PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4Riders Jumbo Yan Çanta



MeliksahMELO
28 Şubat 2015, 00:58
Merhabalar.
Motosikletime 4Riders Jumbo yan çanta seti aldım. Acaba bu çantadan kullanan var mı? Bir sürü bağlantı için eşya çıktı. Motora bağlarken hepsini kullanacak mıyım, en doğru şekilde nasıl bağlayacağım bilmiyorum.

Tecrübelerinizi paylaşarak bana yardım edebilirsiniz.
Teşekkürler...



http://www.motosikletaksesuarlari.com/4Riders-Jumbo-Yan-Canta-Seti_13605.html

_kaan_
13 Mart 2015, 18:47
Hocam merhaba, çantalardan memnun musun? Bende almayı düşünüyorum. Kapasitesi nasıl içine neler sığıyor ufak bir bilgi verirsen çok sevinirim.

Yurdukoru
13 Mart 2015, 20:11
Çok kullanışlı bir çantadır. 3 sene boyunca eskiyinceye kadar kullandım. Motomax 200 e satıyor siz baya hesaplı almışsınız.

Fermuarı genişleyince baya bir eşya alır. Kesinlikle kopma yırtılma vs olmadı. Tek sıkıntısı bağlama lastikleri çok adi. Onların yerine manifaturacıdan metre ile cırt cırt kestirip öyle sağlamlaştırın. Bir de çok çabuk rengi soluyor. Mümkün olduğunca güneş ve yağmurdan koruyun o yanında gelen kılıfları kullanarak.

MeliksahMELO
15 Mart 2015, 15:43
Evet çantalar gerçekten çok geniş.
Bağlama lastiği dediğiniz, kemer benzeri, 6 adet olan şeyleri mi diyorsunuz? Onlar adilik olarak değil de, çantayı sabitlerken işimi uzattığı için sevmiyordum. Cırt fikri çok iyi, siyahından cırt alırsam çok iyi olur aslında. :) Ama cırtlar tek kullanımlık sanırım, değil mi?

Kılıfları nasıl geçirmemiz gerekiyor anlamadım, yani bağlama yerleri yüzünden komple çantaya geçmiyor, motora bakan yüzü açıkta kalıyor, ayrıca koruma kılıfı çok adi sanırım, çünkü yırtılmalar oluştu.
Ama ona benzer kaliteli birşey yaptırmak basit gibi.

Ayrıca çantanın içine geçirdiğimiz mukavva gibi şeyler tam olarak ne işe yarıyor anlamadım, ve çantanın birine tam sığmadı, büküldü.

Ha bir de, çantayı ben TVS Apache RTR 150 motosikletime bağlıyorum, ya arka sinyallerin üzerinde durması gerekiyor, ya da yolcu ayaklığının üzerine denk gelmek zorunda kalıyor.
Ben sinyallerin üzerine gelecek şekilde ayarladım, bu şekilde motora iki kişi rahatlıkla biniyor ama sinyallere hafiften yukarıdan bir baskı olmuş oluyor, ayrıca arka tutamaçlar biraz dışarı doğru çıkıntılı olduğu için çantanın o kısmını içe doğru büküyor ve hacmi azcık da olsa azaltıyor.

ilerleyen günlerde düzgün bir fotoğraf çekip buraya atarım.



Bu ufak şeyler haricinde çanta çok fazla eşya alabiliyor, görüntüsü güzel.

polemos
06 Kasım 2015, 03:38
Mart ayında 200 TL olan çanta 300 TL olmuş. Döviz 50% mi arttı 8 ayda?

zapalka
20 Şubat 2016, 22:39
fotoğraf vs atabilir misiniz. şu anda %25 indirime girmiş,225 tl. alsam mı almasam mı kararsız kaldım.