PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yuki YD-EBX042 ve benzeri elektrikli bisiklet kullananlar



mehmethal
24 Haziran 2015, 21:49
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu yuki YD-EBX042 elektrikli bisiklet almaya karar verdim birkaç sorum olacak.

Hız 25km/h yazıyor. Bu diğer elektrikli bisikletlerde yükseltilebiliyor aynı şekilde bunlarda da yükseltilebiliyor mu?

Arka seleye başka biri binebilir mi?

Ve kullanışlı mıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim :)

http://i.hizliresim.com/8gykvQ.jpg (http://hizliresim.com/8gykvQ)

taraftar21
03 Temmuz 2015, 00:54
Goccia city zero alacakken bunu görüp aldım, 4 aydır kullanıyorum, düz yolda maximum 25 km/sa hız yapıyor. Hızının yükseltilebileceğini sanmıyorum. Arka kısma max 25 kg'ye kadar herşeyi koyabilirsin.
Kullanışlı mı sorusuna gelecek olursak, katlanıp asansörle taşınabiliyor, yalnız bisikletlere göre ağır olduğundan dolayı pratikliğini biraz kaybediyor. Fakat yeni yapı binaların asansörleri geniş olduğundan direkt asansöre sokabiliyorsun.
Hızı bisikletlere göre çok iyi, üstelik hiç yormuyor, tabi motorlu araçlara göre de yetersiz kalıyor.
Ben bu bisikleti kullanarak şehrin her tarafına gidiyorum, işlerimi hallediyorum. Hatta şehre 10 km uzaklıktaki iş yerime de bununla gidip geliyorum. Malzeme kalitesi iyi. Ağır oluşu, max. hızının yetersiz olması ve arka frevin v-fren olması bana göre en büyük dezavantajları.
Genel olarak memnunum. Fakat yine de kapının önünde garajım olsa bunun yerine güzel bir motosiklet veya scooter alırdım. Başka kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin.