PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 Hyosung GT 250R 24000 km'de 7500₺ Pazarlıksız...



s.ozer1991
10 Aralık 2015, 21:16
Arkadaşlar herkese merhaba motorumu geçen yıl temmuz ayında Ankara'dan İstanbul'a getirdim. Şu an İstanbul'da ikamet etmeme rağmen aracım İstanbul trafiğinde dur kalklarda yorulmuş bir araç değildir. 2-3 ay öncesine kadar öğrenci olduğum şehir olan Isparta'da kullanıyordum. Ve km'nin hatrı sayılır kısmı da uzun yolda yapılmıştır.


Aracımın kazası bulunmamakta ve bakımları ihmal edilmeden sürekli yapılmaktadır. Bakımlarını gösteren ekran görüntüsünü paylaşacağım. Ekran görüntüsünde göreceğiniz bakımlara ilaveten motorumun zincirini sık sık yağlamaktayım. Zinciri motoru aldığımda değiştirmiştim. Did marka o-ring zincirdir. Sürekli yağladığımdan ötürü daha gevşeme bollaşma yapmamıştır. Resimde zincir ayar kısmına bakacak olursak takıldığı gibi durmaktadır.

Motorum Garaj motorudur evimin altında kapalı garajda muhafaza etmekteyim. Güneş altında kaldırım köşelerinde kalmamış bir motordur.

Plakası 06 olduğu için sigortası fazla çıkmıyor. Muayenesi de 8 ay daha bulunmakta.

Motorda orijinal egzoz takılı bulunmakta. Son susturucusunu benden önceki sahibi sökmüş. Çok tatlı ses vermektedir. Bununla beraber performans egzoz da vereceğim. Ayrıca motorda şu an brenta marka fren balataları takılı. Üzerinden çıkan 2 adet orijinal fren balatasını da yanında vereceğim.

Sonradan çıkartmış olduğum yedek anahtarı da bulunmakta. Kısa olan orijinal Hyosung anahtarı uzun olan ise yedek anahtarıdır.

Gidonda boya kalkması var. Benden önce de bu haldeydi boyatma gereği duymadım.

Motoru neden satıyorsun diye soran arkadaşlar olacaktır. Kendim bilgisayar mühendisiyim ve iş arama sürecindeyim. İş bulana kadar nakit ihtiyacımı karşılayabilmem için satılık. Çok şükür daha ölmedik 6 olur mu 7 olur mu demeyin.

Sabahın erken ve gecenin geç saatleri dışında 05553756364 numaralı telefondan istediğiniz zaman arayabilir, sms atabilir, whatsapp aracılığıyla ulaşabilirsiniz.


NOT: Videodaki alarmı söktüm. Fiyata dahil değildir. Sadece motorun nasıl çalıştığını görün diye paylaştım. Bir de resimlerde motorun önünde ki noktalar çizik değil. Uzun yol yapmıştım sinekler yapışmış.





http://i.hizliresim.com/r87pWa.jpg

http://i.hizliresim.com/7X4ZVa.jpg

http://i.hizliresim.com/B6kgMG.jpg

http://i.hizliresim.com/G2lXYv.jpg

http://i.hizliresim.com/7X4Zbm.jpg



Edit: Resimler chrome'da görünmedi, sizde de görünmezse internet explorer ile açınız.Video da gözükmüyor. İzlemek için linke tıklayınız.

https://www.dropbox.com/s/rwrfdyxu5i8kd0q/20150918_143949.mp4?dl=0