden çıkarabilirsen Torch Suite yerli üretim yazlık ve kışlık tulumlarından alabilir yoluna devam edebilirsin. Bir kere alırsın uzun yıllar kullanırsın.. yada elindeki 1200 tl ile şimdi yazlığı al fiyatıda uygun olur.(900 tl civarı olmalı) . 15 saniyede giyilip çıkarıldığını da hatırlatmak isterim..

http://www.torchsuits.com/