PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsikletlere Takılan Çantalar Ruhsata İşleniyor mu ?



SalihUsta
11 Mayıs 2015, 17:34
Bir sitede motorsikletin arkasına takılan top case çantaların ruhsata işlenmesi gerektiğini okudum. Sonra baya araştırdım ve başka bir sitede
askıya alındığını ve sonrada kalktığını duydum ( Ticari amaçlı olmayanlar için)
peki bu uygulama hala yürürlüktemi yoksa kaldırıldımı bunu cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

yeknet
11 Mayıs 2015, 17:41
Hiç yürürlüğe girmedi ki. Ancak bazı trafik polislerinin keyfi ceza uygulamasına maruz kalanlar oldu tabi. Cezayı iptal ettirmek için dava açıp kazanan da var. Kimsenin proje mroje çizdirdiği ettiği yok. Artık yeni trafik yasasının içinde nasıl bir yer bulur bu uygulama bilemiyorum. Topcase kullanıyorum ve ruhsata işletmeyi falan da düşünmüyorum. Size tavsiyem çok fazla araştırıp konuyu gündeme getirmeyin. Böyle şeyler biraz da bu tip haberlerden türüyor. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim.

hakikiteker
11 Mayıs 2015, 18:40
Bu sitede iki haberi de bulabilirsiniz, böyle bir uygulama kağıt üstünde olsa da reelde pek yok. Özellikle çantanız sökülebilir tipteyse her türlü itiraz edebilirsiniz diye biliyorum. Karavan gibi bir şey takmayacaksanız soran eden olmaz, çok dillendirmeyelim yeknet'in dediği gibi.

BerKToprak
11 Mayıs 2015, 19:42
2 gün önce İstanbul Tem otoyolu Gişelerde 1440 TL ceza Yazılmış kurye arkadaşımıza Gerekçesi Ulaştırma bakanlığı belgesi yokmuş bu belge nedir hiçbirimizin bilgisi bile yok dikkat edin Bilginize.

SalihUsta
11 Mayıs 2015, 20:24
Cevaplarınız için teşekkürler.