PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [Satılık] BMW R80GS Cafe Racer.Eşsiz Bir Proje !!



Tequ
06 Temmuz 2015, 14:08
Motosikletim satılmıstır.İlginize tesekkur ederim.



Projenin bitmeye iyice yaklasmasiyla beraber yapmak istediğim diger projeleri daha fazla bilinc altımda tutamadım :P Baska bir projeye baslamam icinse öncelikle sahip oldugum motosikleti satmam gerekiyor. İlan henüz yayın onayı almadı ancak fazla uzun surmez.Simdilik birkac resim var ama gun sonunda guncelleyecegim. İlan aciklamasini da buraya kopyalıyorum. Buradan dusunen biri olursa bi guzellik yaparız :P



Özenle tasarlanıp bir araya getirilen 1993 model BMW R80GS motorum satılıktır. Parçaların bir çoğunu amerikadan getirttim. Mekanik ve şase kısmında herhangi bir oynama yapılmadı.
Bir eşi daha olmayan bu Cafe Racer ile haddinden fazla ilgi çekeceğinizin ve motosiklet anlayışınızın tamamiyle değişeceğinin garantisini veriyorum :)
Motosikletim polis çıkması modellerden degildir.Mekanik olarak hiç bir sıkıntısı olmayıp uzun yıllar sorunsuz binebileceğiniz bir motosiklettir.
100 km'de 5-6 lt civarında yakıyor.
Bakımları yeni yapılmış olup lastikler çok iyi durumda ve akü sıfırdır.
Şu an aktif olarak kullanmaktayım.Ve hala üzerinde küçük değişiklikler yapmaya devam ediyorum. Aklımdaki diğer projeleri de hayata geçirmek adına satıyorum.
2016 Şubata kadar muayenesi vardır ve satışa hazırdır.
Sadece donör olarak kullanabileceğim eski model yüksek CC'li motosikletler yada günlük işlerimde kullanabileceğim scooterlar ile takas düşünebilirim.
Detaylı bilgi için arayabilir yada buradan mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-r80gs-cafe-racer.essiz-bir-proje-videolu-220472543/detay/