PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İJ PLANET 5



ALEXANDER 1
10 Nisan 2015, 23:40
Tüm dostlara saygı ve selamlar.İJ PLANET 5 almak üzereyim.4 zamanlı motosiklet kullandım hep ve teori-pratikte bilgim iyi olmasına karşın,bu 2 zamanlı RUS motosikleti hakkında hiç bir şey bilmiyorum.Bildiklerimde kırıntılar.Yedek parçaları ucuz ve mevcut,Fethiye'de yaşıyorum ustası varmıdır,varsa ne kadar anlar bilgim yok.Siz dostlardan daha önce kullanmış olan varsa her türlü bilgiye ihtiyacım var.Saygılarımla.

Carbondioxid
10 Nisan 2015, 23:51
Rus Ayı'sı , yakıt hatırımda değil ancak hatırı saydıracak kadar yakıyordu, güç/tork dayım oğlu tüp servisine yan sepetliği ile tam dolu 30-50 arası piknik tüpü dimdik yokuş, sürücü ve ben joker olarak ıkınmadan çeken bir AYI(60 metre gibi mesafe, yürüyenler bile sooluklanarak çıkarlar).

Ayak marşı zaman zaman aksileşebilip, bileğinizi hasarkaya bilir, gönlünü almak lazım hayvan yoksa tepiyor.

Sürüş halinde cikle çekildiğinde cırrrr cııvvvv cufff gibi nostaljik ses çıkaran bir alet, izh3 idi 5 sanırım diskli versiyondu çelik jnt vs..

Eski kullancıları 3 ile 5 arasında fark olduğunu belkide eskiye özlem sendromu gereği, eski izh3'ü yeğ tutarlar izh5'e kulbu takarlardı, hakkınızda hayırlısını dilerim.

(özel amaç/yük /pazar / taşıma maksadı yok ise..)

RAMİREZ
11 Nisan 2015, 01:03
valla özelliklerini bilmem ama motosiklet deyince aklıma gelen birkaç görüntüden biri kendisi. Kabadayı, sağlam, güçlü, iyi içen(!). Nedense tipinide çok severim. Hayırlısı olsun. Şöyle alıp toplayıp bi gösterseniz bize ne güzel olur...:rendeer:

ülgenhan
11 Nisan 2015, 16:01
Eski motorlar sonuçta. Sovyet dizaynıdır ve güvenilir. alman Mz gibi çok Yakarmış. Ben kullanmadım ama has rus ayısı derler.

erensipahi
12 Nisan 2015, 10:09
İzh 3 üm var binemiyorum uzak durmanı tavsiye ederim evet çok torkludur çok iyi çekişi var ama km de 50 60 kuruş benzin yakıyor parçasıda yok benim kinin ama 5 i bilemem

nazım19
12 Nisan 2015, 11:12
Babamın var izh 3 ü. ben üniversite ye giderken almıştık yaklaşık 25 yıl önce babam hala binmeye devam ediyor tabi yaş 75 olduğundan yanında sepetiyle biniyor,ama benim görüp gorebilecegim en sağlam motor,zaten rus mallarının ortak özelliğidir kullanışlı sağlam ve pratiktirler.Egzosunun kokusu(yağlı benzinden dolayı) sesi ayrı bir güzelliktir