PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayallere giden yolda..



ozhanhrmann2
05 Mart 2015, 16:18
Öğrenci hali işte, 6da okuldan eve geldiğimden çalışmaya vakit kalmıyor. Yaza kadar bu kumbaraya az uz birşeyler atıcam. Para biriktirmeyi daha önce çok denedim ve her seferinde hayali unutup kumbaradan paraları çıkardım.
Bu sefer önlemlerimi aldım ama. Nasıl açıldığını bilmiyorum :) ayrıca üzerine hayalimdeki motosikleti de üzerine yapıştırdığıma göre rahatız :)

Harçlıklardan falan biraz biraz kenara attıkmı aileminde yardımıyla ,yazın çalışacağımıda varsayarsak, akmasa damlar diyerek yola çıkalım :)

http://i.hizliresim.com/M6R1X7.jpg (http://hizliresim.com/M6R1X7)

Mexico
05 Mart 2015, 16:34
YZF ile başladın CBR ile devam ettin YBR mi? dedin,drift mi ybr mi dedin,şimdide apache hayallerinin motoru olmuş. Güzel kardeşim senin hayallerini takip etmekte zorlanır oldum. Sana tavsiyem motosikleti almak için sabırlı ol. Para biriktirmen gerçekten çok hoş. Ama sanki biraz fazla uçuksun. 12 bin tl olan motoru alacağım vs gibi konu açmıştın. (yzfden bahsediyorum)
Belli ki ailen bu motor konusunda nazlanıyor. Gel gerçekçi düşün. Bırak konular açmayı. Güzelce kumbaranı doldur hayallerini düşün. Ama şu motor, bu motor deme. Çünkü kafandaki motor değişince paran birikmiş olmuyor. Realist ol. Ha bir de sakın kumbaranı doldurmak için yemeğinden kısma,üzülürsün ileride.
Sağlıcakla kal.

izmirakar
05 Mart 2015, 16:38
Hayal kurmak guzel bisey gerçekleşmesi daha bi güzel umarim istediğin şeye kavuşursun haa bu arada sanırım kumbara garanti bankasının anahtari sende yoksa şubeden alabilirsin 😄

cemmoto41
05 Mart 2015, 17:42
hocam hırs yapacaksın ben ilkokuldan beri para biriktiriyorum ailem motora hep karşı çıktı mesela iphone 4 ilk çıktığında ailem karşı çıktı gittim inat ettim yurt dışından buldum aldım şimdi peder karşı çıkıyor bir tvs apache alacak kadar biriktirdim hedefim ikinci el temiz pulsar veya gt250r