PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkınızı mutlaka arayın!



Janne
02 Haziran 2015, 08:42
Kanuni motosiklet aldım 8 ay öncesinde sıfır.Egzost problemliydi, ses yapıyordu ve birkaç kez motor girisinden ayrıldı.Neyse tuttum servis yolunu, 35 km uzağımda.
Gitigimde adama problemimi anlattım.Kendince çözüm üretmeye çalıştı(Haklı olarak).Kısacası zorla adama problem olduğunu kanıtladim.Adam "Benim bu isten bir karım yok uğraşmak istemiyorum" diyor.İste buna da servis diyoruz.Bunun kısmen suçlusu da KANUNİ.Çünkü kanuni servisin problemli buldugu parçayı incelemeye alıp bazen "Servis hatası" deyip faturayı servise kesiyormus.
Zorla da olsa adama siparişi verdittim, yeni egzostu bekliyorum. Garanti belgenizi lütfen etkin kullanın.Garanti karşılamaz muhabbetine çok takilmayin sonuçta o da bir ürün, iki günde elinizde hicbir malın patlama olayı olamaz.
Egzost aşırı paslanmisti bende erkenden ayrıca.

kyagmur
02 Haziran 2015, 08:55
bende anlatayım it gibi pişman olduğum bir şeyi bundan 3 4 yıl önce sıfır motosiklet alırken eski motosikletimi satışsız motosiklet aldığım yere vermem oldu. adam dediki koyarız dükkana müşterisi olursa ararım notere gidersiniz tabi bende de yeni motor almışlıkla hee hee ayran budalası gibi ver motoru.neyse 1 ay oldu yok 2 ay 3.ayda gideyim dedim bir bakayım hala satılmadımı diye ana gittim dükkana abi motor nerde sattım ben onu hönk sattınmı eee satış dedim bişi olmaz korkma arayalım şimdi beraber çocuğu diyo bide neyse aradık çocuk demesinmi ben bu motoru beğenmedim gitmiyo paramı ver diye :D haydaaaa neyse kavga dövüş küfür polis avukat derken sıfır alırken motoru bilmem kaç tl ücrete saymıştı 2 katını vererek aldım heriflerden motoru gittim attım hurdaya sinirimden siz siz olun satışsız ne araba ne motor aman diyim kardeşler

bektanist
02 Haziran 2015, 10:10
Yazarsam Kuralkan Abim Kızar :) geçmiş olsun

victors43
02 Haziran 2015, 12:09
Yazarsam Kuralkan Abim Kızar :) geçmiş olsun

kizsin sen yaz bakalm ;)