PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2011 model kawasaki klx 250 s cross



afu35
30 Haziran 2015, 23:24
Motosikletim 2011 model KLX 250 S modelidir.
2014 Temmuz ayında 7.500 km deyken avukat bir abimden aldım ve bir yılda sadece 5.000 km kullanabildim. Şuan 12.500 km dedir ve km si orjinaldir. Kapalı garajda durmaktadır. 10 bin bakımını Tekirdağ Mototek Kawasaki yetkili servisinde yaptırdım, 5.000 bakımı da aynı serviste yapılmıştır. Yedek anahtarı, kullanım kitapçığı, bakım kitapçığı mevcuttur. Üzerinde Acerbis (çelik) elcik ve acerbis gidon süngeri vardır. Evrak eksiği yoktur 2016 ya kadar muayenesi vardır. Kuyruktaki orjinal deri çantasını söküp yerine topcase aparatı taktım. Çantası da yanında verilecektir. Motorun üzerindeki sticker ları reklamcıda kendim bastırdım, iz bırakmadan kolayca eski haline getirilebilir. Sticklerları kendine göre değiştirmek isteyene dijital ortamda verebilirim veya söküp atabilirsiniz.
Lastikleri (on-off road) rahatlıkla asfaltta kullanılabiliyor sadece arazi için değildir. Herhangi bir mekanik veya elektronik arızası yoktur. 1 yıllık süreçte bir kere bile öksürme tekleme marş almama yaşamadım. Akması sızması yoktur. Motoru hafif arazi gezileri için aldım fakat imkan ve vakit bulamadığımdan tamamen yola yönelik bir makina almak için satıyorum. Kazası belası yoktur isteyen sorgulatsın. (plaka : 59 ph 159) Sadece cbf 500 ile TAKAS olur.
Acelem ve nakit ihtiyacım yoktur o yüzden ölücülerin değil alıcıların aramasını tercih ederim. Kamu personeli olduğum için hafta içi beşten sonra veya hafta sonları gelip görebilirsiniz. İstediğiniz ustayla gelebilir istediğiniz yere gösterebilirsiniz. Daha detaylı bilgi isteyenler arayabilir veya WhatsApp,sms yoluyla ulaşabilir. Açamazsam mesaj atın geri dönüş yaparım.
Telefonumda fazla fotoğraf olmadığı için koyamadım isteyene çekip gönderebilirim.
Not: Ekstra olarak fmf factory 4.1 performans egzoz mevcuttur isteyene 500 tl ye verebilirim fiyata dahil değildir.Sesi mahallede hoş karşılanmadığı için kullanamıyorum.
Tekirdağ / Çorlu
05073578590