PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nolan N86 Pinlock Konusu



hakikiteker
26 Kasım 2015, 15:42
Nolan N86 kaskımın pinlock ı bozuldu ve çıkarttık. Yenisini almak istiyorum ama kendi pinlock ı pahalı biraz. Universal pinlock lar buna olur mu, ya da universal pinlock ı kessem biçsem işlevinde sorun oluşur mu?

byanmaz
26 Kasım 2015, 15:50
universal pinlock'lar her vizöre uyuyor. vizör yuvalarına geçirilerek değil de, doğrudan vizöre yapıştırılarak kullanılıyor. bir önceki kaskım, vizörü, pinlock'ı bulunmayan eski bir lazer'di. universal pinlock alıp, kış boyunca kullanmıştım. tek derdi, optiği biraz kusurluydu. gece kullanırken yol aydınlatma lambalarının, araba farlarının, stopların etrafında hareler görüyordum örneğin:) kullanmaya engel değil ama beni rahatsız etmişti. karar size kalmış.

Ekarahan
26 Kasım 2015, 17:05
bende n 86 kullanıyorum benim pinlock da alt kısmı yapışmıyor vizöre alttan alttan bugu yapıyor. bantla yapıştırmayı düşünüyorum üniversal pinlock düz gelıyor n 86 nın kapanan kısmı farklı olmaz gibi geldı pinlock u kestinizmi iceri hava alma olasılığı yüksek

hakikiteker
26 Kasım 2015, 20:51
Yorumlarınız için teşekkür ederim, fikrim hala aynı yönde. Para bayılacaz galiba bu işe de :pr:

Evrenalpar
26 Kasım 2015, 23:51
Bende de n86 var. Pinlockun altı artık çok yapışmıyor, alttan buğu yapıyor ama idare ediyorum ısrarla :) Konuyu takipteyim.

ozanturna
28 Şubat 2016, 15:07
Bende uzun süredir pinlocku vizörden ayrılmış vaziyette kullanıyorum, idare ediyorum, bir defa kar yağdığında çok zorlandım, o günde vizörü terek gibi kullanıp gittim zaten. Ama artık yeni bir pinlock bakıyorum, universal alma taraftarı değilim açıkçası, 60₺ gibi bi harcama yapmak mecburi görünüyor. Ama dün arkadaşımın n64 kaskı kafasına taktıktan sonraki ilk nefese alış verişinde yüzünü vizörde oluşan buğudan dolayı göremedikten sonra, bunu yaşıyacağıma 60ı verip kurtulayım dedim. konfordan yoksun sürüş daha büyük belaya yol açabilir.