PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : metzeler me 22- ybr



actros1
20 Aralık 2015, 23:21
selamınaleyküm arkadaşlar.kullanmış olduğum 3 farklı lastik hakkında yorum yapayım belki lazım olur.ilk ybremde michelin pilot active vardı.güzel lastikti.ilk defa marka lastik kullanmanın vermiş olduğu psikoloji de vardı.deli gibi virajlara giriyodum.frenleme güzeldi.neyse ilk motoru sattım.yeni ybr aldım.pilot active kalmadığı için pilot Street taktım.bu lastiklerde virajda falan sıkıntı yoktu fakat frenleme ilk michelinlere göre bariz zayıftı.cart diye kayıp gidiyordu.rampa aşağı duracağım zamana yakın ön teker cart kitliyodu.sonra 3.ybr yi aldım.tam pirelli alacakken metzeleri gördüm nette uygun fiyata.tubeles olanından aldım.abi mübarek zamk gibi yapışıyor. pilot active ye göre bir tık önde.firenleme viraja yatış on numara.pilot Street metzelelerin yanında verimsiz kalıyor.michelinde active serisi,street serisinden bariz önde.metzeler 2sininde önünde.

not:şahsi değerlendirmemdir.internetteki metzeler satıcılarıyla herhangi bir akrabalığımız yoktur.saygılar

MazhaRR
20 Aralık 2015, 23:42
Hocam çok güzel betimlemişsiniz fakat ne yapsanız nafile siz,ben ve bizim gibi birkaç kişi daha bu mücadeleyi yıllardır sürdürmemize rağmen başarılı olamadık.Kullanılabilecek 3 tane kaliteli lastik markası var ama gerek burada gerek facebookda hala daha haftada üç kez aynı konuyu konuşuyoruz yok yani bitmiyor ne yapsakta bitiremedik gönderiyi başa tutruduk gene olmadı sürekli ne lastik önerirsiniz hanigisi daha iyi diye haftada üç kez hep beraber tartışıyoruz.

Thermosifon
20 Aralık 2015, 23:43
Bana da çok arkadaş maxi scooter için metzeller feel free önerdi :)

E-TEKİN
21 Aralık 2015, 00:20
Me22 ler güzel lastiktir. Cbf 150 de kullanmıştım çok memnundum

orh
21 Aralık 2015, 00:45
aynen tvsye taktım bende çok memnunum

hakan nkd
21 Aralık 2015, 01:26
Bence Michelin pilot street daha iyi m22 den. Özellikle yağmurda çok kayıyordu metzeler. Bir daha asla metzeler kullanmam şahsen.