PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ek Sis Fari ve Aydinlatmalar



Traveler
19 Ağustos 2015, 21:40
Iyi aksamlar herkese, motoru isiklandirma konusun da kafam da bir kac dusuncem var ancak akunun bunu kaldirip kaldiramayacagini bilmiyorum. Statoru guclendirerek isiklandirma yapabilecegimizi duydum, yapmak istedigim aydinlatmar assagidaki gibi, bunlari sorunsuz kullanabilmem icin ekstra ne yapmam gerek yada alip direkt olarak taksam sorun olur mu? Hepsini bir anda yapamayacagim tabiki..

1) 2 Adet Sis Fari http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-12V-30W-CREE-U2-LED-Fog-Spot-Head-Light-Waterproof-Working-Lamp-Black-/201103802443?hash=item2ed2b8804b&vxp=mtr
2) 2 Adet LED Cubuk Motorcu muhabbetinde gormustum https://instagram.com/p/4mR7uFih5Z/
3) Arkaya Ekstra Cakar Far
4) Mercek Far (Farin Yuvasini Degistirmem Gerek Sanirim Bunun Icin)


Akunun bu tur isiklandirmalari kaldirip kaldiramayacagini neye bakarak anlayabilirim? Akunun ne kadar kaldirabildigini ogrenip takacagimiz isigin ne kadar enerji harcagi ile mi karsilastiriyoruz? Nedir bunu matematigi?

Tesekkurler.

berkcigdem
20 Ağustos 2015, 03:27
tvs için bilmiyorum fakat. tenereye 4 adet sis farı (modul ile birlikte takıldı gerekirse çakar şeklinde oluyor ) arkayada plakalığın oradaki kedi gözü çıkartılıp ledli çakarlı fren lambası takıldı ve bunlar led lambalar olduğundan dolayı aküden pek bir şey almazlar nerdeyse almazlar gibi hemde. led şeritleri falan bence boşver 2 tane led li sis farı bence çok rahat işini görür eğer yarın fırsatım olur ve unutmazsam fotoğraf çekip resimlerini koyarım. 1 adet takımı ( 2 sis lambası )500 tl ön sislerin. tenere yüksek olduğu için 4 taneyi çok rahatça ve güzelce yerleştirebildik fakat tvs o kadar yüksek olmadığı için 2 tane çok rahat yeterli olur. hatta eğer hoşuna falan giderse acerbisin led li veya yine kucuk lambalı handguard ları var.
far için ise philips %130 gösteren uzun ve normal farlarını tavsiye ederim.

Traveler
20 Ağustos 2015, 13:54
Tesekkurler dostum, ben bir de servise sorayim.