PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birşey yapamamak...



kb15025
23 Ağustos 2015, 03:10
Merhaba arkadaşlar bu gece başımdan geçen bir olayı size sadece 1-2 saat önce sıcağıyla anlatacağım. Arkadaşımla saat 1 gibi (2 saat önce) dolaşıyorduk motorlarla ben önde arkadaş arkamdan seyir ediyordu 30 40 km hızlarda seyrediyorduk. Önümdeki kamyonu sollamak için çıktım kamyonu geçmeme yakın karşıdan gelen vw passat araçlı İNSANSI üzerime sürdü ve iğne deliğinden zor çıktım. Allaha şükür tecrübe ve soğukkanlılığım sayesinde düşmedim. Yanımdan geçerken onlarda korktu muhtemelen çarpacağını düşünüp camdan hareket çekip sövdüler. Hemen arkadaşla düştük peşlerine arkalarından geldiğimizi farkedince sağa çektiler. arabadan abartmıyorum 8+ kişi çıktı. Hemen atarlandılar falan ama bebeler küçük ehliyet alacak yaşları yoktur eminim adım gibi.Atarlandı küçük enişteler 8 10 kişi olmalarından aldığı cesaretle. Ben konuştum falan biraz da büyük olmamdan kaynaklı mevzu çıkmadı arabaya bindiler.( 4 kişiye kadar olsalardı dövecektik.) Sonra benim çok zeki arkadaşım adamlar daha arabaya binmeden göstere göstere plakayı fotoğraf çekti. Bıçak çektiler 4-5 kişi zorla sildirdiler fotoğrafları. Şimdi kardeşim yaşındaki adamlar bunları yapınca ve ben birşey yapamayınca gururum epey incildi. Arkadaşa tokat attı birisi bende bıçağa falan aldırmadan kaskla kafa attım elemana burnu kırıldı sanırsam çok kötüydü çünkü herneyse bu kamillerde ehliyet falan olmayınca millet toplanır toplanmaz kaçıştılar arabayla.Hıncımızı alamadık. Doğru plaka ile birlikte karakola arkadaş el çabukluğu whatsapptan atmış fotoğrafı. Mobese var orada zaten.Memur bey yardımcı olmak istemedi işte şikayetçi olsanız ne olur falan filan bize birsürü madde saydı bizi suçlu çıkardı.İşte burası küçük yer kaşınmayın herkes kendı adaletini yaratır burada dedi bende o zaman ne bok demeye o koltukta oturuyorsun senin görevin ne lan falan diye bağırdım nezarete aldılar beni. Babam biraz tanınan birisidir amir kimin oğlu oldugumu sordu söyledim olayı anlattım sonra memuru azarlayıp çıkarttı beni. Velhasıl kelam bıçak çekildiğimizle kaldık ve hiçbirşey yapamadık. Bu ülkede ne polis ne adalet var. Memur beyinde dediği gibi herkes kendi adaletini yaratır..

Sinan58
23 Ağustos 2015, 03:24
Plaka aklındaysa illa denk gelirsin kardeşim canını sıkma...

kb15025
23 Ağustos 2015, 03:28
Plaka aklımda olmasına aklımdada az tipi bozuk serseri tipler.. Sonrası düşündürüyor insanı. Köy gibi biryerde ikamet ediyorum zaten 1-2 güne denk gelir en geç.Çocuklar yine kolay sonuçta serseride olsalar doğma büyüme memleketim tanımadığım insan nadirdir yani.Fakat asıl sinir olduğum polisin tepkisi birşey yapmamaları. Sen polissin toplumu ve beni korumak, huzursuzluk etmenlerini asimile etmek için para alıyorsun

Mexico
23 Ağustos 2015, 09:12
Direk savciliga gidip bir dilekce yaz. Savci onlari ifadeye cagiracaktir emin ol.

APM
23 Ağustos 2015, 09:28
1- O mahlûkatlar için savcılığa suç duyurusunda bulunursun; o bozukları bulmak için yok adresine tebligat, yok polise yazıyla bildir, v.s. 2 ay geçer.
2- Polis için "görevi suiistimalden" suç duyurusunda bulunursun. Şahidin olmadığı sürece sonuç alamamak bir yana, üstüne üstlük mahkemeyi oylamak bahanesiyle nir de mahkeme madraflarını ödemek zorunda kalırsın.
3- O bozuklar mahkemeye çıkar, ifade verirler ve sonuçta, (hani olur da mahkeme seni haklı görürse) 5 yıl içinde aynı davadan tekrar suç işlemezlerse senin gözünün içine manalı manalı baka baka elini kolunu sallay sallaya çıkar giderler. Sen de "Ülkedeki adalet buymuş demek." diye içini çeke çeke çaresizce o gevşeklerin arkasından bakakalırsın.

İşte adalet denilen adaletsizlik bu. :-(

Mamba09
23 Ağustos 2015, 09:48
Dostum polis oturuyor. Polisler hiç birşey yapmıyor. Aptal aptal "bişey çıkmaz bundan" diyorlar. Ya arkadaş sanane senin görevin yorum yapmak mı? Polisler eğitim almalı. Bir bok bilmiyorlar. Polislere hiç güvenme.

kb15025
29 Ağustos 2015, 01:27
Öyle vallahi kamera ile bayağı trafik ihlali videosu çekmiştim onlar bir işe yaramıyormuş bugünde bunu öğrendim emniyetten :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------


Direk savciliga gidip bir dilekce yaz. Savci onlari ifadeye cagiracaktir emin ol.

Degişen birşey olmayacak dostum her halukarda sıyrılacaklar.

Bune
29 Ağustos 2015, 01:39
Gel de bu adama troll deme şimdi....

kb15025
29 Ağustos 2015, 01:59
Ne alakası var kardeşim. 23 yaşında adamım çocuk gibi forumumu trolleyeceğim?

A.Türker
29 Ağustos 2015, 02:08
ne bekliyorsun ki burası türkiye. Yaşadığın yere göre savcıya bile versen onun ailesi gelecek senin ailenle görüşecek iş bitecek. 4 kişi olsalar dövecektiniz olay kapanacaktı malesef adam sayısından siz kaybettiniz. Polis mi? bırak Allah aşkına :) Geçmiş olsun takma kafana. Geçen gün trafikte bir adamla kesintisiz küfürleştik ama sağa çekmedi diye birşey yapamadım insem ağzını dağıtıp gidecektim ama kaçtı gitti napayım peşine düşüp hem canıma hem malıma mı zarar vereyim.

oenaj
29 Ağustos 2015, 02:15
İrlandalı gibi bi dalsaydın keşke :)

kb15025
29 Ağustos 2015, 02:18
İrlandalı gibi bi dalsaydın keşke :)

Mantıklı :) 3 gün başı ağrısın elemanın akıllanır azizim :)