PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir...Belediyenin açgözlülüğü festival iptaline neden oldu...



kim
02 Ağustos 2015, 22:49
Bu sene yapılması planlanan 13... 16 ağustos arası Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerinin festival alanından ücret talep etmesi ve festivale destekleri olmayacağını açıklaması neticesinde İPTAL edilmiştir.

kulüp ilk başta her nedense bu iptalin gerekçesini şehitlerimize saygı nedeniyle diye aldatma yoluna gitmişsede,gerçek ortaya çıktı arkadaşlar,böyle bir şeye hiç gerek yoktu,o ayrı bir konu, fakat burada Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerinin de affedilmez bir davranışı var belediyeler destek olmayacaklarını açıklaması bir kenara yer için 12.000 tl ve alanda biz yiyecek ve içecek satarız diye şart koşmuşlar

bu durumu yorumnuza açmak istedim,ayrıca bu tür bir hareketi örnek alarak diğer yönetimlerinde bizleri gelir kapısınıa izin verlemiliyiz sizce?

Macit250
02 Ağustos 2015, 23:07
GEçen sene çiftelerde yapılan en iyisiydi bence.Geldi belediye başkanı yeyin için sıcın kardeşim.Alın size kahvaltıda verelim dediydi.Ne uğraşıcan sabite bağlayacaksın çiftelerde olsun .Miss gibi yer su var alkol var yemek var 7 24 koruma polis var.

oluroyle
02 Ağustos 2015, 23:25
Merhaba

haberi okuduğumda sevindim iptal oluşuna..

AliCem Yener
03 Ağustos 2015, 00:16
Bu etkinliğin ne olduğunu bilmiyordum ama gerçekten çok üzüldüm.İnsanlar zaten ayda yılda birkaç kere olan bu etkinliklere gidip eğleniyor. Belediyenin yaptığıda gerçekten ayıp kınıyorum.

mhmtesk
03 Ağustos 2015, 00:51
Evet bu tür bi Belediye rezilliği var burada.

Anlayamadığım konu ise sözde motosiklet birliği üyelerinin bu tür bir yalana başvurması... :jocolor: