PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun bir aradan sonra merhaba



Linwelin
05 Ocak 2016, 10:25
Herkese selam motosiklet.net ailesi, arkamda bıraktığım arkadaşlarım. hepinizden öncelikle özür diliyorum, uzundur ilgilenmediğim için. yokluğumda pek birşey de değişmemiş aslında, sadece yeni yüzler katılmış ama sorular yine hep aynı, hangi motor/kask/ekipman, 600le başlanır mı, binlikle başladım bana bişey olmadı vs.

18/11/2014te kaza yaptım. karşı şeritten gelen arabalı öküz, beni hiç yokmuş gibi sayıp soldaki sapağa girmek için şeridimi ihlal etti ve beni görünce tren-öküz misali kalakalıp çapraz bi şekilde durdu(amacı "tamamen yolu kapatayım da motosiklet sürücüsü ölsün"dü sanırım). bende bari takla atmayayım diye motoru yatırdım ama başarılı olamadan tank slap yedim, birazcık uçarak kazamı ikinci adıma götürdüm, araca vurmadım, uçuşum sağ omzumun üstünde bitti, yerde biraz sürüklendikten sonra öküzün arabasının tamponuna sıkıştı kaskım ve durdum. burda yazan abilerin ne kadar haklı olduklarını anladım, vites pegi sol ayak bileğimde 11 dikişlik bi oyuk açtı, her yerim yara bereydi çünkü sadece kaskım vardı. Önce ellerimi sonra ayaklarımı hareket ettirdim, oh dedim şükür felç yok. Böyle bi kazaya rağmen kendimi mükemmel hissediyordum, izin verseler kalkar giderdim o derece. ambulans geldi, acile gittik, dikişler dikildi, pansuman yapıldı. belde kayma ve fıtık tespit ettiler, eve sedyede döndüm, çünkü belimin ağrısından en ufak hareketlenmemde gözümden yaş geliyordu. pansumandır dikişler falan ile 20-25 günlük bi tekerlekli sandalye sürecinden sonra, ayaklandım, yürüyemekte zorlanabilirsin dediler, yürüdüm. Allah kimseyi o tekerlekli sandalyeye oturtmasın, anlarsınız. sol ayak bileğim hala toparlanmadı, toplar damarlarda zedelenme varmış, hep şiş gibi duruyor, çok yorarsam bileğimi de topallamaya başlıyorum farketmeden. bel ağrıları da %40 oranında devam. neyse anlatırken ben darlandım. ha bu arada taraflı anlattığımı düşünen arkadaşlar için arkamda ekip arabası varmış, ilk onlar koştu yanıma sağolsunlar, 8/8 karşı taraf suçlu bulundu. ha bi de motor pert oldu, sigortadan parasını aldık.

Velhasılı kelam, anlatma sebebim niye bu kadar uzundur aranızda olmadığımdı. İş buldum Ankara'ya taşındım bu arada. Ankara da motor için en kötü memleket sanırım, ben trafikte bu kadar öküzü bir arada görmemiştim daha önce, araçlara sinyal kolu opsiyonel veriliyor zannettim Ankara'daki ilk aylarımda. Mevsim de çok saçma burda, asfalt zaten abik gubik, ama bahçeli7de hayabusalı abiler var çokca, tanışmak nasip olmadı daha. neyse yeniden motor alacağım tabiki, durumları toparlamayı bekliyorum, iyileşme sürecidne epey bir para harcandı, borca girildi çünkü. Hepiniz sağlıcakla kalın, dikkat edin, öküz çok, ölmeyin.

dtahir
05 Ocak 2016, 10:31
Çok geçmiş olsun. En azından hala burada olman sevindirici. Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah. Yaşadığın kazanın birebir aynısını 2 sene önce kardeşim yaşadı.Ameliyatlar,platinler vs. Süreci ve sıkıntıları dün gibi gözümün önünde. Şimdi çok iyi ama. Umarım sen de eski sağlığına kavuşursun. Tekrar çok geçmiş olsun.

mccxcix
05 Ocak 2016, 11:07
Çok geçmiş olsun, Allah'tan sağ salim dönmüşsün, inşallah bir daha böyle kötü bir olay senin ve bizlerin başına gelmez...

Apices
05 Ocak 2016, 11:25
Çok geçmiş olsun.

İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

sakinseytan
05 Ocak 2016, 11:32
çok geçmişolsun anlattığın kazanın aynısını yaşamıştım gözümün önüne geldi ben yatıramadım motoru direk önden girdim sol bileğim kırılmıştı yoğun bakımda 1 hafta yattıktan sonra platin takıldı, öküz heryerde var bana utanmadan seni görmedim arkandaki jip geçmeden geçim dedim diyo ayağa kalkabilseydim keşke o an.bende önceden çok takılırdım siteye artık giremiyorum yada konular beni eskisi gibi açmıyor buda motosiklete profesyonel binmeye başladığımdan ötürü olabilir trafikte motora veda ettim 600cc motorum garajda hep yatar spesyel enduro ile tanışıp absk dan lisans aldım.
tmf enduro yarışlarını takip ediyorum.devamlı bisiklet ile antreman yapıp bunu motorla pekiştirmek harika ve trafikte sürmekten daha risksiz bundan hiç şüpem yok.

josepth_o6
05 Ocak 2016, 11:34
Oncelikle cok gecmis olsun. Insallah eski sagligina bir an once kavusursun. Yasadiklarini bizlerle paylastigin icin tesekkurler. Umariz ki hic bir motorlu kardesimiz ayni duruma dusmezler ama okuz ve essek cok dikkatli ve temkinli olmak gerekiyor. Ankara da dediginiz gibi okuzu cok olan memleket. Dilerseniz sizle bulusup tanismak isterim. Saglicakla kalin.