PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da küçük bir kaza yaptım.



hakanens
19 Ağustos 2015, 22:29
Geçtiğimiz cuma akşamı işten dönerken Konya yolunu kullandım ve oradan Armada AVM yi gezmek için Eskişehir yolu kavşağına girdiğim anda önümde duran aracın arkasındamı kalayım ya da sol tarafınamı geçeyim derken ani bir kararla gidonu sola doğru büktüm; bir baktım önümdeki aracın altında buldum kendimi. Aracın sahibi dışarı çıktı arabasına baktı, birşey olmadığını anlayınca bana yalandan döndü ve sende birşey varmı diye soru sordu. Bende yok yok dedim ve motorumu yerden kaldırıp topllayarak kenara doğru çektim. Şoku üzerimden atmaya çalıştım ama sol ayak bileğimde ve dizimde gittikçe artan bir ağrı oluştu. Motorumda koruma demirleri sayesinde bir hasar oluşmadı ama karburatöre çokmu benzin kaçtı ne oldu anlamadım ilk çalışmada oldukça bir marş yapmak zorunda kaldım.
Hareket ettiğimde kendimi ayağıma daha rahat bakacak şekilde bir çocuk parkı aradım. En keyif aldığım motor kullanmak artık o vites geçişlerinde bana ızdırap haline geldi. Park yeri bulup ayakkabımı çıkardığımda, ayağım bilek yerinden ödem toplamış haldeydi ve balon gibi şişmişti. Dizimde de az bir sürtünme izi vardı. Eldivenimde yıpranmıştı ama elimde bir sıkıntı yoktu.
Herneyse o halde artık eve kadar gitmek zorundaydım. Eve gidip motoru bıraktım ve evdekiler beni topal halde görünce durumu anlattım ve hemen hastaneye film çektirmeye gittim. Hastaneye ben kendim gidecektim ama merağa kapılmasınlar diye eve ailemle beraber gitmek istedim.
Çok şükür film sonucunda doktor kırıktan son anda döndüğümü ve çatlağın ise olmadığını söyledi. Bir hafta istirahat ve alçıya alındım. Ayağıma yüklenmemem ve sürekli yatmam söylendi.
Eşim ve ailem ise ön yargılı bir biçimde şu motoru bırak artık çoluğun çocuğun var sat mat gibi şeyler söyleyip durdular.
Benden kaynaklanan bir hata yüzünden bu hallere geldim.

oguzhan6161
19 Ağustos 2015, 22:46
Geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korumuş.

Mengu16
19 Ağustos 2015, 22:58
Geçmiş olsun. Ankarada trafikte kararsızlıkta kaldığında yapacağın ilk şey frene basmak. Bi de dalgınlığa hiç gelmiyor trafik, biraz dikkatsiz olsam sert fren yapmam gereken bir durum ile karşılaşıyorum. Kampana frenli bi motora binsem 2 günde bir kaza yapardım heralde. Bacağımı kaşırken önümdeki arabanın durmak üzere olduğunu geç fark ettim mesela bu akşam işten dönerken, ön frenim disk olmasa kesin vurmuştum yavaş bile olsa.
Bu arada Armada'nın olduğu dönüş ve o kavşaktaki bütün giriş-çıkışlar sıkıntılıdır. Ya çok hızlı ya da çok yavaş olman lazım oralardan geçerken.

hakanens
19 Ağustos 2015, 23:12
Tesekkur ederim oğuzhan. Mengü sana katılıyorum kararsızsan frene basacaksın. Zaten o eskişehir kavşağı tarafına arada isim düşer bir türlü alışamadım o kavşağa. Çok tehlikeli bir yer bence

iptaluyelik01
19 Ağustos 2015, 23:15
Geçmiş olsun

CxAnKACx
19 Ağustos 2015, 23:58
Cok gecmis olsun allah tekrarini erdirmesin...
Botunuz yoktu sanirim...

Darkcity2000
20 Ağustos 2015, 00:12
gecmis olsun, ekipman eksikmiydi korumali bot pantolon?

I_Know
20 Ağustos 2015, 00:55
Geçmiş olsun kardeşim...

A.Türker
20 Ağustos 2015, 00:56
geçmiş olsun. çocuğunuz varsa ve iş için kullanmıyorsanız bence de bırakın motosikleti.

hakanens
20 Ağustos 2015, 03:28
Teşekkürler arkadaşlar. Işe gidip gelmek için ve fırsat buldukça gezmek için kullanıyorum. Ankara da ulaşıma cozum. Araba ile o trafik artık çekilmiyor. Ekipman olarak bot ve pantolonum yok tabi.

aquarist4
20 Ağustos 2015, 07:29
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Salih_T
20 Ağustos 2015, 09:13
Geçmiş olsun.. Tekrarı olmaz inşallah. Bu arada ben çizme aldım. (YDS diablo) Sizede tavsiye ederim. Kendimizi düşünmemiz lazım.. Bunu bizim yerimie kimse yapmaz..

hakanens
20 Ağustos 2015, 09:27
Aquarist amin insallah. Ne yapalım buna şükür. Allahım bütün motor severleri kazadan beladan korusun insallah. Ben daha öncede bisiklet kullanırken diğer ayağımı burkmustum onda da böyle bir sıkıntı yaşamışdım. Bu seferde sol ayak burkuldu.
YDS gerçekten tam kalite bir bot. Ben geçen ulus motora gelmiş orada sordum 300 lira dedi. Neyse dedim. Ondan once mont almam gerekiyordu montu aldım bu sefer pantalon aliyim diyordum ama sanırım motoruma iyi bir lastik alacağım. Bu lastiklerle çok atlattım bu şekilde kayma tehlikesi. Botuda artık almam gerekecek. Bilek desteği çok önemli bu tür olaylarda

bilginozi
20 Ağustos 2015, 09:41
Geçmiş olsun.

keremkrmn
20 Ağustos 2015, 09:53
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bende bu sabah işe giderken, öndeki aracın birden durup sol arka kapıdan yolcu indirmek istemesi sağ tarafta da park edili araba olmasından dolayı arkadan giriyordum fren yaptım arka teker kitlendi. Freni bırakıp sağından geçiyim dedim o sırada sağ arka kapıda açıldı istem dışı iki tekeride kitledim ön teker biraz kaydı kapıya 20cm kala durdum. Az kalsın iki angut yüzünden kaza yapıyordum. Hata belkide bende yol kenarında ki manavın meyve sebzelerini yıkayıp yola su dökmüş olabileceğini, önümdeki arabanın da heran yol ortasında sinyal yada dörtlü yakmadan durup hem sağ hem sol kapıdan yolcu indirebileceğini öngöremedim.