PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motoplus' ı nasıl bilirsiniz?



dionysos06
05 Mart 2015, 20:23
Yıllardır internetten alış veriş yapmama rağmen başıma hiç böyle bir şey gelmedi. 1 yıldır ilaç tedavisi gördüğüm için yaklaşık 25 kg aldım. Haliyle yeni ekipmanlara ihtiyacım vardı. Bunlardan biride pantolon... Tech 90 kevlar kullanıyordum ve memnundum da. Yine kevlar alma kararı verdim ve almışken bari full kevlar alayım dedim, yenide bir ürünmüş. Altın Elbiseli Adamdan da motoplusun reklamını görünce iyi bari oradan alayım dedim. Ankara da olduğum için internet den almak zorunda kaldım. Siparişi vermeden önce telefonla arayıp stokta var mı yok mu diye bilgi alırken, beden uymadığı taktirde değiştirip değiştiremeyeceğim bilgisini de aldım. Ok verilince siparişi verdim. 200 tl üzeri alış verişlerin kargosunun ücretsiz olduğu yazıyordu, kendileri de teyit etmesine rağmen, kargo ücreti ödedim. Buna tabi kızdım. Hadi neyse dedim, deneyince olmadı ve kargoya verdim geri yolladım değişim için. Kargo takipten bakıyorum bir türlü teslim olmuyor. Telefon açıyorum yanıt veren yok. Bu aldığım HasanPaşa şubesi... Netten araştırdım diğer şubesini aradım. Fuarda olduklarını söyledi. Ona da peki dedim. Ne zaman mağazayı açarlar diye sorduğumda ayın 1 inde fuar bitiminde dedi. Ayın 24 ünde kargoya vermiştim bu arada. Kargoculara rica ettim Ayın 1 inde tekrar dağıtıma çıkarmalarını. Onlarda ok dedi... 1 gittiler yok... 2 si tel açtım mağazada buldum adamları, lütfen kargoyla ilgilenin en azından tel açın ne zaman orda olacaksanız o zaman getirsinler, tamam dediler. Tabi aramamışlar. Ertesi gün kargoyu aradım götürelim dediler sağolsunlar. 4 ünde teslim alınmış. Ayın 5 i yani bugün tel açtım kargoyu aldınız mı? diye soruyorum. Şimdi kargocudan teslim aldık, ilgileneceğiz diyorlar. Halbuki 1 gün önce almalarına rağmen daha açmamışlar paketi. İnanın aramaya utanıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizler bu mağazadan önceden alış veriş yaptınız mı? İnanın imkanım olsa kalkıp İstanbula gideceğim... Biliyorum biraz uzun yazı oldu. Kusura bakmayın artık ;)

DraQuila
05 Mart 2015, 22:09
Arkadaşım motoplustan 1000tl lik çanta almaya karar vermiştim şuan vazgeçtim.
Böyle olunca kafayı yiyorum ben hiç bulaşmamak en iyisi maduriyetini giderene kadar peşini bırakma sen neden utanıyorsun adamların umru değil
haklıysam yeri göğü inletirim hakkımı alırım

yeknet
05 Mart 2015, 22:16
İşte bu nedenle pantolon mont ayakkabı kask gibi giyimi internetten alınmaz. fuar zamanını hesaba katmanız gerekiyormuş. kargo firmaları da yalan söylüyor. Motoplusu ben de sevmem pek ama hepsi böyle. Ayın 1 pazar değil mi, kargolar çalışmaz ki o gün.

dionysos06
05 Mart 2015, 22:44
Keske istanbulda olsaydim. Yuzyuze olsam bu duruma dusmezdim. Yuzyuze almanizi tavsiye ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------


İşte bu nedenle pantolon mont ayakkabı kask gibi giyimi internetten alınmaz. fuar zamanını hesaba katmanız gerekiyormuş. kargo firmaları da yalan söylüyor. Motoplusu ben de sevmem pek ama hepsi böyle. Ayın 1 pazar değil mi, kargolar çalışmaz ki o gün.

Evet galiba. Kargoyu arayip, magazinin fuara katildigini ve pazartesi gunu dagitima cikartmalarini soylemistim zaten ayin 4 une kadar da hergun götürmüşler. Bundan sonra tövbe ettim artik. Yüzyüze olmadan almam artik,

GB79
05 Mart 2015, 22:51
Çok iyi bir firma değildir ama çok da kötü değildir. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum ama ilgisizlik ve bilgisizlik söz konusu olabilir. İade işlemleriyle ilgili belli bir prosedürü yok anlaşılan firmanın. Mağazada çok bir şey bilmeseler de ilgilenirler ama demek ki internetten denemeli ürün almamak gerek.

dionysos06
05 Mart 2015, 22:55
Çok iyi bir firma değildir ama çok da kötü değildir. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum ama ilgisizlik ve bilgisizlik söz konusu olabilir. İade işlemleriyle ilgili belli bir prosedürü yok anlaşılan firmanın. Mağazada çok bir şey bilmeseler de ilgilenirler ama demek ki internetten denemeli ürün almamak gerek.

Aslinda magazaciligin satisla bitmediğini ve satış sonrasi hizmetlerinde oldugunu anlatmak lazim... Inanin boyle olmasadi abus marka kilit ve bir kac sey daha alacaktim. Malesef vaz gectim.

F54
06 Mart 2015, 00:10
Motoplus gerçekten firma Olmayı başaramamış bi Dükkan
Neden mi geçen gün bu konu ile ilgili konu açtım mod sildi
Müşteriye taksit ilgi alaka Sıfır
Almak istediğimiz ürün sadece onlarda var diye tok Satıcı ayağına yattı fuarda
Peşin fiyatına taksit yapmadı 150 tl vade fark ı koydu
Fuar indirimi diyor Web sitelerinde fiyatlar fuar daki ile aynı sözde fuar a özel %20 indirim diyorlar
Alacağımız 2 mont 2 pantolon dü toplamda hani bi baff veya 100 tl lik bi ürün değil di yani
Daha da orda bulunan bi ürünü almam kesinlikle
Kimseye da tavsiye etmem

maydin02
06 Mart 2015, 00:57
ben salı günü şirinevler şubesinden tech 90 kevlar kot aldım. almadan önce aradım bilgi aldım havaleyi yaptım. bugünde kargo elime geldi sıkıntısız. gerçi biraz dar gibi geldi ama bir büyük bedende fazla büyük gelebilir diye değiştirmicem sanırım. siz fuar zamanına denk gelmişsiniz herhalde yani işler en civcivli olduğu zaman. telefonla arayın bastırın bence onlar bıksın artık aranmaktan.

zonta
06 Mart 2015, 01:42
şirinevler şubesinden alışverişlerim oldu.ilgi alaka yeterli derecede.ama hasanpaşa için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim malesef.sonuçta iadeniz görülmüş biraz zaman kaybı ve stres yaşatmış.sistem biraz yavaş işler bu konuda.sıkıntı yapmayın.öyle firmalar varki parasını ödeyip 3 aydır hiç bişey alamayan arkadaşlar var.

otobeygir
06 Mart 2015, 01:48
Benim sıkıntım beden değişmi olacak ürünün kargo masraflarını ödemek zorunda kalmıştım. Üç kuruş ucuz olsun diye internetten alışveriş yapıyoruz sonra pahalıya patlıyor. Ayıp valla.

Sene 2015 adam Çin'den ücretsiz kargo ile ürün satıyor. Bizim şirketlerde kargoyu kim ödeyecek onun hesabındalar. ;)

ellaksakir
06 Mart 2015, 01:51
Bende bir kaç ay önce sitelerinden sipariş verecektim ama attığım mesajlara hiç geri dönüş olmadı. Çok ilgisizler

Shrieker
06 Mart 2015, 02:12
Başınıza gelen hadise kötü, çoğu insan küfür ediyor böyle durumlarda. Siz soğukkanlılığınızı korumuşsunuz. Umarım sorununuz çözülür kısa zamanda. Güncellemeleri yazın buraya, sonucu bekliyoruz merakla.

yeknet
06 Mart 2015, 02:13
kargoyu kimsenin almaması ilginç çünkü hasanpaşadaki mağazaları biliyorum bazıları pazar günü de çalışıyor. ve fuar pazar günü bitti yani evli evine köylü köyüne dönmüş olması lazım. hangi kargoyla gönderdiniz acaba? ve sorununuz çözüldü mü?

dionysos06
06 Mart 2015, 05:38
kargoyu kimsenin almaması ilginç çünkü hasanpaşadaki mağazaları biliyorum bazıları pazar günü de çalışıyor. ve fuar pazar günü bitti yani evli evine köylü köyüne dönmüş olması lazım. hangi kargoyla gönderdiniz acaba? ve sorununuz çözüldü mü?

Aynen dediğiniz gibi. Aras kargoyla anlasmali, bu yüzden hizli olur diye onlarla gönderdim. Sonuc hala beklemedeyim. Pantolon olmadigi icin motorda kullanamiyorum. Gelismelerden haberdar ederim...:

ucanteneke5
06 Mart 2015, 08:53
sonuç olarak motoplus tan uzak durmak gerekiyomuş bu iyi oldu ordan bişyler almaya düşünüyodum vazgeçtim dertsiz başıma dert almayim.

fearlesboyy
06 Mart 2015, 10:13
honkongtan 1,39 dolarlık ürünü ücretsiz alıyorum...10 tl lik ürüne 15 tl kargo ödüyorum.bende kask alacaktım aradım beden uymazsa değişttirriz dediler iyiki almamısım düşünsenize 3 defa kargo ödesem en ucuzu 15 tlden 45 tl kargo parası ederdi...aslında en iyisi görerek almak ama bazen il dışında olduğumuzda öyle bir şansımız olmuyor malum her markanın bedenı bıle bırbırıne uymuyor örnek kushıtanı montumun 52 si ile clover montumun 52 bedeni bile birbirinden farklı

twili
06 Mart 2015, 10:30
Yaşamış olduğunuz durum can sıkıcı ama yiğidi öldür hakkını ver demişler. Ben bugüne kadar bir çok yerden alışveriş yaptım ama en sonunda Motoplus ın en dürüst firma olduğuna kanaat getirdim. İndirim istiyoruz ama adamların fiyatları Almanya fiyatlarına çok yakın ya da aynı oluyor. ayrıca garanti kapsamında ürün değişimi de yaptılar bir kaç kez. Ancak fuara bildiğim kadarıyla Hasanpaşa mağazayı stoklarla beraber taşıyorlar ve sonra da geri diziyorlar. Buna denk gelmeniz şanssızlık olmuş. Keşke İstanbul da olup yüzyüze gorusseniz kendileriyle.

CompanERROR
06 Mart 2015, 10:45
Arkadaşlar bunları okuyunca Feyizoğlu'na cidden acaip şaşırıyorum. Yani dürüstlük konusunda çok iyiler.Onlarla bir ilişkim yok yanlış anlamayın. ben mardinde oturuyorum. Motosiklet aldım ekipman lazımdı bulamadım burda olanda yaramıyordu zaten. Feyizoğlu'nda kask mont eldiven dizlik aldım. Geldi hepsi iyi mont bana göre sorun yok ama beğenmedim. aradım Abi dedim bana olmadı mont iade etmek istiyorum. Nasıl olmadı dedi yalandan vazgeçtim valla oldu ama beğenmedim dedim. Tamam gönder dediler gönderdim.Baktım geri aldılar sırf sevindiğim için birde dirseklik gönderin dedim ama kullanmıyorum madem bana güzellik yaptılar bende ihtiyacım olabilecek birşeyi onlardan aldım. bknz

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139531-ekipmanlar-fikre-sahip-olanlar-yada-olmak-isteyenler-iceri.html

eek
06 Mart 2015, 11:09
Gezip gördüğüm kadarıyla o kadar ilgisiz bir firma değil, fuar sonrasına denk geldiği için sorun yaşamış olabilirsiniz.

Arjantinli69
06 Mart 2015, 11:41
motoplus çalışan personelinin her zamanki hali,öncedende böyleydiler değişen yok şimdide aynı,defolu ürünü satarlar defosunu görür değiştirmek için geri götürürsün biz size verdiğimizde sağlamdı diye cevap alırsın.önünden geçilecek mağaza değil.

ozrace
06 Mart 2015, 11:49
bende fuarda kevlar kot aldım peşinde %20 indirim yaptılar.daha önce çanta tablası almıştım kargoda civataları gelmedi,arayıp bildirdim ücretsiz kargo ile gönderdiler sonrasında

dionysos06
06 Mart 2015, 15:39
Evet arkadaşlar. Bir bir yazılarınızı okudum. Haklılık payınız fazla. Belki fuar dönemine denk geldiğimden böyle bir şey başıma geldi. Ama şuna kanaat getirdim. Mağazada çalışan personel sıkıntılı. Neden derseniz. Bugün şükürler olsun geldi pantolon. Haliyle hemen denedim. Dizlerde korumalar baktım yok :) Gerisini geri aradım. Pantolonu aldığımı fakat dizlerinde korumalarının olmadığını belirttim. O modellerde diz koruması olmaz dedi. :) Nasıl olur? Öncekinde vardı ve bu ikinci kevlar kotum olacak. Aldıklarımın hepsinde diz koruması vardı sadece kalça korumalarını ayrıca para vererek aldığımı belirttim. Yanındaki birisine sordu o da dediklerimi teyit etti. Sonra özür diledi. Yollayacaklarını söyledi. Unutmadan ilk kargo parasından haberleri yokmuş. Kargo ücretini kargo kafasına göre almış :) Mağazadakilerin yalancısıyım :) Bundan sonra imkanlarım dahilinde yüz yüze almaya çalışacağım... Ve buradan alacağım mağazayı vs sizlere danışıp, istişare yapıp öyle alacağım.

kawa_20
06 Mart 2015, 22:07
Fuarda Bell Kask, Hein Gericke Ekipmanları ve botu bakmıştım. 2000 liralık alışveriş olacaktı. Parasını vereyim, siz pazartesi ya da salı, hafta içi bana kargolayın dedim. Yapamayız, karışır, unutulur vb dediler. Ben de taşımayacağımdan almadım. % 15 indirim de kaldı. Arkadaşım da uygun fiyatla başka zaman başka yerden bakarsın dedi.
Bu yüzden arayın sorun bence.

dionysos06
07 Mart 2015, 14:47
Bilmiyorum artik... Eksikleride kargolar ise netten alis-veris isim biter. Imkanini bulup magazalar icin sehir disi yaparim

ozrace
07 Mart 2015, 16:09
ben en uygun fiyatlı yazlık modelini aldım,hem diz hemde kalça koruması mevcut.ilanında opsiyonel yazıyor şanslımıyım o zaman :queen:

http://www.motoplus.com.tr/urun/9989030411042/TECH90-City-Kevlar-Jean

DKN
07 Mart 2015, 16:20
sadece hudson'dan alışveriş ediyorum

myagdi
07 Mart 2015, 17:44
Motoplus'dan defalarca alışveriş Yaptım, bizzat mağazalarına gidip aldım. Genel olarak bir müşteri Yoğunluğu vardır. Yalan dolanlarını hiç görmedim, kendi satmadığı bir markayı sorsan hiç çekinmeden "daha iyidir, oradan alın" da derler.
Art niyetli olduklarını hiç sanmam. Senelerdir aynı yerde, aynı işi, aynı personelle yapıyorlar. Kısa zamanda çözüm bulurlar umarım.

dionysos06
07 Mart 2015, 18:24
ben en uygun fiyatlı yazlık modelini aldım,hem diz hemde kalça koruması mevcut.ilanında opsiyonel yazıyor şanslımıyım o zaman :queen:

http://www.motoplus.com.tr/urun/9989030411042/TECH90-City-Kevlar-Jean

Onceki kullandigim bundandi. Cokta memnundum. Kg alinca yenisine ihtiyac duydum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------


Motoplus'dan defalarca alışveriş Yaptım, bizzat mağazalarına gidip aldım. Genel olarak bir müşteri Yoğunluğu vardır. Yalan dolanlarını hiç görmedim, kendi satmadığı bir markayı sorsan hiç çekinmeden "daha iyidir, oradan alın" da derler.
Art niyetli olduklarını hiç sanmam. Senelerdir aynı yerde, aynı işi, aynı personelle yapıyorlar. Kısa zamanda çözüm bulurlar umarım.

Altin Elbiseli Adamda reklamini gorunce alisveris etmeye karar verdim. Tabi ki sizin dediginiz de dogrudur ama ben yasadiklarimi bilirim. Cidden cok stres oldum. Hayirlisi olsun ne diyeyim..

Bozüyüksporl
07 Mart 2015, 22:41
Hocam hasanpaşa şubesi hakkında fikrim yok.Ama şirinevler şubesi gerçekten iyidir, samimidir, yukarıdaki ustanın dediği gibi iyisi varsa vardır, yalanları yoktur.Bakın yazın ortasında ceket ve kask almıştım ikisi 500 tl 'ye, istanbulda oturmuyordum yılda 1-2 gidiyorum.İndirim yaptığı için fatura kesmemiştik, anlaştığım abi kartvizit verdi bi sorun olursa ulaş dedi.Aldıktan 4-5 ay sonra, kask vizörümün vidası çıkmış ve kaybolmuş.Aradım, böyle böyle dedim, şahsi telefon numarasını verdi, konuştuk, burda bulabilirsem bakayım dedim aradım bulamadım.Sadece 2 tane vidayı istanbuldan hiç düşünmeden kargoladı.Küçücük şeyler içinde 7 tl kargo parası vermişler.Bundan iki ay sonrada gittim çayımızı içtik karşılıklı.Anlayacağınız ya fuar dönemi olduğu için karışmıştır yada hasanpaşa şubesi kötüdür ama şirinevleri tavsiye ederim.

dionysos06
08 Mart 2015, 17:12
Hocam hasanpaşa şubesi hakkında fikrim yok.Ama şirinevler şubesi gerçekten iyidir, samimidir, yukarıdaki ustanın dediği gibi iyisi varsa vardır, yalanları yoktur.Bakın yazın ortasında ceket ve kask almıştım ikisi 500 tl 'ye, istanbulda oturmuyordum yılda 1-2 gidiyorum.İndirim yaptığı için fatura kesmemiştik, anlaştığım abi kartvizit verdi bi sorun olursa ulaş dedi.Aldıktan 4-5 ay sonra, kask vizörümün vidası çıkmış ve kaybolmuş.Aradım, böyle böyle dedim, şahsi telefon numarasını verdi, konuştuk, burda bulabilirsem bakayım dedim aradım bulamadım.Sadece 2 tane vidayı istanbuldan hiç düşünmeden kargoladı.Küçücük şeyler içinde 7 tl kargo parası vermişler.Bundan iki ay sonrada gittim çayımızı içtik karşılıklı.Anlayacağınız ya fuar dönemi olduğu için karışmıştır yada hasanpaşa şubesi kötüdür ama şirinevleri tavsiye ederim.

Sirinevler subesiyle telde görüşmüştüm. Gercekten daha ilgililerdi...

dionysos06
13 Mart 2015, 22:01
Ve sonuç olarak. aradan neredeyse bir hafta geçmesine rağmen diz korumalarını göndermediler... Eski pantolondaki korumaları söküp aktardım yeni pantolona. Motoplusında bırakın sitesine girmeyi artık adını bile anmak istemiyorum.

redlion999
13 Mart 2015, 22:12
Ve sonuç olarak. aradan neredeyse bir hafta geçmesine rağmen diz korumalarını göndermediler... Eski pantolondaki korumaları söküp aktardım yeni pantolona. Motoplusında bırakın sitesine girmeyi artık adını bile anmak istemiyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/127973-hangi-esnaftan-almak-lazim-bir-bakin-bakam.html

Şöyle bir konu açmıştım zamanında.. Kendim de ara ara yazıyorum arkadaşlar da sağolsun ara ara yaşadıklarını yazıyorlar.. Size de uyarsa boş bir zamanınızda yaşadıklarınızı detaylı oraya anlatırsanız alışveriş yapacakları zaman ne ile karşılaşacaklarını bilirler :cat:

Ben birşey almasam da memnundum kendilerinden ama telefon ve internet kısmı sıkıntı demek ki..