PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatı tesbih yapmış sallıyor - Tespih çeken motorcu!



melihbesikci
13 Mayıs 2015, 19:54
Az önce TEM ataşehir civarında ilginç bir görüntüyle karşılaştım :thumleft:

Şimdi benim pozisyon şu, tam koruma, motora bacaklar sıkı sıkı yapışmış, eller gidonu kavramış, kafa ileride, durmadan savuran rüzgardan korkarak 70-80 arası bir hızla seyrediyorum. Bir yandan da rüzgar sebebiyle hafif sağ sola yalpalıyorum.

O da ne? :silent: Sağımdan bir honda cb125e geçti, hızı 100 km/h civarı. Baktım kaldım amcama :santa: Bacaklar sonunda kadar sağa sola açılmış, kafada bi tane markasız kask, onun dışında tek koruması iman gücü. Sağ el gidonda (çok şükür) sol el de sol dize yaslanmış, tesbih çekiyor.

Baya şık şık şık şık tespih çeke çeke uzadı gitti. Ne bir sallanma, ne bir yalpalama, dümdüz gazladı gitti tespihle. Sol eliyle 1 kere bile tutmadı gidonu. Öyle kalakaldım :sunny: ben tam koruma pür dikkat sallantıdan korkarak sürerken, eleman tek eliyle motoru -hem de 100 km/h gibi bir hızda- kontrol edip dümdüz sürerek gitti.

Şaştım kaldım!

Ertugyigit
13 Mayıs 2015, 19:57
Ondan sonra da motor çok tehlikeli insanlar ölüyor derler. E beyin olmadan sonra herşeyde ölünür ki , merdivenden düşerek bile. Boşver kardeş sen doğrusunu yapıyorsun amca bi kere düşsün sürüklensin de görsün dünya kaç bucak.

ccc67
13 Mayıs 2015, 20:28
Hic guleceğim yoktu aksam aksam ya hahah :D

cece89
13 Mayıs 2015, 20:41
ahahhahha adamın denge noktası tespih ve iman gücü çözmüş olayı Arai falan yalan alıcan 33lüyü çek allah çek ::pala::

Allah kimseye çektirmesin