PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bıçaklı saldırıya uğradım..



MRT-35
29 Mayıs 2015, 18:32
Merhaba
Bugün izmir ikiçeşmelik tarafında ara sokakta ilerlerken yolun ortasında bir adam yürüyordu. Sol tarafındaki boşluktan tam geçerken sağa bakarak sola adım atınca ayna koluna çarptı ve bir sürü laf söylemeye başladı. Benimde biraz gergin olmamdan dolayı olay kavgaya dönüştü. Sonrasında çevredekilerde geldi ve bir kişi elindeki bıçağı sallamaya başladı. Arada kaska vurdu bazende saplıcakmış gibi üzerime doğrulttu.Bir kaç kişi bıçaklı adamı üzerimden alınca motora binip uzaklaştım.

İlk kez böyle bir olay başıma geliyor. Daha önce de kaza yaptım ama çoğunda anlaştık hiç kavgaya dönüşmemişti olay.1 saattir olayın şokundayım. Şu an motordan indiğime de adamla kavga ettiğime de pişmanım.Polise gitmeyi düşündüm ama babamın dükkanının da yakında olduğundan dolayı vazgeçtim.(adamın tipini görseniz anlarsınız her şey beklenir) Zaten bir şey çıkacağını sanmam aksine beni bile suçlu bulabilirler sonra uğraş dur.. Belki rahatlarım diye yazdım. Herkese iyi günler tekeriniz düz bassın..

Oldjack
29 Mayıs 2015, 19:05
muhattap olmamak en iyisi bence.

@hmet42
29 Mayıs 2015, 19:12
büyük geçmiş olsun.ortalıkta insan kılığında gezen birsürü mahluk var ne yazıkki.uysan ayrı dert uymasan ayrı.insan haklıyken altta kalmak istemiyor.bu gibi yavşaklarda birinden belasını bulana kadar kendilerini bi halt sana sana ortalıkta dolaşır.kamerayla falan ıspat şansın varsa bence git polise şikayetçi ol.

PiyalePasa
29 Mayıs 2015, 19:53
Bazı durumlarda artık kanunlar yetersiz kalır bi adamın bıçak çekip kaska saplaması artık kanunuda poliside kenarda bırakır.Ortada cana kasıt var ve çevredekiler olmasa polisin felan sizi kurtarma imkanı yok can boğaza gelmiş artık.Böyle durumlarda kendinizi koruyun.Korumalı eldivense çok güzel elmacık kemiği kırar.

oggomoggo
29 Mayıs 2015, 19:56
Geçmiş Olsun. İki Çeşmelik demişsin. Oralarda özellikle dikkat etmek lazım.

mücahit1
29 Mayıs 2015, 19:59
hep söylediğim bi söz vardır bireysel silahlanmaya EVET böyle barzolar hart deyip seni bicakladiktan sonra beni bicakladiktan sonra ne adalet nede polis ise yaramaz

oenaj
29 Mayıs 2015, 20:02
Geçmiş olsun arkadaşım, uzaklaşmanız isabet olmuş,,,

malumbiri
29 Mayıs 2015, 20:13
geçmiş olsun, ikiçeşmelik ve çankaya tarafları bela bi yer ya hele ki tepecik.........

varsizde
29 Mayıs 2015, 20:14
Dünde bizim başımıza benzeri geldi istanbulun en zengin semtlerinden birisi florya'da arkadaşımla dönerken önümüzdeki araç aniden fren yaptı(nedenini hala anlayamadık) arkadaşımda önümüzdeki aracın soluna ani kaçış yaptı başka seçenek yoktu zaten fakat hemen arkamızdaki lüks model araç peşimize takıldı,selektör falan yaptı biz yavaşladık yanımıza geldi, yan tarafta hanım efendi vardı yani biz öyle sandık bize bildiğin böğürmeye başladı ve epey sıkıştırdı bizi yani bu şerefsizlik insanın tipinden falan belli olmaz.Bu ülkede insana değer verilmiyor.Başının çaresine bakıcaksın. Teksasa döndü ortalık :)

Gamelot
29 Mayıs 2015, 20:34
Geçmiş olsun, insanların psikolojisi iyice bozulmuş en ufak sinirlenmede ya bıçaklıyorlar yada öldürmeye çalışıyorlar, en iyisi hiç bulaşmadan uzaklaşmak.

numangokce
29 Mayıs 2015, 20:42
Cok gecmis olsun. Genelde boyle olaylarla karsilastigimizda her halukarda bi pismanlik hissederiz. Bu bizim insan oldugumuzun nisanesidir.

Benzer olaylari hepimiz yadadik, yasamaya devam ediyoruz. Babamdan duydugum ama pek de uygulayamdigim bir soz, "belanin kah altindan kah ustunden." Dogru degil ama bu devirde bekleyenlerimiz icin bu sozu uygulamaya calismak lazim.

Gectigimiz kurban bayraminda "40 yilin basinda nasip olmus kurbanimizi kesmeye gidiyoruz heyecani ve sevinci var ustumuzde" . Olay tamamen bizim disimizda gelisiyo. Yol epey kalabalik kilit durumda. Bizim arabann 1. Vitesi kirilip yolda da bolca yokus olmasindan mutevellit uygun bir yerde bekliyoruz. Tam bulunduumuz yerde bi taksicinin aynasi trtde gorevli aracin aynasina dokundu. Trt aracindan serseri tipli 3 kisi indi, yasli taksicinin ustune yuruduler. Biz de "bayram gunu ayiptir" diye araya girdik. Adam bagajdan satiri cikarinca bende dogalgaz borusunu cikardim. Tam kaldirmis sallayacagi sirada boynuna vurmamla yikilmasi bir oldu. Bunun saskinligiyla herkes cil yavrusu gibi dagildi, biz beklemeye devam ettik. Babam darbe almis, bunun uzerine taksicinin camini kirmaya ugrastim yumrukla kiramadim. Kapi da kilitli malum... kaportasina hatiri sayilir zararlar verirken babamin tokadiyla kendime geldim.

Simdi burda sonuc nedir?
_taksici inatlasmayip yol verseydi,
_adam arabadan inip arabadan inip satirla ustume yurumeseydi
Ne olay baslardi, ne satirli eleman yikilirdi, ne taksicinin arabasi ne de babam zarar gorurdu.

Ama en basta biz karismasaydik ... iste o zaman o satir taksiciye inebilirdi vs..

Yani sizin olayinizla baglanti kurmaya calisirsak, sinirlerinize hakim olup devam etmeniz daha hayirli olurdu. Bununla gecmis olsun. Allah, hepimizi bu mahlukattan korusun.

tragedie
29 Mayıs 2015, 20:56
Haklıda olsan basıp gidicen. millet adam öldürmek kavga etmek için bahane arıyor. geçmiş olsun.

EKONOMİ
29 Mayıs 2015, 21:21
Hz. Musa bir yumrukta adami öldürüyor.kavga falan uzak durmakta fayda var.kaba kuvvetle akillanacak tipler degil zaten.

İşin icine bicak girince karate ustasi da olsan riskli iş
10 da 9 u kacmak işin

Atalarin sozu
Yemek buldun ye dayak buldun Kac
Ite dalanacagina çalıyı dolan
Itle bir çuvala girme

aquarist4
29 Mayıs 2015, 22:14
Geçmiş olsun arkadaşım. İkiçeşmelik, Çankaya, Tepecik, tepecikteki hastanenin üst tarafları örnekköy gibi İzmir'in bazı semtlerinde motor kullanırken değil yayayken bile çok dikatli olman gerektiğini sen de bilirsin senin de dalgınlığına gelmiş diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın..

srhtsglm
29 Mayıs 2015, 22:25
memlekette orman kanunu hakim aman dikkat! insan canı 3 krş a tekabül etmekte..büyük geçmiş olsun!

GB79
29 Mayıs 2015, 22:33
Motorun üstünde gergin olmayacağız hocam, gerginsek motora binmeyeceğiz. Çok geçmiş olsun.

sezer0696
30 Mayıs 2015, 01:13
ben bi ara bi konuda yazmıştım kask almadan selenin altına sallama aldım koydum diye bi ton kişi laf etti boş gezmicen bu devirde gardaş

MhmtcnKoral
30 Mayıs 2015, 02:08
Motorda yanımızda biber gazı taşımal mecbur hatta el altı olmayan bi yerde bıçak taşımak mantıklı olabilir. Adam çıkardı mı kaçamadığın yerde çıkarıcaksın biber gazı. Hatta elektroşok cihazı da olabilir. Geçenlerde motorcu bi arkadaşımıza 50 şahinci saldırdı kendini elektroşok cihazıyla korudu. Bu ülkede her başını yastığa koyduğunda "olum bu günde ölmedik lan" diyor insan.

MotorcuMetos
30 Mayıs 2015, 02:17
Bi kol çarptı diye kavga çıkartılır mı yav işte bu sebepten dolayı,pcx imin öne cebinde her zaman bir parmak çakı olur,2 ye 1 saldıracak ya da bıçak çekecek kadar erkeklikten yoksunlaşmış insanlar için

Macit250
30 Mayıs 2015, 02:24
Ben şahsen olsam salladığı bıçağı içime alırdım vurdururdum..Üstten vursun diye zorlardım .Sonrada gelsin 600 cc oh mis .En kötü 15 binin vardı kaçırmışın bence.

Naked150
30 Mayıs 2015, 02:56
Ben şahsen olsam salladığı bıçağı içime alırdım vurdururdum..Üstten vursun diye zorlardım .Sonrada gelsin 600 cc oh mis .En kötü 15 binin vardı kaçırmışın bence.

böbreğini satabilirsin

PiyalePasa
30 Mayıs 2015, 03:36
Ben bizim arabaya alıcam 2 tane biber gazı motosikletede almak lazım itide hakediyo köpeğide dayağı hatta siz malkoçoğluda olabilirsiniz ama unutmayın aslanlarıda çakallar yer.Sırtlanlar yer.Herzaman eceliyle ölmez aslanlar.Kavga yerine onları etkisiz hale getirirken dayaktan daha fazla canını acıtıcak bir niğmet sunuyorum size biber gazı.


Simdi söyliceğim yanlıs anlasılmasın ben isin örnek verme kısmındayım gezi parkı olaylarında biber gazına maruz kalanların youtube da videoları var adamlar ağlıyolar al abi at bitane kolay ulasabileceğin yere mevzumu aldı çek pıst sık sonra devam et yoluna bitti.Omzum çarptı of hemen adam öldürelim moduna bağlayan varsa bununda acısını çeker yani.

Döverek ağlatamazsın adamı üstelik ölebilirsinde her zaman dövemezsin ama biber gazı ağlatır abi vızık vızık ağlatır.Hiç ulasamadın biber gazına korumalı eldivenlerimiz var hepimizin bak oda ağlatır abi :D

Macit250
30 Mayıs 2015, 03:57
böbreğini satabilirsin

Yok be parodi olsun diye yazdım gece gece :)

yayan-bay
30 Mayıs 2015, 08:47
izmir in malum yerlerinde sırf hastanelik olup tazminat vs koparmak için arabanın -motosikletin önüne atlanan yerler var, ben bu tip olayların birini malesef yaşadım , yaşadım derken son an da kişi ye çarpmaktan kurtarıp yoluma devam ettim .
Cenabı Allah iyi insanla karşılaştırsın -biber gazı ilk fırsatta alacağım.

clabber
30 Mayıs 2015, 09:25
Ben şahsen olsam salladığı bıçağı içime alırdım vurdururdum..Üstten vursun diye zorlardım .Sonrada gelsin 600 cc oh mis .En kötü 15 binin vardı kaçırmışın bence.

Al işte :pr:

telike
30 Mayıs 2015, 09:27
dostum geçmiş olsun.. izmirli arkadaşlara bir önerim var tepecik falan eyvallah pislik mahalleler de adamın birisi bana bostanlıda yunus heykellerinin önünde silah çekti o nası olcak? :D vur lan diye bağırınca bindi arabasına gitti. e ben polise şikayet ettim. eğer az bi toto olsa mermiyi ağzına verirdi ben de minik motosikletimi sırtlar koşarak kaçardım :D

cemmoto41
30 Mayıs 2015, 10:01
Bazı durumlarda artık kanunlar yetersiz kalır bi adamın bıçak çekip kaska saplaması artık kanunuda poliside kenarda bırakır.Ortada cana kasıt var ve çevredekiler olmasa polisin felan sizi kurtarma imkanı yok can boğaza gelmiş artık.Böyle durumlarda kendinizi koruyun.Korumalı eldivense çok güzel elmacık kemiği kırar.

hocam haklı bence zaten motorcuların ne kadar saygı gördüğünü biliyoruz birazcık kendimiz için bir şeyler yapmalıyız

ayzek
30 Mayıs 2015, 10:36
bıçaklayacak atam öyle kaska bıçak vurup fantezi yapmaz belliki ona o korkuyu hissettirmissinki böyle bir davranış içerisine girmiş ama temkinli olmakta fayda var her ne kadar çogu zaman kendımı frenleyemesemde olayın boyutu değişir siz aynayla carptınız dıye bıcak çektı artıslık yapdı peki siz ona vursaydınız kavga dövuş olsaydı o bıçagı saplayabilirdi tartısılır ama öyle bir durumda o kadar aciz kalmanızda doğru değil birşeylek eksik gibi yanlış anlamayın ama birisi size bıcak çekse motoru iste verirgibisiniz yani

EagleRider
01 Haziran 2015, 10:05
İzmir'i bilen arkadaşlar söylemiş zaten ne işin var diye oralarda :)
Ara sokaklarına hiç bulaşma öyle yerlerin transit devam et yoluna.
Geçmiş olsun.

GhostTurk
01 Haziran 2015, 10:17
Geçmiş olsun arkadaşım. İkiçeşmelik, Çankaya, Tepecik, tepecikteki hastanenin üst tarafları örnekköy gibi İzmir'in bazı semtlerinde motor kullanırken değil yayayken bile çok dikatli olman gerektiğini sen de bilirsin senin de dalgınlığına gelmiş diye düşünüyorum. Allah beterinden saklasın..

hocam örnekköy demişsinde bizim oralarda artık olaylar olmuyor ya (kimseye bulaşmadığın sürece) :) yakında hepsi temizlenecek hepsi :)

MotorKafa
01 Haziran 2015, 10:28
Daha bir iki hafta önce yazdım bunu.
Motordan inmeyin aga.
Ağız dalaşı olur biter. Ancak motordan inince, yani iş fiziki müdahaleye dönüşünce çok farklı bir boyut kazanıyor.
Türk insanı bileğine güvenmiyor. Adam gibi gel kavganı et, döv yada dayak ye ve git durumu maalesef yok.
İki kere sinirlerime hakim olamayıp indim motordan, ikisinde de karşımda bıçak gördüm.
Hatta bir tanesi döner bıçağından hallice bir ekmek bıçağıydı. Ve bu herif istese tek eliyle döverdi beni.
Neyse ki şanslıydım, tabanca da çıkabilirdi...
Geçmiş olsun arkadaşım, umarım dersini almışsındır.
Her ne olursa olsun o motordan inmeyin. Bir şekilde duymayın, görmeyin ve uzaklaşın

07mehmet07
01 Haziran 2015, 10:46
hep söylediğim bi söz vardır bireysel silahlanmaya EVET böyle barzolar hart deyip seni bicakladiktan sonra beni bicakladiktan sonra ne adalet nede polis ise yaramaz

Bıçakta bir silahtır unutma... Sen bireysel silahlanmaya evet dersen böyle barzolar da yanın da silah taşır çeker vurur seni. Silahlanmanın her türlüsüne karşıyım yiyosa delikanlı gibi karşılıklı kavga etsinler yemiyosa susup olay yerinde anlaşarak ayrılsınlar ama afedersiniz kahpece silah sayılabilecek her hangi bir cisimle karşındakine saldırmak ne delikanlılığa sığar ne de akıl alır şeydir...

MotorKafa
01 Haziran 2015, 10:54
hep söylediğim bi söz vardır bireysel silahlanmaya EVET böyle barzolar hart deyip seni bicakladiktan sonra beni bicakladiktan sonra ne adalet nede polis ise yaramaz

Bunu da yeni gördüm. Bıçağa karşı olup bireysel silahlanmayı desteklemek...
Gün geçmiyor ki insan bir şeye daha hayret etmesin

Vaynakh
01 Haziran 2015, 10:57
Her ne kadar bu durumlarda en mantıklısı basıp gitmek olsa da o durumda şeytan dürtüyor işte.. Sinir yapıyor insan kaçsam gururuma yediremem diyor.. Keşke basıp gidilebilse ama her zaman olmuyor maalesef. Ben bireysel silahlanmayı destekliyorum...

Çok geçmiş olsun hocam sıkma canını..