PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 6 İleri Vitesli Hyosung Gv 650



hougras
10 Temmuz 2015, 00:09
Motosikletimin her bakimi zamaninda yapilmistir. Diger Gv 650'lere gore daha performanslidir. Motorumda ekstra olarak;El yapimi egzoslar (Farki sesi ve performansi)Paslanmaz koruma demirleri, ozel yapim. Orjinal aksesuar olarak satilan koruma demirlerine gore gerek saglamligi gerekse gorselligi bakimindan cok daha iyi.Paslanmaz cam demirleri.5 mm kalinliginda on cam (Orjinal olarak satilanlar 3 mm)Nikeleajli silikon elcikler. Bayrak demirleri.Arka kuyruk uzerinde ki yukluk.SissybarDiger ekstra olarak:Karburator memeleri ve hava filtreleri egzoslara gore dizayn edilmistir. Bu nedenlede performansi diger Gv 650'lere gore daha iyi.0-100 km 3 saniye. Lastikler Michelin Road 4 Rt olarak sıfırlandı. Debiyaj balataları Lucas ve bütün debriyaj takımı sıfırlandı (Göbek, Flanş,Merkez vb) Aktarma kayışı 2000 Km önce sıfırlandı. 6. vites takıldı.

Bunlara ek olarak daha büyük ve verimli olan radyatör taktırdım. Faydası dur kalk trafiklerde kendisini belli etmektedir. Kronik sorun olarak adlandırılan konjektör ve statörü değiştirdim. Konjektörü yeni model Gv 650 için olan geniş ve büyük konjektörlerden kullandım. Konjektör daha rahat soğuduğundan statörüde zorlamamaktadır. Aküyü yuasa akü ile değiştirdim. Üç kademe çakarlı sis mevcuttur. Gündüz kullanımlarında enerji tasarrufu açısından ve motosikleti rahatlatmasından ötürü far açma kapama düğmesi yapılmıştır.



Yanında resimlerde görülmeyen orjinal egzoslarınıda vereceğim.
Fiyat 12.800Tl'dir. Başka makina almış olmamdan dolayı fiyatı düşük tuttum. Bu sezonda bu fiyat...
Alicisina simdiden hayirli olsun.


Sahibinden.com üzerinde ki satış linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-digerlerinden-farkli-6-ileri-vites-hyosung-gv-650-fiyat-indi-185323618/detay/