PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CRF 250 L - Mayıs 2015 Trafiğe Çıkışlı Bol Aksesuarlı



MSO
29 Aralık 2015, 18:07
İlan ile ilgili bilgi ve resimler için :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-crf-250-l-mayis-2015-trafige-cikisli-bol-aksesuarli-257454353/detay/

İlan no : 257454353

Motorum 2014 model olup, Mayıs 2015 tarihinde Honda Esengül bayisinden sıfır olarak alınmıştır. Mayıs 2019 tarihine kadar garanti kapsamındadır. Motorum hem arazide hem de yolda kullanılmıştır.

Titiz bir yapıya sahip olduğumdan, motora koruma aksesuarları takılmış ve motor büyük bir özenle kullanılmış olup herhangi bir kazası vs. söz konusu değildir. Motorum aksesuar olarak da tam dolu halde olup, en ufak bir problemi yoktur. Tarz değiştirmeyi düşündüğüm için satılıktır.

Motorun üzerindeki yaklaşık 2000TL değerindeki ekstra aksesuarlar şu şekildedir :

Accel Gidon Yükseltme
Accel Elcik Korumalar
CRF Radyatör Koruması
CRF Karter Koruması
Acerbis Gidon Yastığı
Honda Amortisör Çorabı
Katlanır Aynalar (Orijinal aynaları görüş açısı olarak bana göre kısıtlı gelmiştir.)
13T Ön Dişli, 50T Chiaravalli Arka Dişli ve CZ Zincir (Sürat merakım olmadığından torklu kullanım benim için daha ön planda. Bu sebeple dişli değişimi yapılmıştır.)
Tiger RS-780 Egzoz (Orijinal egzoza kıyasla mükemmel bir ses vermektedir.)

Rodaj sonrası dişli değiştirmem sebebiyle km sayacına göre motorum şu anda 3668 km de olup, gerçek değeri 2000 li seviyelerdedir. ( KM sayacı dişli değişimi sebebiyle yaklaşık %25-30 oranında fazla yol kathedilmiş olarak göstermektedir.)

Motorun değiştirmiş olduğum tüm orijinal parçaları (egzoz, aynalar, zincir ve dişliler vs.) mevcuttur. Alıcısına motor için hazırladığım dosya (faturalar, bilgiler vs.), kullanım kitapçıkları, yedek anahtarı ve değiştirilmiş olan orijinal parçaları ile birlikte teslim edilecektir. Ayrıca bakım ayakları da hediye edilecektir.

İstenilen fiyat yapılan masrafa oranla bir hayli uygun tutulmuştur. Hiç bir masrafı olmadan, gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir motosiklettir. Lütfen takas teklif etmeyiniz, takas teklifleriniz değerlendirilmeyecektir.

Bilgilerinize.