PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Ağustos 2015 A2 ehliyet sinavi



jamgam
02 Ağustos 2015, 12:02
Evet abilerim ablalarim oncelikle herkese merhaba..
Bugun a2 direksiyon sinavim vardi ve cok iyi gecti. Merak edenler ve sinavin nasil olacagini öğrenmek isteyenler icin cok konu var ama bende bilgilendirmek istedim.
Benim kayitli oldugum kurs kadikoy de oldugundan sinavimda "sali pazarinda" oldu.
Benim sinavimin iyi gecmesinin iki onemli sebebi var :
1) Youtube da izledigim motovlog videolari özellikle altin elbiseli adam ve https://youtu.be/GUf6d9eEWMw bu linkteki video gercekte cok basarili. Motovloglari takip edin mutlaka..!!!
2) Tabii ki kurstaki dersler yani motorla parkurun alistirmasi..

Oncelikle ekipmanlarinizi kurs veriyor , giyinip kusaniyosun baba sonra parkura cikiyosun. Unutmadan sinav 30 dk. Sana parkuru 20 dk civari attiriyolar slalom - sekiz çizme - platform . Ve ardindan trafikte sali pazari arka girisinden cikip on giristen giriyosun. Ben kendime guveniyodum ne bir dusme ne de bir stop ettirme olayi vardi. Bilenler vardir mutlaka Sali Pazarınin zeminini, kaygandir biraz o yuzden on frene basmayin sakın, bugun gozumle gördüm kiz parkuru bitirdi trafikte sürüse gecicek on frene basti dustu yere sınavı iptal oldu. Sinavda soguk kanli olun ve kendinize güvenin. Endise etmeyin sakin. Trafikte suruste onumde kurs hocasi motorla ortada ben motorla arkada da denetmenler araç ile sizi takip ediyor. Yani anlatacaklarim bu kadar insallah sizlerinde sınavlari iyi gecer. Herhalde sınava giren en genc bendim. Yasim 17 daha 😂 hayirli gunler..